2015 Temmuz Anneleri

iyi olduğuna sevindim cnm , göremeyince merak ettim , o kemiklerde ki ağrılar normal , genişlediğimiz için ağrı oluyor , benim bulantılarda geçecek inş. cuma günü fazla zorlanmadan lekelenmem oldu , 2 iğne yapıldı pruloton depot , biride kusma için ,, inşallah bir daha yaşamam

inşallah :) bende haziran sonu gibidir diyorumm ama göreceğiz bakalım. yeterki sağlıkla doğsunlar hala düşerse vs korkuları yaşıyorumda sağ selamet gelsinler..

Korkular daha sürecek bence, bi hissetsek hareket ettiklerini... neyse şükür bugünlere geldik, geriside sağlıkla gelir inşallah =)

Canım ya çok üzüldüm Allah sabır versin sana.gene de konuşmak istemediğini söylerken kelimeleri çok dikkatli seç çünkü haklı bile olsak çıkan en küçük huzirsuzluk gene en çok bizi etkiliyor.İnşallah insanlara mucizevi bir şekilde anlayış gelir de rahatlarsın

İnşallah canım öğleden sonra da ben bekliyorum dualarınızı randevum var sanırım benim kalbim de bebeğinki gibi atıyor şu an dört nala

canım sağlıklı doğumun varmış ama yinede için rahat etsin bir sor istersen , kan alıyorlar çok zor bir işlem değil zaten , benimde 2 kaybım var ama kalp atımını görmedim , erken dönem kayıptı , ve birde erken doğumum var 34 haftalık onlardan sonra yapıldı bu testler

Müthiş olmuş

merhaba kızlar! ben gedim :)
bir haftadır memlekete gittim, hiç giremedim buraya. annem çook iyi baktı bana. yiyemediğim bir sürü şeyi yiyebildim ama geri dönünce eski halime dönerim diye korkudan ölüyorum. hala yemek yapasım yok ama bazı yemekleri yiyebilirim diye düşündüm.
bitsin artık bu tiksintilerrr..
sizler nasılsınız, nasıl oldunuz?

Merhaba teyzeler kontrolden geldik biz.☺ doktorumuz ve radyoloji uzmani cinsiyet tahmininde bulundu ama ikisi birbirinden farkli sizin tahminleriniz neler acaba ?
Hoşgeldınız canım:):) ıkılı test nasıldı bende yarın gıdıcem ınşallah devletten aldım randevu ama eger orda yapmazlarsa özele gorunucem bırde .sonuclarınızı ne zaman alıcaksın ınşlh temiz cıkar sonuclarınız .Birde devlet mı ozele mı gıtmıştın:):)

İnşallah tez zamanda geçer bu zor durumlar canım inşallah.Siz çocuklu olanlar için daha da zordur eminim Allah yardımcınız olsun..

Allah yardımcın olsun canım ...Ben yemek yiyebiliyorum çok şükür.Sizler de tez vakitte atlatın inşallah bu bulantıları..Ben de saçtan kıldan çok tiksinir oldum kızlar yaa.Nerdeyse kafamı sıfıra kazıtıcam o denli kafamdaki saçlar bile iğrenç gelir oldu.Iyyy

Napayim kuzum ya evde kizim var ona mecbur arada yapiyorum

Günaydın kızlar bugün hiç iyi başlamadım Hamdolsun yinede..sabah 8 de kalktım kendi üzerime bi dukkan im var vergi dairesine gitmek zorundaydim. Eşimle çıktık ama midem nasıl zehir gibi donus yolunda minibüste kusmak zorunda kaldım. ..bişeyde yok midemde ögure ögure zehir çıkardım resmen ne olcak bu halimiz .. ya 9 ay boyunca sürerse işime gucume bakmaz oldum perişanim

Aynen öyle benim sıkıntilı geçiyo biraz her hastaney gtdgmde kalbini gordukten sonra direk cinsiyeti ne acaba diyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ögrenince yaz mutlaka

sizi okuyunca gecen sene geldi aklıma ben 2014 temmuz ikiz erkek bebek annesiyim ilk zamanlar günler hiç geçmiyodu sanki ne zaman büyücek tekme atıcaklar boyları kaç gramları kaç hep merak içindeydim ama şimdi paşalarım 6ayı bitirdi haziranda doğum yaptım paşarım uyuyo suan mışıl mışıl darısı size bide bakmışsınızki yanınızda melekleriniz güzel bi hamilelik ve doğum geçirmeniz dileğiyle

geçmiş olsun önemli bişey yoktur umarm benim bu gebeligimde sıkıntılı geçıyo lekelenme oluyo dr ne ilaç verdi nede igne yaptı anlamadm şukur bebekte sıkntı yok rahimde kapalı surekli leke gelyo ilk gebelgmde olmamışdı dr kesin şundan oluyo demiyo kesin konusmuyo sebebinı bilemyolar önlemde alp araştrmyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…