- 13 Temmuz 2014
- 154
- 124
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.541
Hangi hastanede muayne oldunuzKızlar merhaba! Çok çok çok çok mutluyum, az önce ayrıntılı ultrasondan geldik, bebeğimin cinsiyeti belli oldu , minik masum melek bir kızımız olacak, dört gözle bekliyoruz onu... Allah yavrusu olmayan evladı olmayan herkese versin .
Canım alyans testinde alyansını saçından bir tel koparıp avucunun içine sallandırıyo dönerse kız dik gidip gelirse erkek diolar. Makas bıçak testide sen görmüosun biri minderin birine makas birine bıçak koyuyo herhangi birine oturuyosun makas çıkarsa kız bıçak çıkarsa erkek oluyo çok eğlenceli denemeni tavsiye ederim :)nasıl oluyor canım alyans testı bıçak makas ben ilk defa duydum acıkcası
Hayırlı olsun canım,Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşaAllah.Kizlar merhaba herkese nasilsiniz kuzucuklar nasil ben bugun ilk defa bebegimi gordum sukurler olsunki rabbime o minik atan kalbi beni benden aldi elim ayagim titredi
Benide listeye eklermisin artik icell_84 bebegimi gordum artik cok sukur
Aminnnnnn busram aminnn ins hep guzel haberler paylasiriz seviniriz rabbim kucagimiza almayida nasip etsin...Hayırlı olsun canım,Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşaAllah.
Evet ilk bebis olacak İnsallah calisiyorum hem de 24 saat nobet usulu bu hafta gidemedim tabii rapor aldimcok ii anlıyorum.. bende öyleydim ve moral olarak çöküntüdeydm
biraz ii oldum ya.
darısı inşallah başına..
ay cok zormuş ya..
ilk hamilelik mi?
çalışıyor musun?
Sorma ya bende mutfaga giremiyorum zeytin getirsen de tuzluca bi iki tane yesek dedim.ben ac degilim ki dedi gidip yatti :) normalde boyle biri degildir ama arkasindan guleyim mi aglayayim mi bilemedim :))bende aynıyım cubuk görmek yada pakette bişi görmek istemiyorum...
yapanın olmayınca, kocada pek ilgilenmeyince zor oluyo.
dün eşime bişi yemek istiyorum dedim(şimdi demiyim ne olduğunu) daha 2 gün yedin dedi .. bende küstüm, onuda hayata küstürdüm inşallah. off off işler zor
Liste dediginiz nedir bir iki kez daha gördüm deKizlar merhaba herkese nasilsiniz kuzucuklar nasil ben bugun ilk defa bebegimi gordum sukurler olsunki rabbime o minik atan kalbi beni benden aldi elim ayagim titredi
Benide listeye eklermisin artik icell_84 bebegimi gordum artik cok sukur
Bence bizim yerimize ınların duygularına bişey oldu. Bende benimkini tanıyamıyorum. Çok kırıyorlar farketmiyorlar hiçSorma ya bende mutfaga giremiyorum zeytin getirsen de tuzluca bi iki tane yesek dedim.ben ac degilim ki dedi gidip yatti :) normalde boyle biri degildir ama arkasindan guleyim mi aglayayim mi bilemedim :))
Canim ilk sayfada hamile arkadaslarimiz isimleri tahmini dogum tarihleri yaziyorListe dediginiz nedir bir iki kez daha gördüm de
Maalesef annem yardim ediyordu sagolsun ama onun da il disina gitmesi gerekti bu hafta tam da zamaninda kalakaldim boyle hicbir sekilde paketlenmis birsey yiyemiyorum baslarda cubuk kraker iyi geliyordu ya da tuzlu fistik simdi paketlerini gormeye bile dayanamiyorum hayirlisi ama bebis iyi olsun da gecer elbet bulantilar
Canim ozele gidiyorum persembe cikcakmis sonuc.insallah iyi cikar hepimizinki tesekkur ederim.☺ radyoloji uzmani detayli ultrasonda ense kalinligina bakti.onun degerine gore dr kana yolluyo baska bisey yapmiyolar. :)Hoşgeldınız canım:):) ıkılı test nasıldı bende yarın gıdıcem ınşallah devletten aldım randevu ama eger orda yapmazlarsa özele gorunucem bırde .sonuclarınızı ne zaman alıcaksın ınşlh temiz cıkar sonuclarınız .Birde devlet mı ozele mı gıtmıştın:):)
hahaha aynen baya eglencelıymıs canım denıcem bende.bizdede hamilenin basına habersiz tuz dökerler ve eger sacını karıştırdıysa sacıyla oynadıysa kız bıyık olan yerı kaşıdıysa elini değdirdiyse erkek derler.belki duymuşsundur canım ama habersiz olacak.ben daha bunu yaptıramadım kimsenin haberi yok hamile olduğumdan duysalar hemen yaparlar bunuCanım alyans testinde alyansını saçından bir tel koparıp avucunun içine sallandırıyo dönerse kız dik gidip gelirse erkek diolar. Makas bıçak testide sen görmüosun biri minderin birine makas birine bıçak koyuyo herhangi birine oturuyosun makas çıkarsa kız bıçak çıkarsa erkek oluyo çok eğlenceli denemeni tavsiye ederim :)
Kızlar merhaba! Çok çok çok çok mutluyum, az önce ayrıntılı ultrasondan geldik, bebeğimin cinsiyeti belli oldu , minik masum melek bir kızımız olacak, dört gözle bekliyoruz onu... Allah yavrusu olmayan evladı olmayan herkese versin .
Anneler ah anneler iyi ki varlar basimizdan eksik etmesin.allahim.anneannem rahatsizdi ona gitti iki.hafta bakti.benm de en kotu oldugum zamandi öldum oldun dirildim sanki.geldi simdi de bana bakiyr hic is yaptirmiyr sayesinde yemek pisti evde.canim annem.kime kosacagini sasirdi.
allah yardımcın olsun inşallah kuzumEvet ilk bebis olacak İnsallah calisiyorum hem de 24 saat nobet usulu bu hafta gidemedim tabii rapor aldim( uykusuzluga hic dayanamiyorum ne yapacagim bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?