- 7 Ekim 2013
- 763
- 523
- 128
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.401
ya benim bu lekelerden sonra iyice psikolojim bozuldu , kusmaya korkar oldumm
haha ay ağlancak halimize gülüyoruz , yöntemin iyi olmuş cnm yoksa her şekilde tehlike , bende wc ye koşmaktansa elimde poşetle geziyorum , poşet elimden düşünce poşetimm diyorum herkes koşuşturuyor :))))) akşam yaren poşeti getirmiş açmış anne kus ben tutarım diyorr oyy oyyy içimi parçalıyor :))Off o çok fena yaa bana da olmuştu öyle
Canim ben bi kusma köşesi yaptim ki sorma görsen ozenirsinhani en az zorlancak sekilde taburem var ayagima da destek taburenin yari boyunda hani ikinma gibi olmuyo pozisyon iyi olunca
Bide sise su koydum oturup iciom biraz daha rahat cikio ne cikicaksa yoksa insanin ici sokuluyo ya
Anladım canım sende kanamalardan dolayı çok korkma Allahın izniyle dayanacaksınızgunaydın , cinsiyet için daha çok erken , belki kemik yapısından benzetebilirler , bu haftada yapılan tahmin yanıltıcı olabiliyor çünkü .
Kustuğun poşeti devamlı değiştir birde kolonya bulundur yanında kusmuğun kokusunu bastırsın. Yoksa daha çok kusarsın.Poşete kusmaktan nefret ediyorum
ayyyy ben klozete bile kusamıyorum alturka tuvalete kusuyorum suyu açayım da hemen gitsin görmüyüm diyePoşete kusmaktan nefret ediyorum
Hadi yaaa.bahsettiğim kitapçıkta 12+1den itibaren olan sayfada 4. AY diye belirtmiş ama özellikle ben de öyle sanıyodum tüh.Kafam karıştı şimdi 13. haftayı bitirince mi tamamlamış oluyoruz yani 3. ayı??Hamileligin 3. ayinin bitmesi 13. hafta bittikten sonraya denk geliyor cnm, sen birde 13+2 ye falan bak
kesinlikleDemek ki her yiğidin bi kusma şekli var
Hadi yaaa.bahsettiğim kitapçıkta 12+1den itibaren olan sayfada 4. AY diye belirtmiş ama özellikle ben de öyle sanıyodum tüh.Kafam karıştı şimdi 13. haftayı bitirince mi tamamlamış oluyoruz yani 3. ayı??Hamileligin 3. ayinin bitmesi 13. hafta bittikten sonraya denk geliyor cnm, sen birde 13+2 ye falan bak
İyiyim canım benim çok şükür yok bi sorun.Bu sabah bi baş ağrısı bi bulantıyla uyandım sadece.Ben öğürüyorum ama çıkaramıyorum cnm ya afedersiniz balgam geliyo sadece..Bir de bu aralar kalça(leğen) kemiklerim de ağrı hissediyorum dün sol kalçadaydı bugün sağ kemiklerde ağrı.Sanırım vücut şimdiden hazırlık yapmaya başladı doğuma.Onun dışında iyiyim haftasonu ilk kez evimi kendim temizledim diyebilirim(tabi wc, banyo eşime ait midem kalkıyo oraları temizlerken)..Sen nasıl oldun canım biraz azaldı mı bulantıların.Rabbim acil şifalar versin hepinize inşallah ..fallanangel8 canım nerelerdesin merak ettim görünmüyorsun , iyisindir inşallah
benimde çok morardı daha başındayım çok yakıyor dağılmıyorHayir canim her hamileye yapilmiyor.genelde daha onceden dusugun,anne karninda kalbi durmus ve genelde sebebi bilinmeyen kayiplarin varsa yapiliyo.benimde dusuklerim vardi.ama sebep tam anlasilamadi.ve dusuklerden sonraki ilk gebeligimde drm tedbir amacli igne ve hap basladi.hapi 32.haftada igneyi dogumdan 1 hafta once kestik.zamaninda kesilmezse kan cok sulu oldugu icin dogumda ciddi kan kaybina sebep olabiliyor.kizim dunyaya geldi saglikla.ama bu gebeligimde drm baslamadi.3ayina igmesiz geldiyse devam etcek buyuk ihtimal dedi.igne kullananlarin allah yardimcisi olsun benim gobegimde kollarimdaa morarmadik yer kalmamisti
Hadi yaaa.bahsettiğim kitapçıkta 12+1den itibaren olan sayfada 4. AY diye belirtmiş ama özellikle ben de öyle sanıyodum tüh.Kafam karıştı şimdi 13. haftayı bitirince mi tamamlamış oluyoruz yani 3. ayı??
Darısı başına inşallah canım...Diğer hamileliğinde nasıldı ,ne zaman kesilmişti bulantıların 1 çocuğun vardı sanırım?Sakın 9 ay sürdü falan deme bana şimdi düşüp bayılırım12.haftan bitecek o zaman 3.ay bitmiş oluyor 12 +1 olacaksin mesela 13.haftadan gün alırken 4.aydan gün almış olacagiz kismetse...
Dün eltim diyoki deli gibi kusuyodum 12.haftanin son günü yatarken dedim ki e hanibi gram azalma bile yok hani 3.ay bitince rahatliycaktim napicam ben dedim sabah bi kalktim hhiç biseyim yok yiyorum içiyorum kusmuyom falan delirmistim sevinçten o gün ne bulduysam yedim resmen :))
Darisi bize inşallah bi mucize olur 1 ocak benim 4.ayimin ilk günü 2014 bi güzellik yapip giderken bulantilarimi da goturse ne guzel olurr...
hepimizin inşallah yeni yil saglik huzur mutluluk ve en onemlisi saglikli bebislerimize kavusma yili olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?