- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.581
canım anam şu an yurtdışında.yurtdışında olmasa da bana 8 saatlik mesafede ha deyince gelemez malesef o kadar şanslı değilim.dedim ya 5 çocuklu ablam var (1er,2şer yaş aralı çocuklar)onlara yardıma gitti.eşi yurtdışına gitti ablamın onun daha çok ihtiyacı varAnacin var nasilsa sende söyle sende yap bacim aa :)
Kaynana elti vs kanin gibi olamaz ya bisey istiyosan yapim diolar ama canim bisey istemio diyince tamam deyip bitio... anne öyle mi cesit cesit yapio bi kasik yesen kar diye o bile yetio insana..
benimde 2 hafta geriden geliyor kalp atısını duyduk bzde geç döllenme bişey olmaz inşallhMerhaba herkese,
Bir şey danışmak istiyorum size. Sat a göre bebeğim 2 hafta geriden geliyor. Kalp atışlarını duyalı çok oldu hatta geçen hafta bebeğimiz yüzü bile belli oluyordu. Doktorum geç döllenme, sen tam adet olacağın zaman hamile kalmışsın dedi. Çok şükür bir sorun yok ocağın 7 sine randevu verdi kontrol için ama ben çok endişe ediyorum. Mide bulantım yok sadece bir hassasiyet var midemde ve göğüslerim acıyor. Bu şekilde olan var mı ?
Merhaba herkese,
Bir şey danışmak istiyorum size. Sat a göre bebeğim 2 hafta geriden geliyor. Kalp atışlarını duyalı çok oldu hatta geçen hafta bebeğimiz yüzü bile belli oluyordu. Doktorum geç döllenme, sen tam adet olacağın zaman hamile kalmışsın dedi. Çok şükür bir sorun yok ocağın 7 sine randevu verdi kontrol için ama ben çok endişe ediyorum. Mide bulantım yok sadece bir hassasiyet var midemde ve göğüslerim acıyor. Bu şekilde olan var mı ?
hayırlı olsun canım darısı bizlere:)
Hayirlisi olsun canim , Allah tamamina kucagina erdirsin insallah.. Bizde ogrenecegimiz gunu sabirsizlikla bekliyoruz..
Tatlim bunlar kan degerlerin test sonucunun yaninda referans degerleri yazar onlarla bir karsilastir. Endiselenecek bisey oldugunu dusunmuyorm icin rahat olsn.bayanlar ben dr a kadar dayanamadım tetkik sonuçlarıma baktım rdv ne mpw yüksek keratinin hgb mcv düşük görünüyo netten baktım bişey anlamadım bilgisi olan varsa bana da bilgi verebilirmi öğle sonuna kadar stresten ölcem yoksa
Buda eğlenceli gözrünüyoohahaha aynen baya eglencelıymıs canım denıcem bende.bizdede hamilenin basına habersiz tuz dökerler ve eger sacını karıştırdıysa sacıyla oynadıysa kız bıyık olan yerı kaşıdıysa elini değdirdiyse erkek derler.belki duymuşsundur canım ama habersiz olacak.ben daha bunu yaptıramadım kimsenin haberi yok hamile olduğumdan duysalar hemen yaparlar bunu
aynı tarihlerde doğum yapıcaz tatlımSat 22 ekim dogum t.30 temmuz yas 26 ikinci cocuk
Ben de istiyorum aynında canım yaaaGünaydın güzel annecikler ben bu hafta rapor aldım evdeyim. Evde olmak ne kadar guzelmis yaa
Merhaba herkese,
Hangi hastanede muayne oldunuz
Ben Bazen diyorum bir yolunu bulacağım ikinci bebeği sen taşıyacaksın diye :)) görelim bakalım o zamanBence bizim yerimize ınların duygularına bişey oldu. Bende benimkini tanıyamıyorum. Çok kırıyorlar farketmiyorlar hiç
Aynı durumdayız desene garibim orda teyzeme yardım ediyor aklı bende telefonlarda belli etmemeye çalışıyorum yiyorum diyorum o yüzden mecburen Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesinAnneler ah anneler iyi ki varlar basimizdan eksik etmesin.allahim.anneannem rahatsizdi ona gitti iki.hafta bakti.benm de en kotu oldugum zamandi öldum oldun dirildim sanki.geldi simdi de bana bakiyr hic is yaptirmiyr sayesinde yemek pisti evde.canim annem.kime kosacagini sasirdi.
A cok güzelmiş vebde eklenmek istiyorum ne yapmalıyım acabaCanim ilk sayfada hamile arkadaslarimiz isimleri tahmini dogum tarihleri yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?