2015 Temmuz Anneleri

Kızlar merhaba bu hafta doktora sormayı da unuttum. Kan uyuşmazlığı durumundan var mı? Bişey yapıldı mı şimdiye kadar?
Bizde var başta coombs testi yapılıyor negatifse 28. Haftada tekrar bakiliyor ondan once de eğer kanama falan olursa mutlaka gidip anti D antikor yaptırmak gerekiyor yoksa 28.haftadan sonra haftalık yada iki haftada bi baka baka doğuma kadar gidiyorsun doğum sonrası yapılıyor antiD antikoru ama bu ilk doğum için geçerli ikincide falan nasıl oluyor bilemiyorum

bir dahaki kontrolünde doktor alttan baksın tam ölçüm yapsın ona göre ultrason hesaplıyo zaten boyuna göre kaç haftalık olduğunu onu dikkate alın bundan sonra. bizde öyle yaptık.
canim bnm kafa karsti ya bn iki.hafta once cuma gittim altran bakti kalp atisini dinletti bes haftalik gbi duruyo dedi.ram su kdrlik demedi bu hafta yedi haftalik olck doktrun dedigine gore insallh kontrole gitcm sknti fln yoktur

Ya çok düşüncesizce mutlaka eşinle konuş istediğin yerde yapabilmelisin doğumu tabii kide içinin rahat olması tansiyonun bunlar da önemli İnşallah halledersin canım ya Allah düşüncesizliğin her türünden korusun İnsallah

aynn cnm. bmm kayinvalide de sick davranir gittigimizde ama bu bilmislikleri bide asiri titiz bn nasil raht edim.bn banyoya girsem simdi utaniyorum kac kere yikiyorum banyoyu fln kaf etmz ama hadi ederse die.lohusaykn bide onun stresini ckmk istemiyorum.saglikli olsunda bebeklerimiz kafaya bisey takmk istemiyorum

artık cinsiyetler yazılır benim kontrolum 13 hafta 2 günlükken 1 kızım var bakalım ne gelcek

canim bnm kafa karsti ya bn iki.hafta once cuma gittim altran bakti kalp atisini dinletti bes haftalik gbi duruyo dedi.ram su kdrlik demedi bu hafta yedi haftalik olck doktrun dedigine gore insallh kontrole gitcm sknti fln yoktur

çok küçükken tam ölçüm yapılamıyo bazen. bu gittiğinde daha net çıkar şimdi. zaten düşünsene geçen sefer 5 haftalık olsa kalp atışı alamazsınki 5 haftalık bebekte. mutlaka daha büyüktü. çok küçük olduğundan tam ölçememiştir yuvarlak bişey söylemiştir. bu seferkinde daha net ölçer şimdi.

Ikinci bebesi olacak hanimlar size soru...
yatma işini napcaz ya bebeler dogunca

kizimin odasi ayri simdi guzel yatiyo ama kizimdan kalma besik var onu kizin odasına kurcam mecbur baska odam yok zaten... ilk zamanlar icin ufak bişey alip yatak odasina koysam e busefer ablamiz yalnız yatcak biz bebekle inkansiz izin vermez ay amaan sicakta miç miç yapisiriz birbirimize artik

fikri olan yada 3.ye hamile tecrube abideleri diyiverin gari ne halt etces

Canım erken dönemlerde haftalara hiç takılma.Benimkilerin biri 5 gün diğeri 9 gün geriden geliyordu.Geç döllenme.Cumartesi 9+3tüm ve haftalarını yakalamışlar.Biri 9+3 biri 9 hafta çıktı.Geç döllenme olsada belli bir zamandan sonra haftalarını yakalıyorlar.

hayırlı olsun canım darısı başımıza bizimde cumartesi kontrolümüz. ikili testimiz yapılacak hemde detaylı ultrason. bende bir ümit belki öğreniriz cinsiyetini diye bekliyorum. sende bana ümit verdin. inşallah bizde öğreniriz yaaa

Hayırlı olsun canım güzeller güzelin :) Amin,inşaAllah.

Hayırlı olsun canım..Güle güle büyüt güzel kızını

gözün aydın canım ayrıltılıyı dr mu yapıyo başka yermi baha hiç bahsetmedi drum

Bu haberde forumun ilk prensesi olmus oldu :))) Saglikla kucagina almak nasip olsun hem sana hem hepimize Gunlerimizde yakin, benimkide belli olur mu acaba ? Cok heyecanlandimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…