- 6 Şubat 2012
- 164
- 27
- 118
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.481
sağol cnm benim gibi bulantın kusman varsa zorlanmadan oluyodur belki cnm .. bebeğin etrafında kanama alanı yoksa korkma bişe olmaz inşallah , benimkide önlem amaçlı yaptı iğneyi , tekrarlarsa gel dedi .geçmiş olsun önemli bişey yoktur umarm benim bu gebeligimde sıkıntılı geçıyo lekelenme oluyo dr ne ilaç verdi nede igne yaptı anlamadm şukur bebekte sıkntı yok rahimde kapalı surekli leke gelyo ilk gebelgmde olmamışdı dr kesin şundan oluyo demiyo kesin konusmuyo sebebinı bilemyolar önlemde alp araştrmyolar
ya olmadımı tühh , bu ümidimde suya düştü :))) buraya yagacak gibi değil ama belli, olmaz :)Yok canım maalesef hiçbir faydası olmadı bana sizlere olur İnşallah
Bulantm var ama kusmam yok anlamyorm nye oluyosağol cnm benim gibi bulantın kusman varsa zorlanmadan oluyodur belki cnm .. bebeğin etrafında kanama alanı yoksa korkma bişe olmaz inşallah , benimkide önlem amaçlı yaptı iğneyi , tekrarlarsa gel dedi .
bol su iç cnm eğer içebilirsen , için rahat etmiyorsa başka doktora görün ,, inşallah yakın zamanda tamamen geçr cnmBulantm var ama kusmam yok anlamyorm nye oluyo
Inşallah canım 3 tane dr a gitdm hepside sıkntı yok dedi hayırlısyla bi dogsalardıbol su iç cnm eğer içebilirsen , için rahat etmiyorsa başka doktora görün ,, inşallah yakın zamanda tamamen geçr cnm
Hadi yaaa.bahsettiğim kitapçıkta 12+1den itibaren olan sayfada 4. AY diye belirtmiş ama özellikle ben de öyle sanıyodum tüh.Kafam karıştı şimdi 13. haftayı bitirince mi tamamlamış oluyoruz yani 3. ayı??
bizdede kan uyşmazlığı vr düşüklerde iğne vuruluştum ama doktorun nezaman vurulacağını daha iyi bilir kanama olduğu zaman eren dönemlerde de vuruyolar bebek doğduktan hemen sonrda vuruluyorsun ihmal etme sakınKızlar merhaba bu hafta doktora sormayı da unuttum. Kan uyuşmazlığı durumundan var mı? Bişey yapıldı mı şimdiye kadar?
Kızlar merhaba bu hafta doktora sormayı da unuttum. Kan uyuşmazlığı durumundan var mı? Bişey yapıldı mı şimdiye kadar?
insallah canim guya sakyla soyluyo ama sakasi bile moral bozmaya ywtiyo snrada samsunda dogum yap.sanki bnm ailem.yok bnm ailem ankarada biz bayburtta calisiyorz burasi kucuk yer pek guvenemiorum.annmi isterim yanimda ama sanki bnm ailm yok onlarin emrindeyizzCanım ya çok üzüldüm Allah sabır versin sana.gene de konuşmak istemediğini söylerken kelimeleri çok dikkatli seç çünkü haklı bile olsak çıkan en küçük huzirsuzluk gene en çok bizi etkiliyor.İnşallah insanlara mucizevi bir şekilde anlayış gelir de rahatlarsın
ben birşeyi çok merak ediyorum ikinci kez doğum yapan anneler daha iyi bilir ultrasonda çıkan hafta mı yoksa sat tarihimize göre olan haftayı mı daha çok dikkate almalıyız. ben doktoruma hep soru sormayı unutuyorum artık bunları tek tek yazacağım
insallah canim guya sakyla soyluyo ama sakasi bile moral bozmaya ywtiyo snrada samsunda dogum yap.sanki bnm ailem.yok bnm ailem ankarada biz bayburtta calisiyorz burasi kucuk yer pek guvenemiorum.annmi isterim yanimda ama sanki bnm ailm yok onlarin emrindeyizz
Bizdede var canim , ben sormustum suanda bisiy yapilmiyor demisti.Kızlar merhaba bu hafta doktora sormayı da unuttum. Kan uyuşmazlığı durumundan var mı? Bişey yapıldı mı şimdiye kadar?
bnde merak ediyodum canm. gecwn hafta dpktora gittim tajmini bes haftalik dedi adet tarihine gore yedi haftalikti dedigin gbi hmn hanile kalmiyosun.bnmki o zmn alti haftalik oluyo bu hafya.son adetim 24ekimdi.8kasimda flnda tuttu sanrmkesinlikle ultrasonda bebeğin ölçülen boyuna göre çıkan haftayı dikkate almalısın. son adet tarihi çok yanıltıcı. bi kere zaten adet olduğun gün hamile kalmıyosun. orası çok saçma. adetten en az 14 gün sonra hamile kalıyosun aslında. birde geç döllenme olayı falan var ki benimki öyle. bu sebeplerden en sağlamı ultrasonun söylediği.
bnde merak ediyodum canm. gecwn hafta dpktora gittim tajmini bes haftalik dedi adet tarihine gore yedi haftalikti dedigin gbi hmn hanile kalmiyosun.bnmki o zmn alti haftalik oluyo bu hafya.son adetim 24ekimdi.8kasimda flnda tuttu sanrm
A tamam sizinki zaten 20. Haftayı geçmiş ben ona hiç dikkat etmemistim temmuz doğuracaklar için erken dahaBilmiyorum ki beni 20.haftada saglik ocagindan aradilar 20.hafta tetanoz asiniz var diye bende gittim yaptirdim , 1 ay sonra 2.dozun var dediler bugunde 25.haftadayim yine yaptirdim!!!
tabi ki SAT değil ultrasondaki tarih baz alınmalı ikisi de farklıysa ama bu son adet günü hemen hamile kalmıyosun olayına bi açıklık getirmek istiyorum.Son adet tarihinde bi önceki döllenmemiş yumurta atılırken tam da aynı gün yumurtalıkların yeni yumurtayı/yumurtaları oluşturur.Yani o gün yeni oluşan yumurtanın ilk günüüdür.Ve o yumurta döllendiğinde aynı yumurta atılmaz(adet olmazsın) yumurta büyümeye devam eder bebeiş olur.Bu nedenle son adet tarihinin ilk günü baz alınır normal şartlardabnde merak ediyodum canm. gecwn hafta dpktora gittim tajmini bes haftalik dedi adet tarihine gore yedi haftalikti dedigin gbi hmn hanile kalmiyosun.bnmki o zmn alti haftalik oluyo bu hafya.son adetim 24ekimdi.8kasimda flnda tuttu sanrm
Bu nub teorisindeki 10 değeri ultrasonda ne olarak yazıyo nasıl anlıyosunuz ben çözemedim de halamaşallah canımkız galiba bebeğin nub teorisini anladıysam eğer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?