- 23 Eylül 2014
- 402
- 218
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.381
Bu pihtilasma testi her hamileye yapiliyo mu canim bi ikili test gibi yoksa gerek gorulen durumlarda mi?Pihtilasmasi olan arkadaslar kan sulandirici igne kullaniyor canim. Ani kalp durmalarini onlemek icin. Benimde ilk bebegimin kalbi durdu pihtilasma testi yaptirmadim pihtilasma var mi bilmiyorum doktorum tedbir olsun diye kan sulandirici hap verdi ben her gun o haptan aliyorum bir tane.
Hayir canim her hamileye yapilmiyor.genelde daha onceden dusugun,anne karninda kalbi durmus ve genelde sebebi bilinmeyen kayiplarin varsa yapiliyo.benimde dusuklerim vardi.ama sebep tam anlasilamadi.ve dusuklerden sonraki ilk gebeligimde drm tedbir amacli igne ve hap basladi.hapi 32.haftada igneyi dogumdan 1 hafta once kestik.zamaninda kesilmezse kan cok sulu oldugu icin dogumda ciddi kan kaybina sebep olabiliyor.kizim dunyaya geldi saglikla.ama bu gebeligimde drm baslamadi.3ayina igmesiz geldiyse devam etcek buyuk ihtimal dedi.igne kullananlarin allah yardimcisi olsun benim gobegimde kollarimdaa morarmadik yer kalmamistiBu pihtilasma testi her hamileye yapiliyo mu canim bi ikili test gibi yoksa gerek gorulen durumlarda mi?
arkadaşlar buda benim bestem olsun sizlere ;
bieninle sonumuz ne olacak belki bulantı 3ay belki9 ay sürecek,
her gun degisiyorsun avutuyorsun beni bir bilmece gibisin cozemedim ben seni
seninle basim dertte ne yapsam bilmiyorum canimdan bir parcasin sokup atamiyorum
bazi gun bulanır bazi gun bulanmazsın bazi gunde kaybolur merakta bırakırsın
siz hala evde yemek yapmaya mı çalışıyorsunuz benim mutfak kapalı 1 aydır kavaltıyı zar zor hazırlıyorum sağolsun annem ve kayınvalidem yakınımda onlar olmayıncada dışardan yiyoruz hazır yemeği yiyemiyorum söylerken bile fena oluyorum yaptığım kokusunun burnuma geleceği yemeği mümkün değil yiyememBugun hafta sonu evde yemek yapayim dedim yapdim ama simdi midem allak bullakk var mi yemek yapinca perte cikan
gunaydın cnm Allah yardımcın olsun , gececek inşallah biraz daha sabırrrGünaydın..
Önceden telefonumun alarmı ile tatlı uykudan uyanıp işe gidiom die homurdanirdim o bile ne büyük nimetmiş anladım ortalama bu saatlerde midemdeki zehirin beni uyandirmasindan yoruldum
Bu arada 5 kg vermişim :/ 1 aydır beni görmeyenler şoka girdi bu ne hal diye çok acaip çöktüm ben yaa
kızlar bırakın ev işlerini yaaaKizlar ev islerini nasil ediyorsunuz benim hic yapasim gelmiyor bir bardagi bile kaldirasi halim yok koca bosuyacak bu gidisle
hahah alemsin yaaa ,, gülerken bile midem kalkıyor yanlızzarkadaşlar buda benim bestem olsun sizlere ;
bilmiyorum seninle sonumuz ne olacak belki bulantı 3ay belki9 ay sürecek,
her gun degisiyorsun avutuyorsun beni bir bilmece gibisin cozemedim ben seni
seninle basim dertte ne yapsam bilmiyorum canimdan bir parcasin sokup atamiyorum
bazi gun bulanır bazi gun bulanmazsın bazi gunde kaybolur merakta bırakırsın
galiba yıl başı planlarımız aynı ya uyuyarak yada kusurak mide bulantımla başbaşa gircezBöyle gidersee yeni yıla kusarak gircemmm
Ayy ne igrenc klozet basinda
ya benim bu lekelerden sonra iyice psikolojim bozuldu , kusmaya korkar oldummBöyle gidersee yeni yıla kusarak gircemmm
Ayy ne igrenc klozet basinda
haftada birgün yengem geliyor sağolsun , ortalığı toplayıp süpürüz toz alıyor , haftasonlarıda annem geliyor , onlar olmasa halim kötü , tek başına olsam önemi yokta , evde çocuk olunca olan ona oluyor , ya birde ortalık dağınık havasız olunca evden de tiksiniyorum , evi öyle gördükçede midem bulanıyor , az kaldı geçecek inşallahKizlar ev islerini nasil ediyorsunuz benim hic yapasim gelmiyor bir bardagi bile kaldirasi halim yok koca bosuyacak bu gidisle
gunaydın , cinsiyet için daha çok erken , belki kemik yapısından benzetebilirler , bu haftada yapılan tahmin yanıltıcı olabiliyor çünkü .Günaydın kızlar
Bulantılar ve ksumalarla hepimizin güne başlaması kötü
İnşallah bıçak gibi kısa sürede kesilirde hepimiz kurtuluruz.
Bu arada Çarşamba günü 2li tarama testine gireceğiz. Cinsiyeti hakkında bilgi verirler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?