- 19 Kasım 2013
- 236
- 104
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.601
canim yediklerine dikkat et. zeytin cok dokunuyor,baharat karabiberde cok asit yapiyor ben bunlara dikkat edersem baya iyiyim . onuncu haftadan itibaren hafifledi. ama en ufak karabiberli birsey yesem bir tane zeytin yesem cok kotu oluyorum.uzun zaman gectigi halde midende erimeyen kustugun seyler dokunuyordur muhtemelen. bunadikkat edersen daha rahat edersin ins.12 nci haftadan sonra bulantı ve kusmalar geçiyor mu kızlar geçenler cevap yazabilir mi bıktım artık her gün kusmaktan sabah kusmazsam akşam kusuyorum bazen günde üç kere kusuyorum işten eve zor yetişiyorum dün eve geldim lavaboya yetişemeden evin dış kapısına kustum
sat tarihini yaşını kaçıcı bebiş yazınca arkadaş listeye ekler senide....A cok güzelmiş vebde eklenmek istiyorum ne yapmalıyım acaba
evet bende aynı şeyi düşündüm ama genelde sat hesaplıyor herkes. benim durumuma göre bebeğim haziranın son haftasıda olabilir temmuzun ilk haftasıda yani zamanını bilmek gerek kafam çok karıştıkesinlikle ultrasonda bebeğin ölçülen boyuna göre çıkan haftayı dikkate almalısın. son adet tarihi çok yanıltıcı. bi kere zaten adet olduğun gün hamile kalmıyosun. orası çok saçma. adetten en az 14 gün sonra hamile kalıyosun aslında. birde geç döllenme olayı falan var ki benimki öyle. bu sebeplerden en sağlamı ultrasonun söylediği.
bir değere göre bakılmıyor canım nub çıkıntısına bakılarak yorum yapılıyor çıkıntı 30derece açılı ise erkek paralelse kızBu nub teorisindeki 10 değeri ultrasonda ne olarak yazıyo nasıl anlıyosunuz ben çözemedim de hala
evet bende aynı şeyi düşündüm ama genelde sat hesaplıyor herkes. benim durumuma göre bebeğim haziranın son haftasıda olabilir temmuzun ilk haftasıda yani zamanını bilmek gerek kafam çok karıştı
hayırlısı inşallah artık bekleyeceğiz :)canım benimki 2 hafta geç döllenmiş. benimki daha karışık. şimdilik ultrasona göre gidiyoruz. hayırlısı bakalım.
Allah razı olsun canim cümlemize İnşallahA
allah yardımcın olsun inşallah kuzum
ben bennn kesitrmek istiyorum ama annaneme göre kestirmemek lazım .. ben takmam böyle şeyleri ama,kafama takıldı işte.. napsam ne etsm diye.. ama gidip kestireceğim uygun bi zamanda kararımı değiştirmezsemKizlar aranizda sacini kesenler var mi ben kesmek istiyorum ama bilemedim onu
Allah korusun İnşallah sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizibenimde dün randevum vardı ikili test yaptırmadımama 9 tüp kan aldılar sonuçlar bugün çıkacak ve bir dahaki muayenemi daha önceki dr um olan riskli gebelik druna yönlendirdi şimdilik herşey yolunda ama yine de o baksın dedi nden bu kadar kan alındı bilmiyorum dr tedbir dediiçimde bi ateş var dünden beri
ben kestirdim saçımı. sadece boyanmaması gerektiğini biliyorum o kadarKizlar aranizda sacini kesenler var mi ben kesmek istiyorum ama bilemedim onu
Teşekkürler benim cinsiyeti söylemedi daha ama herşey yolunda olsun dasat tarihini yaşını kaçıcı bebiş yazınca arkadaş listeye ekler senide....
bu arada cinsiyetler belli olmaya başlamış...listemize cinsiyetleride dolmaya başlayacakk..
Yaş da 28 @icell_84Benim SAT 2 ekim tahmini doğum tarihi 9temmuz (İnşallah) ilk gebelik listeye beni de ekler misiniz
https://www.facebook.com/hem komik hemde çok duygulu gerçekten gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Yum usulca gözlerini
Uzat üsümüs ellerini
Sakla o mahsum yüregini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?