2015 Temmuz Anneleri

nasıl oluyor canım alyans testı bıçak makas ben ilk defa duydum acıkcası
Canım alyans testinde alyansını saçından bir tel koparıp avucunun içine sallandırıyo dönerse kız dik gidip gelirse erkek diolar. Makas bıçak testide sen görmüosun biri minderin birine makas birine bıçak koyuyo herhangi birine oturuyosun makas çıkarsa kız bıçak çıkarsa erkek oluyo çok eğlenceli denemeni tavsiye ederim :)

Kizlar merhaba herkese nasilsiniz kuzucuklar nasil ben bugun ilk defa bebegimi gordum sukurler olsunki rabbime o minik atan kalbi beni benden aldi elim ayagim titredi

Benide listeye eklermisin artik icell_84 bebegimi gordum artik cok sukur

Kizlar merhaba herkese nasilsiniz kuzucuklar nasil ben bugun ilk defa bebegimi gordum sukurler olsunki rabbime o minik atan kalbi beni benden aldi elim ayagim titredi

Hayırlı olsun canım,Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşaAllah.

cok ii anlıyorum.. bende öyleydim ve moral olarak çöküntüdeydm
biraz ii oldum ya.
darısı inşallah başına..
ay cok zormuş ya..
ilk hamilelik mi?
çalışıyor musun?
Evet ilk bebis olacak İnsallah calisiyorum hem de 24 saat nobet usulu bu hafta gidemedim tabii rapor aldim ( uykusuzluga hic dayanamiyorum ne yapacagim bilmem

Sorma ya bende mutfaga giremiyorum zeytin getirsen de tuzluca bi iki tane yesek dedim.ben ac degilim ki dedi gidip yatti :) normalde boyle biri degildir ama arkasindan guleyim mi aglayayim mi bilemedim :))

Liste dediginiz nedir bir iki kez daha gördüm de

Sorma ya bende mutfaga giremiyorum zeytin getirsen de tuzluca bi iki tane yesek dedim.ben ac degilim ki dedi gidip yatti :) normalde boyle biri degildir ama arkasindan guleyim mi aglayayim mi bilemedim :))
Bence bizim yerimize ınların duygularına bişey oldu. Bende benimkini tanıyamıyorum. Çok kırıyorlar farketmiyorlar hiç

Anneler ah anneler iyi ki varlar basimizdan eksik etmesin.allahim.anneannem rahatsizdi ona gitti iki.hafta bakti.benm de en kotu oldugum zamandi öldum oldun dirildim sanki.geldi simdi de bana bakiyr hic is yaptirmiyr sayesinde yemek pisti evde.canim annem.kime kosacagini sasirdi.

Canim ozele gidiyorum persembe cikcakmis sonuc.insallah iyi cikar hepimizinki tesekkur ederim.☺ radyoloji uzmani detayli ultrasonda ense kalinligina bakti.onun degerine gore dr kana yolluyo baska bisey yapmiyolar. :)

hahaha aynen baya eglencelıymıs canım denıcem bende.bizdede hamilenin basına habersiz tuz dökerler ve eger sacını karıştırdıysa sacıyla oynadıysa kız bıyık olan yerı kaşıdıysa elini değdirdiyse erkek derler.belki duymuşsundur canım ama habersiz olacak.ben daha bunu yaptıramadım kimsenin haberi yok hamile olduğumdan duysalar hemen yaparlar bunu

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla kucağına alırsın darısı başımıza. ayrıntılı ultrason nasıl oluyor? hangi hastanede baktırdın?

dileekefem gözün aydın bebisinle muhteşem buluşmayi yapmissinn Rabbim tamamina erdirsinn

D Dila86 prensesin olucakmis canim ne mutlu sana kiz evlat bammmbaska
Rabbim her anneyi 1 kiz evlatla odullendirsin insallah.. annem hep kizsiz ana yetim ana der

Ayy herkes ogrenmeye basladi ne guzeeell

6 ocakta benim ikili var gosterir insallah ne oldugunu saglikli guzel haberler alalim hepimizzz

Ben kizima hamile kaldigimda ablam yeni dogum yapmisti annem Ankaradaydi 40 i cikana kadar belki daha uzun kalicakti benim bulantilar bastirip surundurunce istanbula gelmek zorunda kaldi o zamanki caresizligi cok kotuydu biri lohusa sezeryan olmus bide en hassas zaman digeri yani ben evin en kucugu nazlisi hamile hastanelik halde ac susuz... kime yetisecegini bilememek zavalli analarimizin kaderi sanirsamm

Rabbim basimizdan eksik etmesin saglikli uzun hayirli omurler versin bizi de hayirli evlatlar eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…