2015 Temmuz Anneleri

yok canım bişey kullanmıyorum folik asit dısında kan pıhtılaşması için mi o canım.kahve rengi leke tehlikeli değil demişti dr bana ama dikkat et artarsa ara dr unu
Vala hamile kaldigimdan beri var doktor bisi olmaz ondan diyo da gekde kormaa iste.

Gözün aydın cnm ikili testte geçmiş bitmiş oldu... Topic çok hızlı gidiyor haklısın, hepimiz yakaladığımzı konuşmalara cevap veriyoruz bir şekil =)
7 şubata kadar nasıl dayanıcan yaaaa ben 15 günde bir gidiyorum, aslında yavas yavas arayı uzatmak lazım heralde... Doktor önce 1 ay diyor sonra sizi biliyorum 1 ay dayanamazsınız arada gelin yine diyor
Bende baş ağrısı yok ama en baştan beri devam eden gaz hala var... Akşamları 6 aylık gibi dolanıyorum etrafta, göbeğimin çevresindeki damarlar belli olmaya başladı resmen :/

Kolay geldi
kolay gelsin hepimize canım, zor işimiz cidden çok zor, çalışan bayanlara özenilebiliyor ama bizim maddi durum elvrrse çalışmazdım,sen hemşiremisin canım ,24. Haftadan sonra nöbet olmuyor diye biliyorum

gaz arada bende de devam ediyor ama ilk zamanlardaki gibi değil tabi. baş ağrısını doktora sordum kbb'ye görün dedi.
ilaç falan verecek o da gitmedim doktora. ağrı kesici bile içmiyorum ki ben. doktorum bana vitamin vermişti decavit diye ona başladığımdan beri böyleyim ama tamamen tesadüf galiba.

bende erken erken gitmek istemiyorum ultrasonlarda da radyosyon var ne kadar az o kadar iyi :)

Çok hakl
aynen katılıyorum canım suriyeliler çıktı birde başımıza, bizimde fakirimiz çok , sadece kiralar değil ki, ucuz çalışıyorlar diye kaç vatandaşımız işsiz kaldı, İnş bir an evvel dönerler memleketlerine, birde burda çoğalıp duruyorlar ya,zenginleri iyice alıştı buraya , bayılıyorlar, Avrupa gibi geliyor sanırım, istanbulda çok yerler bunlara satıldı ya zaten, Hayrolsun sonumuz

Çok hakl
aynen katılıyorum canım suriyeliler çıktı birde başımıza, bizimde fakirimiz çok , sadece kiralar değil ki, ucuz çalışıyorlar diye kaç vatandaşımız işsiz kaldı, İnş bir an evvel dönerler memleketlerine, birde burda çoğalıp duruyorlar ya,zenginleri iyice alıştı buraya , bayılıyorlar, Avrupa gibi geliyor sanırım, istanbulda çok yerler bunlara satıldı ya zaten, Hayrolsun s
çok zor canım ya, sıcacık yataktan çıkmak çok zor geliyor, hafta sonu hiç bir yere çıkasım gelmiyor , bir kaç çeşit yemek yapıp bırakıyorum , temizliğe de artık kadın alıyorum, bir kaç hafta ben yaptım , göz altlarım morarmıştı, dedim madem çalışıyorum bir avantajını yaşayım bari,yoksa çökecem resmen , bu telaşlarla kendimi dinleme imkanım olmuyor en azından sadece kuyruk sokumu ağrımı fark ettim, evde oturup sadece bebeğime odaklansam, onun için beslensem, bir sonraki kontrolü dört gözle beklesem, tek düşüncem bu olsa, bu hafta kontrolüm var ama ona bile gidemeyeceğim , hepimize kolaylıklar ...

Canim tuvalet egitimi vermeden bir ay once cisim geldi diyip tuvalete gidiyodum alissin diye sonrada ona soruyodum tuvalet egitimine basladigimda sarkilarla tuvalete gidiyoduk bide su alistirma kulotlari cok ise yariyo cocuk farkina variyor ve buyuk bir sabir gerektiriyo Allah yardimcin olsun

tuncer82 .!.:
ben yaptırmadım drum bişey demedi c.tesi kontrolüm başka dr gitmiştim o aldırmayacaksan gerek yok dedi bilmiyorum allah korusun asla düşünmem karar veremedim yaptırmaya
Bende yaptirmadim esim istemedi Dr gereksiz bisey gibi yapmak istersen gel dedi benim yas 25 dr 35 yas ustu risk yuksek dedi yinede tedirginim

merhaba
bugun kızımla evimde keyif yapıyorum...sürekli yiyorum yine...2 portakalın üstüne nutellalı ekmek gibi karıştırarak yiyorum Allah sonumu hayreylesin ...
benim toxmoplazma igg 2.3 çıkmıştı 2 hafta sonra tekrarlayalım dedi dr ve kan verdim şimdide 2,4 olmuş... ne oluyorki hafifde artmış
yarın sabah randevum var..inş önemli bişey değildir...

Çok büyük çifte standart bu. Kamu da ki hamile hamile de özel deki değil mi yani? Kamu da ki engelli engelli de özelde ki değil mi? Aynı yolu aynı zorlukları yaşamıyorlar mı? Herkes yararlanmalı bu pozitif ayrıcalıktan. Ama birazda iş patron ya da yöneticilerde bitiuyor. İnsiyatif kullanıp gelmeyin diyebilirler.

kızlar 11+6 haftalık hamile olupda bebeğinin kalp atışlarını duymayan var mı ? ben daha duyamadım ya sinirlerim çok bozuldu
canım sen üstten mi duyamadın alttan mı?

üstten muayene oldum hep alttan hiç olmadm 11+6 hafta oldu nasıl duyulmaz ekranda görünüyor ama duyulmaz diyo

Canim benim de bu bir haftadir surekli basim agriyor dun mide bulantim gecti yarin kontrolum var doktora danisacam bu bas agrilarimi ilac da almiyorum esim patates soyup basima bagliyor ama ise yaramiyor Allah yardimcimiz olsun

üstten muayene oldum hep alttan hiç olmadm 11+6 hafta oldu nasıl duyulmaz ekranda görünüyor ama duyulmaz diyo

canım duyulmazdan kastı dinletmemdir bence, bazı doktorlar kalp sesini dışarı vermenin zararlı olduğuna inanıyor ve dolayısı ile dinletmiyor. Bu duyulmadığı anlamına gelmiyor, ekranda kalp atışını gösterdiyse sana için rahat olsun... Ama duyduğun zaman rahatlayacaksan başka bir doktora git, duy ve rahatla =)

Canım ultrasonda radyasyon yok. Ultrason sadece ses dalgalarından oluşuyor, radyasyon ise elektromanyetik dalga demek. tabi yine çok fazla gitmemekte fayda var ona katılıyorum ama radyasyon kesinlikle yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…