- 4 Aralık 2011
- 443
- 165
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.501
Bizde var başta coombs testi yapılıyor negatifse 28. Haftada tekrar bakiliyor ondan once de eğer kanama falan olursa mutlaka gidip anti D antikor yaptırmak gerekiyor yoksa 28.haftadan sonra haftalık yada iki haftada bi baka baka doğuma kadar gidiyorsun doğum sonrası yapılıyor antiD antikoru ama bu ilk doğum için geçerli ikincide falan nasıl oluyor bilemiyorumKızlar merhaba bu hafta doktora sormayı da unuttum. Kan uyuşmazlığı durumundan var mı? Bişey yapıldı mı şimdiye kadar?
canim bnm kafa karsti ya bn iki.hafta once cuma gittim altran bakti kalp atisini dinletti bes haftalik gbi duruyo dedi.ram su kdrlik demedi bu hafta yedi haftalik olck doktrun dedigine gore insallh kontrole gitcm sknti fln yokturbir dahaki kontrolünde doktor alttan baksın tam ölçüm yapsın ona göre ultrason hesaplıyo zaten boyuna göre kaç haftalık olduğunu onu dikkate alın bundan sonra. bizde öyle yaptık.
Ya çok düşüncesizce mutlaka eşinle konuş istediğin yerde yapabilmelisin doğumu tabii kide içinin rahat olması tansiyonun bunlar da önemli İnşallah halledersin canım ya Allah düşüncesizliğin her türünden korusun İnsallahinsallah canim guya sakyla soyluyo ama sakasi bile moral bozmaya ywtiyo snrada samsunda dogum yap.sanki bnm ailem.yok bnm ailem ankarada biz bayburtta calisiyorz burasi kucuk yer pek guvenemiorum.annmi isterim yanimda ama sanki bnm ailm yok onlarin emrindeyizz
aynn cnm. bmm kayinvalide de sick davranir gittigimizde ama bu bilmislikleri bide asiri titiz bn nasil raht edim.bn banyoya girsem simdi utaniyorum kac kere yikiyorum banyoyu fln kaf etmz ama hadi ederse die.lohusaykn bide onun stresini ckmk istemiyorum.saglikli olsunda bebeklerimiz kafaya bisey takmk istemiyorumben de katılıyorum kesinlikle annenin olduğu yerde doğum yapılmalı imkan varsa. ben samsunuyum eşim hataylı, giresun'da yaşıyoruz, giresun'da doğum yapmayı düşünüyorum. eşim hatay'a gidelim dedi ama ahat edemem dedim, ısrar etmedi sağolsun. benim kayınvalidem çok iyi, abla gibi hatta ama yine de çekinirim, utanırım. anneme olduğu gibi şımaramam, bir istediğimi söyleyemem. belki benimle alakalı bir durum bu, ama nasıl rahat edeceksek öyle doğum yapmalıyız bence.
canim bnm kafa karsti ya bn iki.hafta once cuma gittim altran bakti kalp atisini dinletti bes haftalik gbi duruyo dedi.ram su kdrlik demedi bu hafta yedi haftalik olck doktrun dedigine gore insallh kontrole gitcm sknti fln yoktur
Canım erken dönemlerde haftalara hiç takılma.Benimkilerin biri 5 gün diğeri 9 gün geriden geliyordu.Geç döllenme.Cumartesi 9+3tüm ve haftalarını yakalamışlar.Biri 9+3 biri 9 hafta çıktı.Geç döllenme olsada belli bir zamandan sonra haftalarını yakalıyorlar.canim bnm kafa karsti ya bn iki.hafta once cuma gittim altran bakti kalp atisini dinletti bes haftalik gbi duruyo dedi.ram su kdrlik demedi bu hafta yedi haftalik olck doktrun dedigine gore insallh kontrole gitcm sknti fln yoktur
maşallah canımkız galiba bebeğin nub teorisini anladıysam eğer :)
doktorumuz erkek dedi ama %75 oranla söyledi bunu. İçime hep kız doğuyo benim o dan sizlerle paylaşmak istedim. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız gerisi boşErkek sanirim.dr.ne dedi
Çok dağol canımm darısı sana olur inşallahh sağlıklı olsun da başka bile istemiyorum :)Orada top gibi gorunen bebegin pipisi canim senin bebegin erkek hayirli olsun darisi basimiza :)
Kızlar merhaba! Çok çok çok çok mutluyum, az önce ayrıntılı ultrasondan geldik, bebeğimin cinsiyeti belli oldu , minik masum melek bir kızımız olacak, dört gözle bekliyoruz onu... Allah yavrusu olmayan evladı olmayan herkese versin .
Hayırlı olsun canım güzeller güzelin :) Amin,inşaAllah.Kızlar merhaba! Çok çok çok çok mutluyum, az önce ayrıntılı ultrasondan geldik, bebeğimin cinsiyeti belli oldu , minik masum melek bir kızımız olacak, dört gözle bekliyoruz onu... Allah yavrusu olmayan evladı olmayan herkese versin .
canım ya anlıyorum sizi gene biz ilk gebelik yaşayanlar rahatız yesek yada yemesek kendimizden sorumluyuz sadece şimdiden düşünüyorum 2. çocuğuma nasıl hamile kalıcam diyeNapayim kuzum ya evde kizim var ona mecbur arada yapiyorum
Hayırlı olsun canım..Güle güle büyüt güzel kızınıKızlar merhaba! Çok çok çok çok mutluyum, az önce ayrıntılı ultrasondan geldik, bebeğimin cinsiyeti belli oldu , minik masum melek bir kızımız olacak, dört gözle bekliyoruz onu... Allah yavrusu olmayan evladı olmayan herkese versin .
gözün aydın canım ayrıltılıyı dr mu yapıyo başka yermi baha hiç bahsetmedi drumKızlar merhaba! Çok çok çok çok mutluyum, az önce ayrıntılı ultrasondan geldik, bebeğimin cinsiyeti belli oldu , minik masum melek bir kızımız olacak, dört gözle bekliyoruz onu... Allah yavrusu olmayan evladı olmayan herkese versin .
Kızlar merhaba! Çok çok çok çok mutluyum, az önce ayrıntılı ultrasondan geldik, bebeğimin cinsiyeti belli oldu , minik masum melek bir kızımız olacak, dört gözle bekliyoruz onu... Allah yavrusu olmayan evladı olmayan herkese versin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?