2015 Temmuz Anneleri

Normalde 13 hafta 1 gün demek 13 bitti 14 denbir gun aldin demek ama +- 2 hafta düşünmek lazım son adetin ilk günü hemen hamile kalm8yoruz sonuçta :)) o yüzden fark edebiliyor biraz 12 hafta +1 gün dedi mi ilk 3 bitiyor yoksa ama bi iki hafta fark olabilir :))

Arkadaşlar geçmiş yazıları okudum. Bence bulantı yok. Ama midesi bulananların iyice şu çıktı , bu çıktı, şu şekilde öğürdüm ,hala var çok şiddetli , şundan tiksindim gibi yazılarını okuyunca bende tuhaf olmaya başladım , keşke sadece bulantı fena yazsalar, sonuçta burada sık sık iyice detaylandıra detaylandıra anlatmanın ne onlara bir faydası ne de bir çözüme yarıyor, lütfen kimse kırılmasın, yeni uyandım , okuduklarımdan etkilendim.Hepimize sağlıklı gebelikler ....

Gunaydin kizlar.. Bu sabah Tetanoz aşısının 2.dozunu yaptirdim saglik ocaginda , sanki herkez yaptirmiyormus!! Ama neden ?? Bir sakincasi oldugunu falan mi biliyor yada dusunuyor insanlar bilemedim , ama ben yaptirdim..
Bana erken dediler gareketini hissetmeye basladiktan bi iki hafta sonra yapacagiz dediler erken değil mi daha

Aslinda hakli olabilirsinde ilk aylar muhabbetler hep böyle igrenc oluyo mideden cikan cikmayan afedersin kicindan cikan cikmayan vajinal akintilar kanamalar killar tuyler ruhsal daralmalar kabuslar durduk yere birbirini tedirgin etmeler ...
Kimi ondan kimi bundan rahatsiz oluyo sonucta bu dönem bunlar paylasilir ister istemez

maşallah canım benim o sesleri duymak nasıl güzel bişeymiş Allah ım eksik etmesin bi dahaki randevum 1 ay sonra özleyeceğim bebişimi
Benim devamli gittiğim hastane dışında evimin yakınında tip merkezi var oraya gidiyorum bazen:) özledikçe görüyorum Bebeğimi imkanın varsa sen de öyle yap:)

Hamikeyken yaptiranlar var canim.Ozelde de yapiliyor ama pahali.Ben 3 ay once 522 liraya yaptirmistim.Saglikli dogumun var diye gerek gormemis olabilirler.

Bana erken dediler gareketini hissetmeye basladiktan bi iki hafta sonra yapacagiz dediler erken değil mi daha
Bilmiyorum ki beni 20.haftada saglik ocagindan aradilar 20.hafta tetanoz asiniz var diye bende gittim yaptirdim , 1 ay sonra 2.dozun var dediler bugunde 25.haftadayim yine yaptirdim!!!

ben birşeyi çok merak ediyorum ikinci kez doğum yapan anneler daha iyi bilir ultrasonda çıkan hafta mı yoksa sat tarihimize göre olan haftayı mı daha çok dikkate almalıyız. ben doktoruma hep soru sormayı unutuyorum artık bunları tek tek yazacağım

Cok tesekkurler:)Bende ikiz bekliyorum.Kac haftalikken dogum yaptiniz acaba?

Mutlaka sat tarihine gore olmali.benim oglum iriydi hep iki hafta onden gidiyordu.iri de dogdu masallah 4 kiloydu.dr.nerdeyse bir ay onceden sezeryana alacakti beni.kabul etmedim.sat.a gore 10 gun once oldu sezeryan.bebek buyuk kucuk olabilir onemli olan o 9 ay on gunluk sat.a gore hesaplanan suredir.

maşallah Allah bağışlasın ama benim satım normalde 18,09,2014 doktorum onu geriye çekti geç döllenme diye 01.10.2014 yaptı şimdi bebeğimde en son verdiği tarihe göre 1 hafta önden gidiyor benim ki karman çorba oldu bebeğim hangi tarihe göre dünyaya gelecek anlamadım

Günaydın anneleeeer :) bugün bebeğime aşık uyandım yinee <3 sizlere göstermek istiyorum kuzumuu sizde tahmin yazın beşki doktorum yanılıodur hepinize bulantısız rahat günlerr diliyorum benim bulantılar azaldı çok şükür :)

Eklentiler

• image.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 102
Gec dollenme oldugu kesinse ozaman dr.un tarihine gore hesaplanir sanirim.erken sezeryani fln mecbur kalmadikca kabul etmeyin bebeklerin cigerleri son ay gelisiyor,dıs dunyaya uyum saglamak acisindan.

maşallah canım kız galiba bebeğin nub teorisini anladıysam eğer :)

Orada top gibi gorunen bebegin pipisi canim senin bebegin erkek hayirli olsun darisi basimiza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…