2015 Temmuz Anneleri

canım anam şu an yurtdışında.yurtdışında olmasa da bana 8 saatlik mesafede ha deyince gelemez malesef o kadar şanslı değilim.dedim ya 5 çocuklu ablam var (1er,2şer yaş aralı çocuklar)onlara yardıma gitti.eşi yurtdışına gitti ablamın onun daha çok ihtiyacı var

benimde 2 hafta geriden geliyor kalp atısını duyduk bzde geç döllenme bişey olmaz inşallh

sat tarihin ne canım. benimde geç döllenme sat tarihim 20 eylül buna göre 13+3 haftalık falan hamile olmam lazım. ama 11+3 üz bugün itibariyle. yani ultrasona göre. en baştan beri hiiiççç mide bulantım olmadı. göğüs hassasiyetimde fazla olmadı. çok az yani. ama şimdilerde baya arttı büyümeyede başladılar ondan herhalde böyle şeylere takılma doktor ultrasonda sağlıklı diyorsa gerisi teferruat

Tatlim bunlar kan degerlerin test sonucunun yaninda referans degerleri yazar onlarla bir karsilastir. Endiselenecek bisey oldugunu dusunmuyorm icin rahat olsn.

Günaydın tüm hamişlere

Bu arada ben doktora sormuştum gebeliğin ilk aylarındaki gerilik\ileride olması korkulacak bir şey değil. Bebeğin eğer ultrasyonda sağlıklı görünüyorsa sorun yok demişti. O yüzden içini ferah tut. aytug81 hatta ben 2 farklı doktora sormuştum içim rahat etmeyince

Buda eğlenceli gözrünüyoo ama yüzük falı doğru çıkıo teyzeme yaptık ilk çocuğu erkek düşük yapmış yüzük sayesinde öğrendik

Canım ayrıntılı ultrason 2 li test,ben şu anda Anadolu da yaşadığım için burdaki devlet hastanesinde bakıldı,hastanede yengem çalışıyor ondan bu kadar erken söyledi doktor , yoksa burda kesinlikle bu kadar erken söylenmiyor , burda yazarsam ayıp olur,darısı sağlıkla hepinize

bende sen

ben de seninlşe aynı durumdayım iki hafta geriden geliyor hamileliğim bulantı yok aynı şekilde migde hassaiyeti kokulara karşı biraz hassaiyet ve gögüs acısı

sürekli ferah ferah bişeyler yemek istiyorum çaydan kahveden ve sıcak yiyeceklerden tiksindim mandalina portakal meyve suyu öyle beslenip gidiyorum bakalım ne kadar sürecek

Aynı durumdayız desene garibim orda teyzeme yardım ediyor aklı bende telefonlarda belli etmemeye çalışıyorum yiyorum diyorum o yüzden mecburen Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…