2015 Temmuz Anneleri

ewet canım kalp atışlarını gösterdi zaten alttan muayene ile bakınca daha net gördü. bakalım inşallh bu hafta net şeyler söyler

Hayırlı olsun canımm sağlıkla kucağına al inşallah prensesini :)

Canım bu ayrıntılı büyük bir ultrason başka doktor baktı , hastane de ultrason bölümü var orda bakıldı ,doktor kız bebek dedi öyle işte darısı size çok güzel tarifsiz bir duygu. Zaten kız istiyordum ilk bebeğim. Binlerce şülür

ne güzel canım inş sağlıklı olarak al kucağına şuan tam olarak kaç haftalıksın ben tam 11 bittiği gün gitcem acaba belli olur mu ki

Bana yapmışlardı iki çocuğum oluyomuş ilki erkek ikincisi kız dahada olmuyomuş doğru ilerliyo sanırım erkek bebek bekliyoruz :) a bide bıçak makas testi yapmışlardı oda erkek diodu :)
nasıl oluyor canım alyans testı bıçak makas ben ilk defa duydum acıkcası

takılma bebeiş konusuna ama hep bişile yemeye çalış, çekirdek badem minik inik yoksa cok zor geçiyor günler :)
umarım hazırlayanın vardır

kuzularrrr,,,

nasılsınız?
aylardan sonra bugun evim temizlendi
yediğim tabağı kaldırasım, kocamın gömleklerini ütüleyesim, yattığım yatağın carsafını değişiresim yoktu,
bugun hepsi cıktı aradan...
bide bulantılar olmasa..
bide herseye kırılıp alınganlık yapmasak

takılma bebeiş konusuna ama hep bişile yemeye çalış, çekirdek badem minik inik yoksa cok zor geçiyor günler :)
umarım hazırlayanın vardır
Maalesef annem yardim ediyordu sagolsun ama onun da il disina gitmesi gerekti bu hafta tam da zamaninda kalakaldim boyle hicbir sekilde paketlenmis birsey yiyemiyorum baslarda cubuk kraker iyi geliyordu ya da tuzlu fistik simdi paketlerini gormeye bile dayanamiyorum hayirlisi ama bebis iyi olsun da gecer elbet bulantilar

Ayy darisi bana evi gordukce daha kotu oluyorum kotu oldukca ev daha beter oluyor bi kirsam su zinciri ama iki dakika ayakta dursam ya bulantidan banyoya kosmam ya da bi iki saat uyumam gerekiyor hic anlamadim ne yapacagim bilmem

Ayy darisi bana evi gordukce daha kotu oluyorum kotu oldukca ev daha beter oluyor bi kirsam su zinciri ama iki dakika ayakta dursam ya bulantidan banyoya kosmam ya da bi iki saat uyumam gerekiyor hic anlamadim ne yapacagim bilmem

cok ii anlıyorum.. bende öyleydim ve moral olarak çöküntüdeydm
biraz ii oldum ya.
darısı inşallah başına..
ay cok zormuş ya..
ilk hamilelik mi?
çalışıyor musun?

bende aynıyım cubuk görmek yada pakette bişi görmek istemiyorum...
yapanın olmayınca, kocada pek ilgilenmeyince zor oluyo.
dün eşime bişi yemek istiyorum dedim(şimdi demiyim ne olduğunu) daha 2 gün yedin dedi .. bende küstüm, onuda hayata küstürdüm inşallah. off off işler zor

Merhaba herkese,

Bir şey danışmak istiyorum size. Sat a göre bebeğim 2 hafta geriden geliyor. Kalp atışlarını duyalı çok oldu hatta geçen hafta bebeğimiz yüzü bile belli oluyordu. Doktorum geç döllenme, sen tam adet olacağın zaman hamile kalmışsın dedi. Çok şükür bir sorun yok ocağın 7 sine randevu verdi kontrol için ama ben çok endişe ediyorum. Mide bulantım yok sadece bir hassasiyet var midemde ve göğüslerim acıyor. Bu şekilde olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…