2015 Temmuz Anneleri

benimde dün randevum vardı ikili test yaptırmadımama 9 tüp kan aldılar sonuçlar bugün çıkacak ve bir dahaki muayenemi daha önceki dr um olan riskli gebelik druna yönlendirdi şimdilik herşey yolunda ama yine de o baksın dedi nden bu kadar kan alındı bilmiyorum dr tedbir dediiçimde bi ateş var dünden beri

Gunaydinnnnnn kizlar guzel bir gun diliyorum hepinize

Ciftekuzu sagol kuzum cok tesekkur ederim amin amin

Cinsiyeti goren annelerimizide tebrik ederim hayirli bir evlat olsun insallah benim ogrenmeme daha cok uzun zaman var :)

Ayy geldi bi tane dahaa
Hayirli olsun canimm

Gunaydinnnnnn kizlar guzel bir gun diliyorum hepinize

Ciftekuzu sagol kuzum cok tesekkur ederim amin amin

Cinsiyeti goren annelerimizide tebrik ederim hayirli bir evlat olsun insallah benim ogrenmeme daha cok uzun zaman var :)
Tesekkur ederim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz ins. Dileekefem belki seninde 12 . Haftada belli olur 3 haftacik gecer hemen.

Tesekkur ederim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz ins. Dileekefem belki seninde 12 . Haftada belli olur 3 haftacik gecer hemen.
12 nci haftadan sonra bulantı ve kusmalar geçiyor mu kızlar geçenler cevap yazabilir mi bıktım artık her gün kusmaktan sabah kusmazsam akşam kusuyorum bazen günde üç kere kusuyorum işten eve zor yetişiyorum dün eve geldim lavaboya yetişemeden evin dış kapısına kustum

ay y
ay yanlış alıntı yaptım :)

bayanlar ben dr a kadar dayanamadım tetkik sonuçlarıma baktım rdv ne mpw yüksek keratinin hgb mcv düşük görünüyo netten baktım bişey anlamadım bilgisi olan varsa bana da bilgi verebilirmi öğle sonuna kadar stresten ölcem yoksa

ANNELER YARDIIIIIM

Amin canim.Hakları asla odenmez.oyle mutluyum ki yaninda,cocuk gibi oliyrm:)

Gecm
Gecmis Olsun canim , kotu bisey olsaydi doktorun mutlaka soylerdi seni icini ferah tut..

Gunaydin arkadaslar bende dun ikili test yaptirdim ve bebisimim cinsiyeti belli oldu oglumuz olacak allah nasip ederse. Hemen mavi don almam lazim Hepimize saglikli gunler dilerim.
Hayirlisi olsun canim , Allah tamamina kucagina erdirsin insallah.. Bizde ogrenecegimiz gunu sabirsizlikla bekliyoruz..

Günaydın kızlarr..Ah bu annelerine naz yapanları bir kıskanıyorum..Ben anneme daha söyleyenedim..Biraz daha zaman geçsin kesin cinsiyetiyle birlikte söylemek istiyorum.Zaten söylesem de.Yurtdışında ablam var 5 çocukla,eşi yurtdışına çıkmış yalnız kaldı annem onun yanına gitti en az 1 ay kalır.Benim de kayınvalidem yanımda ama ne kadar da melek olsa anne gibi olmuyo malesef...

Anacin var nasilsa sende söyle sende yap bacim aa :)
Kaynana elti vs kanin gibi olamaz ya bisey istiyosan yapim diolar ama canim bisey istemio diyince tamam deyip bitio... anne öyle mi cesit cesit yapio bi kasik yesen kar diye o bile yetio insana..

kizlar bigun sabh bole gerildim kasiklarim bi agridi ya bisey olmamistr demi. kan flb yok ama .ya bn bazen unutuyorum hamile oldugumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…