2015 Temmuz Anneleri

canim yediklerine dikkat et. zeytin cok dokunuyor,baharat karabiberde cok asit yapiyor ben bunlara dikkat edersem baya iyiyim . onuncu haftadan itibaren hafifledi. ama en ufak karabiberli birsey yesem bir tane zeytin yesem cok kotu oluyorum.uzun zaman gectigi halde midende erimeyen kustugun seyler dokunuyordur muhtemelen. bunadikkat edersen daha rahat edersin ins.

ben düne kadar ekşi tuzlu turşu peynir zeytin yiyordumm. dün öğleden beri çikolataya saldırdım...kahvaltıda nutella açtım dibinde bikçakaşık bişey kaldı ki bir kaşık bile yiyemezdim ...zıtlaşmalar başladı bende hayrola:)
hala midem bulanmıyor...çok şükür...

Merhaba arkadaşlar ben de bugun 8.haftama girdim sat 28 ekim...çok mutluyum allahım bebeklerinin sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin. .bebeklerinin akıl ve beden sağlıkla ri yerinde olsun Rabbim aminnn. .

Arkadaşlar yalnız bnm tsh yüksek cikti ve ilaç kullanıyorum siz de böyle bir durum oldu mu

evet bende aynı şeyi düşündüm ama genelde sat hesaplıyor herkes. benim durumuma göre bebeğim haziranın son haftasıda olabilir temmuzun ilk haftasıda yani zamanını bilmek gerek kafam çok karıştı

evet bende aynı şeyi düşündüm ama genelde sat hesaplıyor herkes. benim durumuma göre bebeğim haziranın son haftasıda olabilir temmuzun ilk haftasıda yani zamanını bilmek gerek kafam çok karıştı

canım benimki 2 hafta geç döllenmiş. benimki daha karışık. şimdilik ultrasona göre gidiyoruz. hayırlısı bakalım.

Kizlar aranizda sacini kesenler var mi ben kesmek istiyorum ama bilemedim onu
ben bennn kesitrmek istiyorum ama annaneme göre kestirmemek lazım .. ben takmam böyle şeyleri ama,kafama takıldı işte.. napsam ne etsm diye.. ama gidip kestireceğim uygun bi zamanda kararımı değiştirmezsem

Allah korusun İnşallah sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…