2015 Temmuz Anneleri

Bebeginiz artik açıkca bir bebege benziyor diyor ne guzell <3 :)
Ultrason fotolarini atmayin yazmislar birde ben bes yasindaki oglunkileri sakliyorum atar miyim hic:)

Bu pihtilasma testi her hamileye yapiliyo mu canim bi ikili test gibi yoksa gerek gorulen durumlarda mi?

Bu pihtilasma testi her hamileye yapiliyo mu canim bi ikili test gibi yoksa gerek gorulen durumlarda mi?
Hayir canim her hamileye yapilmiyor.genelde daha onceden dusugun,anne karninda kalbi durmus ve genelde sebebi bilinmeyen kayiplarin varsa yapiliyo.benimde dusuklerim vardi.ama sebep tam anlasilamadi.ve dusuklerden sonraki ilk gebeligimde drm tedbir amacli igne ve hap basladi.hapi 32.haftada igneyi dogumdan 1 hafta once kestik.zamaninda kesilmezse kan cok sulu oldugu icin dogumda ciddi kan kaybina sebep olabiliyor.kizim dunyaya geldi saglikla.ama bu gebeligimde drm baslamadi.3ayina igmesiz geldiyse devam etcek buyuk ihtimal dedi.igne kullananlarin allah yardimcisi olsun benim gobegimde kollarimdaa morarmadik yer kalmamisti

Günaydın..
Önceden telefonumun alarmı ile tatlı uykudan uyanıp işe gidiom die homurdanirdim o bile ne büyük nimetmiş anladım ortalama bu saatlerde midemdeki zehirin beni uyandirmasindan yoruldum

Bu arada 5 kg vermişim :/ 1 aydır beni görmeyenler şoka girdi bu ne hal diye çok acaip çöktüm ben yaa

gunaydin kizlarr bnde kabus gorup uyanan ve ise gidenlerdenim butun gece esimin baska birinden cocugu var gordum.sinirli uyudum indn sanrim.dun kayinvalidem telefonda arkandan konustim yuzunede solim kizina demiski bu hamile kalirsa yandi oglum dpkuz ay nasil gecicek cok arastorir ewham yapar sakin nete fln girme falan filan konustu.snra teli eline alma sunu yapma bni iyice ewhamlatiyo snrada sen cok ewhlisin diyo.zaten herseye uzulup kafayi takiorum bide ustune bunlari soluyo.esime demeyi dusunuyorum bna verme telefonu konusmicam artik

Günaydın güzel annelerRabbim hepimize hayırlı sağlıklı mutlu bir gün ve hafta geçirmeyi nasip etsin.Ben bugün çok heyecanlı ve stresliyim kalbim durmak üzere birazdan randevum var bebeğimi görcem inşaallah herşey yolundadır.Dualarınızı bekliyorum.Hepiniz evlatlarınızla beraber Allaha emanet olun

arkadaşlar buda benim bestem olsun sizlere ;

bilmiyorum seninle sonumuz ne olacak belki bulantı 3ay belki9 ay sürecek,
her gun degisiyorsun avutuyorsun beni bir bilmece gibisin cozemedim ben seni
seninle basim dertte ne yapsam bilmiyorum canimdan bir parcasin sokup atamiyorum
bazi gun bulanır bazi gun bulanmazsın bazi gunde kaybolur merakta bırakırsın

Hahah dert adami söyletir derler bu olsa gerek:))

Ben azalma diilde birden cart diye kesilsin bitsin istiyorum şu bulantilar beaa gitsin gelmesin hayirlisiylaaaaaa

Bugun hafta sonu evde yemek yapayim dedim yapdim ama simdi midem allak bullakk var mi yemek yapinca perte cikan
siz hala evde yemek yapmaya mı çalışıyorsunuz benim mutfak kapalı 1 aydır kavaltıyı zar zor hazırlıyorum sağolsun annem ve kayınvalidem yakınımda onlar olmayıncada dışardan yiyoruz hazır yemeği yiyemiyorum söylerken bile fena oluyorum yaptığım kokusunun burnuma geleceği yemeği mümkün değil yiyemem

gunaydın cnm Allah yardımcın olsun , gececek inşallah biraz daha sabırrr

Kizlar ev islerini nasil ediyorsunuz benim hic yapasim gelmiyor bir bardagi bile kaldirasi halim yok koca bosuyacak bu gidisle
kızlar bırakın ev işlerini yaaa ben 1 aydır ne yemek ne iş pelte çıktım resmen canımla uğraşıyorum ne ev işi ev toz içinde dolapta meyveden ve yoğurtan başka bişey yok hiç umrumda değil bulantılarım geçmeden yapmayı düşünmüyorum gerçi sonrada kadın çağırıcam yapamam ben yormayın kendinizi şimdi bunu kullanmazsak nezaman kullanıcaz

hahah alemsin yaaa ,, gülerken bile midem kalkıyor yanlızz neysee geçecek az daha sabırrrr :)))

Günaydın kızlar
Bulantılar ve ksumalarla hepimizin güne başlaması kötü
İnşallah bıçak gibi kısa sürede kesilirde hepimiz kurtuluruz.
Bu arada Çarşamba günü 2li tarama testine gireceğiz. Cinsiyeti hakkında bilgi verirler mi?

Kizlar ev islerini nasil ediyorsunuz benim hic yapasim gelmiyor bir bardagi bile kaldirasi halim yok koca bosuyacak bu gidisle
haftada birgün yengem geliyor sağolsun , ortalığı toplayıp süpürüz toz alıyor , haftasonlarıda annem geliyor , onlar olmasa halim kötü , tek başına olsam önemi yokta , evde çocuk olunca olan ona oluyor , ya birde ortalık dağınık havasız olunca evden de tiksiniyorum , evi öyle gördükçede midem bulanıyor , az kaldı geçecek inşallah

gunaydın , cinsiyet için daha çok erken , belki kemik yapısından benzetebilirler , bu haftada yapılan tahmin yanıltıcı olabiliyor çünkü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…