- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.441
iyi olduğuna sevindim cnm , göremeyince merak ettim , o kemiklerde ki ağrılar normal , genişlediğimiz için ağrı oluyor , benim bulantılarda geçecek inş. cuma günü fazla zorlanmadan lekelenmem oldu , 2 iğne yapıldı pruloton depot , biride kusma için ,, inşallah bir daha yaşamamİyiyim canım benim çok şükür yok bi sorun.Bu sabah bi baş ağrısı bi bulantıyla uyandım sadece.Ben öğürüyorum ama çıkaramıyorum cnm ya afedersiniz balgam geliyo sadece..Bir de bu aralar kalça(leğen) kemiklerim de ağrı hissediyorum dün sol kalçadaydı bugün sağ kemiklerde ağrı.Sanırım vücut şimdiden hazırlık yapmaya başladı doğuma.Onun dışında iyiyim haftasonu ilk kez evimi kendim temizledim diyebilirim(tabi wc, banyo eşime ait midem kalkıyo oraları temizlerken)..Sen nasıl oldun canım biraz azaldı mı bulantıların.Rabbim acil şifalar versin hepinize inşallah ..
inşallah :) bende haziran sonu gibidir diyorumm ama göreceğiz bakalım. yeterki sağlıkla doğsunlar hala düşerse vs korkuları yaşıyorumdasağ selamet gelsinler..
Canım ya çok üzüldüm Allah sabır versin sana.gene de konuşmak istemediğini söylerken kelimeleri çok dikkatli seç çünkü haklı bile olsak çıkan en küçük huzirsuzluk gene en çok bizi etkiliyor.İnşallah insanlara mucizevi bir şekilde anlayış gelir de rahatlarsıngunaydin kizlarr bnde kabus gorup uyanan ve ise gidenlerdenimbutun gece esimin baska birinden cocugu var gordum.sinirli uyudum indn sanrim.dun kayinvalidem telefonda arkandan konustim yuzunede solim kizina demiski bu hamile kalirsa yandi oglum dpkuz ay nasil gecicek cok arastorir ewham yapar sakin nete fln girme falan filan konustu.snra teli eline alma sunu yapma bni iyice ewhamlatiyo snrada sen cok ewhlisin diyo.zaten herseye uzulup kafayi takiorum bide ustune bunlari soluyo.esime demeyi dusunuyorum bna verme telefonu konusmicam artik
İnşallah canım öğleden sonra da ben bekliyorum dualarınızı randevum var sanırım benim kalbim de bebeğinki gibi atıyor şu an dört nalaGünaydın güzel annelerRabbim hepimize hayırlı sağlıklı mutlu bir gün ve hafta geçirmeyi nasip etsin.Ben bugün çok heyecanlı ve stresliyim kalbim durmak üzere birazdan randevum var bebeğimi görcem inşaallah herşey yolundadır.Dualarınızı bekliyorum.Hepiniz evlatlarınızla beraber Allaha emanet olun
canım sağlıklı doğumun varmış ama yinede için rahat etsin bir sor istersen , kan alıyorlar çok zor bir işlem değil zaten , benimde 2 kaybım var ama kalp atımını görmedim , erken dönem kayıptı , ve birde erken doğumum var 34 haftalık onlardan sonra yapıldı bu testlerKan pihtilasmasi sorunu olan arkadaşlar bu test hamileyken yapiliyo mu? Benim iki kaybim var kalp atisi durduğu için ama test vs yapilmadi geçen egitim arastirmada genetik bolume gitcen dedi ozel hastane yapiyosa bi gidip yaptirayim mi ya aklim takiliyo siz ha bire igne oluyosunuz pisman olmiyim sonra
saglikli bi dogumum var diye mi sallamadi dr lar bu durumu acaba ay aklim karisti yaw
Müthiş olmuşarkadaşlar buda benim bestem olsun sizlere ;
bilmiyorum seninle sonumuz ne olacak belki bulantı 3ay belki9 ay sürecek,
her gun degisiyorsun avutuyorsun beni bir bilmece gibisin cozemedim ben seni
seninle basim dertte ne yapsam bilmiyorum canimdan bir parcasin sokup atamiyorum
bazi gun bulanır bazi gun bulanmazsın bazi gunde kaybolur merakta bırakırsın
Hoşgeldınız canım:):) ıkılı test nasıldı bende yarın gıdıcem ınşallah devletten aldım randevu ama eger orda yapmazlarsa özele gorunucem bırde .sonuclarınızı ne zaman alıcaksın ınşlh temiz cıkar sonuclarınız .Birde devlet mı ozele mı gıtmıştın:):)Merhaba teyzeler kontrolden geldik biz.☺ doktorumuz ve radyoloji uzmani cinsiyet tahmininde bulundu ama ikisi birbirinden farklisizin tahminleriniz neler acaba ?
İnşallah tez zamanda geçer bu zor durumlar canım inşallah.Siz çocuklu olanlar için daha da zordur eminim Allah yardımcınız olsun..iyi olduğuna sevindim cnm , göremeyince merak ettim , o kemiklerde ki ağrılar normal , genişlediğimiz için ağrı oluyor , benim bulantılarda geçecek inş. cuma günü fazla zorlanmadan lekelenmem oldu , 2 iğne yapıldı pruloton depot , biride kusma için ,, inşallah bir daha yaşamam
Allah yardımcın olsun canım ...Ben yemek yiyebiliyorum çok şükür.Sizler de tez vakitte atlatın inşallah bu bulantıları..Ben de saçtan kıldan çok tiksinir oldum kızlar yaa.Nerdeyse kafamı sıfıra kazıtıcam o denli kafamdaki saçlar bile iğrenç gelir oldu.IyyyAynı sıkıntıları yasıyorum iki üç gündür bulantıdan lokma girmedi agzıma midem boş ama öğürme geçmiyor boş mide ile ne çıkaracaksam bazaen sarı yesil birsey cıkıyor ....ve artık öğürmekten belim karnım sag sol böbreklerim bacaklarım acıyor...adet olacakmısım gibi karnım agrıyor korkuyorum....rabbim bir an önce geçse su günler
Napayim kuzum ya evde kizim var ona mecbur arada yapiyorumsiz hala evde yemek yapmaya mı çalışıyorsunuz benim mutfak kapalı 1 aydır kavaltıyı zar zor hazırlıyorum sağolsun annem ve kayınvalidem yakınımda onlar olmayıncada dışardan yiyoruz hazır yemeği yiyemiyorum söylerken bile fena oluyorum yaptığım kokusunun burnuma geleceği yemeği mümkün değil yiyemem
İnşallah =) en önemlisi sağlık tabi ama insan merak etmeden duramıyor... neyse bu da gelişme 2 hafta öncesine kadar her muayeneye acaba kalbi durdu mu tedirginliğiyle gidiyordum aşama kaydettim
Randevum 11:30 da sağlam kahvaltı yapıp gidicem =)
Hayırlısı olur inşallahben 13.haftadayım cinsiyetini -kesin olmamakla birlikte- tahmin ettiler. bizim ilk tahminler oğlan olacağı yönünde.
Yok canım maalesef hiçbir faydası olmadı bana sizlere olur İnşallahkarmı yağmış bu gece , ne güzel burayada yagsa , belki kar havası bulantımıza iyi gelirdi , herşeyden medet umuyoruzz :)))
kesinliklesabah sabah d,nlediğim şarkıya bak , orhan ölmez dağlara düşünce ayaz , belki gelemem bu yaz
geçmiş olsun önemli bişey yoktur umarm benim bu gebeligimde sıkıntılı geçıyo lekelenme oluyo dr ne ilaç verdi nede igne yaptı anlamadm şukur bebekte sıkntı yok rahimde kapalı surekli leke gelyo ilk gebelgmde olmamışdı dr kesin şundan oluyo demiyo kesin konusmuyo sebebinı bilemyolar önlemde alp araştrmyolariyi olduğuna sevindim cnm , göremeyince merak ettim , o kemiklerde ki ağrılar normal , genişlediğimiz için ağrı oluyor , benim bulantılarda geçecek inş. cuma günü fazla zorlanmadan lekelenmem oldu , 2 iğne yapıldı pruloton depot , biride kusma için ,, inşallah bir daha yaşamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?