2015 Temmuz Anneleri

Canım hamileyken yapılıyo mu emin değilim.Ben de düşüklerden sonra gebe değilken yaptırdım tabi zor bela yalvar yakar oldu biraz.Dr lar pek yanaşmıyo hatta o zaman ki dr.um bu test sonuçlarına Avrupada önem bile verilmiyo bizde pek kafaya takılmış durumda,sizin öğretmenler odasında çok konuşulur böyle şeyler söyle bakim ne diyolar fln oturup dedikodu yapçak benle adam dalga geçiyo bi de..Ama yaptırdım çıktı.Zaten hamilelikte kan pıhtılaşma eğilimine giriyo canım ama bizim gibi sorunlularda bu pıhtılaşma olayı fazla oluyo bu da sorun yaratıyo bebeğin beslenmesinde.Bence gitmişken şansını dene bi yapılıyosa gebe iken, yaptır mutlaka için rahat olsun.Senin de 2 kaybın varmış.

kızlarr günaydınnnnnnnnnnnnn;
Bişi kaçırdımmı haftasonu bakamadım da:))dün ve bugün bulantılarımmm çok azz geçecek az kaldı inşşşşşşşşşşşşşşşşşş,darısıda sizlereeeeeeeee............

Hadi yaaa.bahsettiğim kitapçıkta 12+1den itibaren olan sayfada 4. AY diye belirtmiş ama özellikle ben de öyle sanıyodum tüh.Kafam karıştı şimdi 13. haftayı bitirince mi tamamlamış oluyoruz yani 3. ayı??

Benim bildiğim 13. hafta bitip 13+1 diye başlayan haftada ilk 3 ay bitmiş oluyor... Kullandığım 2 farklı hamilelik uygulamasıda bu şekilde sayıyor. 12 hafta bittiğinde 3 ayın bitmesi için her ayın 4 hafta yani 28 gün olması lazım oysa ki 30 ve 31 günden geçiyor aylar... Benim sat'ım 1 ekim dolayısı ile 1 ocakta 3 ay bitmiş, 4. ay başlamış olacak olarak hesaplıyor.
Bu sitedeki hamilelik takvimine göre ise 24 aralıkta yani bu hafta 3 ayım doluyor. Bence mantıklısı diğer hesap ama tabi 1 hafta çok önemli mi derseniz, ona yorumum yok =)

Ben bu cumartesi ikili teste gidiyorum, 12+3 olmuş olacak bebeğim sağlığı yerinde, ve gelişimi günü gününe gidiyorsa... Dolayısı ile öğrenirim gibime geliyor, içime mi öyle doğuyor yoksa çok istediğim için mi öyle hissediyorum bilemiyorum :O

Merhaba teyzeler kontrolden geldik biz.☺ doktorumuz ve radyoloji uzmani cinsiyet tahmininde bulundu ama ikisi birbirinden farkli sizin tahminleriniz neler acaba ?

Eklentiler

• 20141222_101640.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 109
bende kn pıhtılaşması olup olmsdığını tam olarak bilmiyorum ama yapılmıştı bende yok çıktığını söylemişti doktorum düşükler yüzünden mecburi tedbir amaçlı kullanıyorum ben benim başka rahatsızllığım var bence sende durma yaptır gerçi pıhtılaşm olmasa bile sebebi bilinmeyen düşüklerde an sulndrıcıya başlıyor doktorlar

ınsallah ögrenirsin bol çikolata ye giderken benim oglum 11 haftalıkken muhtemelen erkek demişlerdi saglıklı olsunlarda

ınsallah ögrenirsin bol çikolata ye giderken benim oglum 11 haftalıkken muhtemelen erkek demişlerdi saglıklı olsunlarda

Merhaba teyzeler kontrolden geldik biz.☺ doktorumuz ve radyoloji uzmani cinsiyet tahmininde bulundu ama ikisi birbirinden farkli sizin tahminleriniz neler acaba ?

hehe zaten ya kız olacak ya erkek =) 2 uzmanın farklı görüş sergilemesi komik olmuş. Doktor ne dedi ? Onu ciddiye al bence

Kizimda 8.haftada basladi 16.haftaya kadar surdu..
bunda 6.haftada basladi 12.haftada bitmesini umid ediyorum

sizinle aynı günde gidiyoruz benimde 1 ekim-8 temmuz :)

ben 13.haftadayım cinsiyetini -kesin olmamakla birlikte- tahmin ettiler. bizim ilk tahminler oğlan olacağı yönünde.

İnşallah =) en önemlisi sağlık tabi ama insan merak etmeden duramıyor... neyse bu da gelişme 2 hafta öncesine kadar her muayeneye acaba kalbi durdu mu tedirginliğiyle gidiyordum aşama kaydettim
Randevum 11:30 da sağlam kahvaltı yapıp gidicem =)

Aynı sıkıntıları yasıyorum iki üç gündür bulantıdan lokma girmedi agzıma midem boş ama öğürme geçmiyor boş mide ile ne çıkaracaksam bazaen sarı yesil birsey cıkıyor ....ve artık öğürmekten belim karnım sag sol böbreklerim bacaklarım acıyor...adet olacakmısım gibi karnım agrıyor korkuyorum....rabbim bir an önce geçse su günler

Gunaydin kizlar.. Bu sabah Tetanoz aşısının 2.dozunu yaptirdim saglik ocaginda , sanki herkez yaptirmiyormus!! Ama neden ?? Bir sakincasi oldugunu falan mi biliyor yada dusunuyor insanlar bilemedim , ama ben yaptirdim..

Aaaa evet =) sağlıkla kucağımıza alalım inşallah, bakalım bekleyecekler mi günlerini yoksa erkenci mi olacaklar ? nedense haziranda doğarmış gibime geliyor...

inşallah :) bende haziran sonu gibidir diyorumm ama göreceğiz bakalım. yeterki sağlıkla doğsunlar hala düşerse vs korkuları yaşıyorumda sağ selamet gelsinler..

Kizimda 8.haftada basladi 16.haftaya kadar surdu..
bunda 6.haftada basladi 12.haftada bitmesini umid ediyorum
ilk hamilelğimde , adetimi 15 gün geçince başladı ve hergün mutlaka kusardım , oğluma hamileyken ve baya ağırdı bulantılarım , ama 4. ayda geçti ,
kızıma hamileyken de 15 gün geçince başladı bulantılarım ama sanırım çok şiddetli değildi , çok fazla kusmamıştım , ama doğuma kadar çok ağır olmasada bulantı çektim ,
bu hamileliğimde 15 gün geçerken başladı , başlardan bulantı gibipek sarsmadı ama 9. haftaya gelince mübarek yerden yere vurdu baya ağır geçiyor , inşallah şiddetiyle beraber 4. ay da tamamen kaybolur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…