- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.421
Canım hamileyken yapılıyo mu emin değilim.Ben de düşüklerden sonra gebe değilken yaptırdım tabi zor bela yalvar yakar oldu biraz.Dr lar pek yanaşmıyo hatta o zaman ki dr.um bu test sonuçlarına Avrupada önem bile verilmiyo bizde pek kafaya takılmış durumda,sizin öğretmenler odasında çok konuşulur böyle şeyler söyle bakim ne diyolar fln oturup dedikodu yapçak benle adam dalga geçiyo bi de..Ama yaptırdım çıktı.Zaten hamilelikte kan pıhtılaşma eğilimine giriyo canım ama bizim gibi sorunlularda bu pıhtılaşma olayı fazla oluyo bu da sorun yaratıyo bebeğin beslenmesinde.Bence gitmişken şansını dene bi yapılıyosa gebe iken, yaptır mutlaka için rahat olsun.Senin de 2 kaybın varmış.Kan pihtilasmasi sorunu olan arkadaşlar bu test hamileyken yapiliyo mu? Benim iki kaybim var kalp atisi durduğu için ama test vs yapilmadi geçen egitim arastirmada genetik bolume gitcen dedi ozel hastane yapiyosa bi gidip yaptirayim mi ya aklim takiliyo siz ha bire igne oluyosunuz pisman olmiyim sonra
saglikli bi dogumum var diye mi sallamadi dr lar bu durumu acaba ay aklim karisti yaw
Hadi yaaa.bahsettiğim kitapçıkta 12+1den itibaren olan sayfada 4. AY diye belirtmiş ama özellikle ben de öyle sanıyodum tüh.Kafam karıştı şimdi 13. haftayı bitirince mi tamamlamış oluyoruz yani 3. ayı??
12.haftan bitecek o zaman 3.ay bitmiş oluyor 12 +1 olacaksin mesela 13.haftadan gün alırken 4.aydan gün almış olacagiz kismetse...
Dün eltim diyoki deli gibi kusuyodum 12.haftanin son günü yatarken dedim ki e hanibi gram azalma bile yok hani 3.ay bitince rahatliycaktim napicam ben dedim sabah bi kalktim hhiç biseyim yok yiyorum içiyorum kusmuyom falan delirmistim sevinçten o gün ne bulduysam yedim resmen :))
Darisi bize inşallah bi mucize olur 1 ocak benim 4.ayimin ilk günü 2014 bi güzellik yapip giderken bulantilarimi da goturse ne guzel olurr...
hepimizin inşallah yeni yil saglik huzur mutluluk ve en onemlisi saglikli bebislerimize kavusma yili olsun
Selam anne adayları bebişlerin cinsiyetini ögrenen oldumu önce saglıkli olmalı tabiki ama insan meraktan çatlıyo bide ikinci olunca daha farklı oluyo herşeyi denedim yüzükle evlilik yaşı çin takvimi rus takvimi biyolojik takvim bebegin kesedeki durumu falan kafayı bozmuş durumdayım ogluma yaptgm hepsi dogru çıkiyo buda kız olarak görunuyo ölcem meraktan haftaya ikili testim war umarm ozaman görunur
bende kn pıhtılaşması olup olmsdığını tam olarak bilmiyorum ama yapılmıştı bende yok çıktığını söylemişti doktorum düşükler yüzünden mecburi tedbir amaçlı kullanıyorum ben benim başka rahatsızllığım var bence sende durma yaptır gerçi pıhtılaşm olmasa bile sebebi bilinmeyen düşüklerde an sulndrıcıya başlıyor doktorlarKan pihtilasmasi sorunu olan arkadaşlar bu test hamileyken yapiliyo mu? Benim iki kaybim var kalp atisi durduğu için ama test vs yapilmadi geçen egitim arastirmada genetik bolume gitcen dedi ozel hastane yapiyosa bi gidip yaptirayim mi ya aklim takiliyo siz ha bire igne oluyosunuz pisman olmiyim sonra
saglikli bi dogumum var diye mi sallamadi dr lar bu durumu acaba ay aklim karisti yaw
ınsallah ögrenirsin bol çikolata ye giderken benim oglum 11 haftalıkken muhtemelen erkek demişlerdi saglıklı olsunlardaBen bu cumartesi ikili teste gidiyorum, 12+3 olmuş olacak bebeğim sağlığı yerinde, ve gelişimi günü gününe gidiyorsa... Dolayısı ile öğrenirim gibime geliyor, içime mi öyle doğuyor yoksa çok istediğim için mi öyle hissediyorum bilemiyorum :O
ınsallah ögrenirsin bol çikolata ye giderken benim oglum 11 haftalıkken muhtemelen erkek demişlerdi saglıklı olsunlardaBen bu cumartesi ikili teste gidiyorum, 12+3 olmuş olacak bebeğim sağlığı yerinde, ve gelişimi günü gününe gidiyorsa... Dolayısı ile öğrenirim gibime geliyor, içime mi öyle doğuyor yoksa çok istediğim için mi öyle hissediyorum bilemiyorum :O
Merhaba teyzeler kontrolden geldik biz.☺ doktorumuz ve radyoloji uzmani cinsiyet tahmininde bulundu ama ikisi birbirinden farklisizin tahminleriniz neler acaba ?
Darısı başına inşallah canım...Diğer hamileliğinde nasıldı ,ne zaman kesilmişti bulantıların 1 çocuğun vardı sanırım?Sakın 9 ay sürdü falan deme bana şimdi düşüp bayılırım
sizinle aynı günde gidiyoruz benimde 1 ekim-8 temmuz :)Benim bildiğim 13. hafta bitip 13+1 diye başlayan haftada ilk 3 ay bitmiş oluyor... Kullandığım 2 farklı hamilelik uygulamasıda bu şekilde sayıyor. 12 hafta bittiğinde 3 ayın bitmesi için her ayın 4 hafta yani 28 gün olması lazım oysa ki 30 ve 31 günden geçiyor aylar... Benim sat'ım 1 ekim dolayısı ile 1 ocakta 3 ay bitmiş, 4. ay başlamış olacak olarak hesaplıyor.
Bu sitedeki hamilelik takvimine göre ise 24 aralıkta yani bu hafta 3 ayım doluyor. Bence mantıklısı diğer hesap ama tabi 1 hafta çok önemli mi derseniz, ona yorumum yok =)
Selam anne adayları bebişlerin cinsiyetini ögrenen oldumu önce saglıkli olmalı tabiki ama insan meraktan çatlıyo bide ikinci olunca daha farklı oluyo herşeyi denedim yüzükle evlilik yaşı çin takvimi rus takvimi biyolojik takvim bebegin kesedeki durumu falan kafayı bozmuş durumdayım ogluma yaptgm hepsi dogru çıkiyo buda kız olarak görunuyo ölcem meraktan haftaya ikili testim war umarm ozaman görunur
ınsallah ögrenirsin bol çikolata ye giderken benim oglum 11 haftalıkken muhtemelen erkek demişlerdi saglıklı olsunlarda
İyiyim canım benim çok şükür yok bi sorun.Bu sabah bi baş ağrısı bi bulantıyla uyandım sadece.Ben öğürüyorum ama çıkaramıyorum cnm ya afedersiniz balgam geliyo sadece..Bir de bu aralar kalça(leğen) kemiklerim de ağrı hissediyorum dün sol kalçadaydı bugün sağ kemiklerde ağrı.Sanırım vücut şimdiden hazırlık yapmaya başladı doğuma.Onun dışında iyiyim haftasonu ilk kez evimi kendim temizledim diyebilirim(tabi wc, banyo eşime ait midem kalkıyo oraları temizlerken)..Sen nasıl oldun canım biraz azaldı mı bulantıların.Rabbim acil şifalar versin hepinize inşallah ..
sizinle aynı günde gidiyoruz benimde 1 ekim-8 temmuz :)
Aaaa evet =) sağlıkla kucağımıza alalım inşallah, bakalım bekleyecekler mi günlerini yoksa erkenci mi olacaklar ? nedense haziranda doğarmış gibime geliyor...
ilk hamilelğimde , adetimi 15 gün geçince başladı ve hergün mutlaka kusardım , oğluma hamileyken ve baya ağırdı bulantılarım , ama 4. ayda geçti ,Kizimda 8.haftada basladi 16.haftaya kadar surdu..
bunda 6.haftada basladi 12.haftada bitmesini umid ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?