- 7 Mayıs 2011
- 502
- 264
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #7.621
Kesinlikle canim harikaşarkı çok güzel ezberlicem bende bebeğime söylicem ninni olarak
Annen geç yaşta kaybedince kayınvalidem in yanında olmasına dahi sukrediyorsun. Dediginiz gerçekten çok doğru. Ben annemi kaybettim. Bebeğim anneannesini göremeyecek. Allah hepinizin annelerine uzun ömür versin. Annelerin kıymetini bilin ve onlarla bolca zaman geçirin. Çünkü hayatta hiçbir kimse onun eksikliğini boşluğunu dolduramiyor. Allah rahmet eylesin benim anneme ve tüm kaybedilen annelere...Günaydın kızlarr..Ah bu annelerine naz yapanları bir kıskanıyorum..Ben anneme daha söyleyenedim..Biraz daha zaman geçsin kesin cinsiyetiyle birlikte söylemek istiyorum.Zaten söylesem de.Yurtdışında ablam var 5 çocukla,eşi yurtdışına çıkmış yalnız kaldı annem onun yanına gitti en az 1 ay kalır.Benim de kayınvalidem yanımda ama ne kadar da melek olsa anne gibi olmuyo malesef...
Bende 2 sene evvel kaybettim annemi. Gebeliğimi de 2. sene i devriyesinde öğrendim. Allah bir melek aldı benden sonra da 1 melek verdi. Ne kocanıza yaptığınız nazlar ne kocanızın ya da başkalarının sizinle ilgilenmesi hiç bir şey ama hiç birşey ana kucağının yerini tutmuyor. Kuzum diye bir seslenirdi annem tüm dünya o anda üstüme gelmiş olsa vız gelirdi. Herşey biterdi o an. Annelerinizin kıymetini bilin ona şımarın ve onu şımartın. İnanın ondan başka kimse iyi gelmiyor insana. HErkesin yeri başka annelerinki bambaşka.Annen geç yaşta kaybedince kayınvalidem in yanında olmasına dahi sukrediyorsun. Dediginiz gerçekten çok doğru. Ben annemi kaybettim. Bebeğim anneannesini göremeyecek. Allah hepinizin annelerine uzun ömür versin. Annelerin kıymetini bilin ve onlarla bolca zaman geçirin. Çünkü hayatta hiçbir kimse onun eksikliğini boşluğunu dolduramiyor. Allah rahmet eylesin benim anneme ve tüm kaybedilen annelere...
Başın sağolsun canım çok üzüldüm.Mekanı cennet olsun inşallah...Annen geç yaşta kaybedince kayınvalidem in yanında olmasına dahi sukrediyorsun. Dediginiz gerçekten çok doğru. Ben annemi kaybettim. Bebeğim anneannesini göremeyecek. Allah hepinizin annelerine uzun ömür versin. Annelerin kıymetini bilin ve onlarla bolca zaman geçirin. Çünkü hayatta hiçbir kimse onun eksikliğini boşluğunu dolduramiyor. Allah rahmet eylesin benim anneme ve tüm kaybedilen annelere...
Bebisin daha net bir fotosunu koydum şimdi tahmin edin bakalim cinsiyetini :) ogrenen anneler daha iyi anlar
Bende 2 sene evvel kaybettim annemi. Gebeliğimi de 2. sene i devriyesinde öğrendim. Allah bir melek aldı benden sonra da 1 melek verdi. Ne kocanıza yaptığınız nazlar ne kocanızın ya da başkalarının sizinle ilgilenmesi hiç bir şey ama hiç birşey ana kucağının yerini tutmuyor. Kuzum diye bir seslenirdi annem tüm dünya o anda üstüme gelmiş olsa vız gelirdi. Herşey biterdi o an. Annelerinizin kıymetini bilin ona şımarın ve onu şımartın. İnanın ondan başka kimse iyi gelmiyor insana. HErkesin yeri başka annelerinki bambaşka.
inşallah fark etmez benim için ama çok merak ediyorum ne olur ki acaba diye :)Canim kizin olucak bence
İste benim esimle gelecegim :)))https://www.facebook.com/hem komik hemde çok duygulu gerçekten gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Yum usulca gözlerini
Uzat üsümüs ellerini
Sakla o mahsum yüregini
canım benim saçım baya uzundu geçenki hamileliğimde kestirmiştim küt gerçi düşük oldu ama bence kestirebilirsin çok kısa olmamak kaydıyla çocuk vitaminlerini saçtan mı ne alıyomuş falan falanKizlar aranizda sacini kesenler var mi ben kesmek istiyorum ama bilemedim onu
ay maşallah bence erkek,:)ne kadar belli ya ben kontrole gidene kadar okadarmı oalcak gittiğimde hiç belli değildi rabbim ne büyksün ya mucize buBebisin daha net bir fotosunu koydum şimdi tahmin edin bakalim cinsiyetini :) ogrenen anneler daha iyi anlar
Hayirli olsun canim,masaAllah bebisine:)Merhabalar bende cumartesi doktora gittim. Allaha şükür kalp atışlarını duyduk. Kan ve idrar testlerinde güzel çıkmış. Bir kaç gündür baya cinsiyetini öğrenen olmuş. Hayırlı olsun. Sağlıklı şekilde hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah .
ya ne kadar büyük belirgin hatları maşallah bizimdemi böyle olacak yaaa yerim ben bebişleri Allahım sen kavuştur bu arada Allah gönlüne göre versin tatlım ben pek anlamıyorumBebisin daha net bir fotosunu koydum şimdi tahmin edin bakalim cinsiyetini :) ogrenen anneler daha iyi anlar
Basin sagolsun canim.Benimkilerde dedelerini goremeyecekler babami kaybedeli 5 yil oluyor.Muhtemelen dogumum babamin olum donumune denk gelecekAnnen geç yaşta kaybedince kayınvalidem in yanında olmasına dahi sukrediyorsun. Dediginiz gerçekten çok doğru. Ben annemi kaybettim. Bebeğim anneannesini göremeyecek. Allah hepinizin annelerine uzun ömür versin. Annelerin kıymetini bilin ve onlarla bolca zaman geçirin. Çünkü hayatta hiçbir kimse onun eksikliğini boşluğunu dolduramiyor. Allah rahmet eylesin benim anneme ve tüm kaybedilen annelere...
Basin sagolsun canim soylenecek hicbir sey teselli etmeyecek.Rabbim sabrini versin.Bende 2 sene evvel kaybettim annemi. Gebeliğimi de 2. sene i devriyesinde öğrendim. Allah bir melek aldı benden sonra da 1 melek verdi. Ne kocanıza yaptığınız nazlar ne kocanızın ya da başkalarının sizinle ilgilenmesi hiç bir şey ama hiç birşey ana kucağının yerini tutmuyor. Kuzum diye bir seslenirdi annem tüm dünya o anda üstüme gelmiş olsa vız gelirdi. Herşey biterdi o an. Annelerinizin kıymetini bilin ona şımarın ve onu şımartın. İnanın ondan başka kimse iyi gelmiyor insana. HErkesin yeri başka annelerinki bambaşka.
Annen geç yaşta kaybedince kayınvalidem in yanında olmasına dahi sukrediyorsun. Dediginiz gerçekten çok doğru. Ben annemi kaybettim. Bebeğim anneannesini göremeyecek. Allah hepinizin annelerine uzun ömür versin. Annelerin kıymetini bilin ve onlarla bolca zaman geçirin. Çünkü hayatta hiçbir kimse onun eksikliğini boşluğunu dolduramiyor. Allah rahmet eylesin benim anneme ve tüm kaybedilen annelere...
İnşallah sizler de kendi melek anneleriniz gibi iyi birer anne olusunuz bu evlatlarınıza...Bende 2 sene evvel kaybettim annemi. Gebeliğimi de 2. sene i devriyesinde öğrendim. Allah bir melek aldı benden sonra da 1 melek verdi. Ne kocanıza yaptığınız nazlar ne kocanızın ya da başkalarının sizinle ilgilenmesi hiç bir şey ama hiç birşey ana kucağının yerini tutmuyor. Kuzum diye bir seslenirdi annem tüm dünya o anda üstüme gelmiş olsa vız gelirdi. Herşey biterdi o an. Annelerinizin kıymetini bilin ona şımarın ve onu şımartın. İnanın ondan başka kimse iyi gelmiyor insana. HErkesin yeri başka annelerinki bambaşka.
calısınca evi ozluyo ınsan ama evin hic tadı yok bence.bende şimdi işe ara verdim bebek olana kadar ama patlıyorum resmen.ben çalıştığım zamanlar izinli olduğumda ev harika gelirdi.şimdi geçmiyor evde zamanGünaydın güzel annecikler ben bu hafta rapor aldım evdeyim. Evde olmak ne kadar guzelmis yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?