- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.841
Bazi doktorlar bebek yorulmasin diye dinletmiyorlar canim ondandir doktor gorduyse atislari sorun yok. Benim doktorum 7 haftalikken dinletti bir 10 saniye falanevet bir saat oldu geleli kalp atışlarını duyabilirmiyim dedim 16 haftada dinlenir dedi şimdi dinlenmez dedi
Yardımınıza ihtiyacım var!!!En son regl günü 15 kasım.aralıkta hiç olmadım.Doktora gittim söktürücü verdi.Kullandım tık yok.
üstten muayene oldum hep alttan hiç olmadm 11+6 hafta oldu nasıl duyulmaz ekranda görünüyor ama duyulmaz diyo
Geçen hafta salı günü gittim doktora aynı gün ilaca başladım.bugün tam bir hafta oluyor
Malesef hala tam gaz devam ekmek yemekten nefret ediyorum . Aptal olacak cocugum
AmiiiiiiiinAllah cc kolaylik versin :)
Hiç bir faydasını görmedim bu ayın 15 bilemedin 17 sine kadar bekliyecem olmazsa tekrar gidecem doktora.ilacı kaç gün içtin 5 gün bırakmadan düzenli içmen lazım günde 3 tane.
Âmin canım. Aynen biz uzun zamandır ablayla giriyorduk yalandan oturuyordu kalkıyordu. Bende artık vakti diye düşündüm. Bakalım bugün daha iyi başladık en azından yarısını kaçırdı ama yarısını lazımlığa yaptı söyleyerekCanim tuvalet egitimi vermeden bir ay once cisim geldi diyip tuvalete gidiyodum alissin diye sonrada ona soruyodum tuvalet egitimine basladigimda sarkilarla tuvalete gidiyoduk bide su alistirma kulotlari cok ise yariyo cocuk farkina variyor ve buyuk bir sabir gerektiriyo Allah yardimcin olsun
Olur öyle şeyler çok büyütmeyin mümkünse Odayı terk et böyle olduğu zaman.Kızlar merhaba.dun akşam eşimle siddetli bir şekilde tartıştık çok ağladım.üzüldüm.sacmasapan bir sebeptı tartışma sebebımız.hamılelıkten sonra çok duygusal ve alıngan oldum.şimdi benim korkum üzüntüden bebegıme bırsey olur mu diye
Az kaldı geçicek bu günlerde :)Benimde cok kötü midem. Yemek yemekten korkuyorum. Ne yesem cikartiyorum
Canım benimgeçen salı günü dr.gittiğimde kan testi yaptırdım çıkmadı.
inşallah öyledir ya herşey yolunda dedi hepsi normal kilosu kalp atışı felan normalmiş ama ne bilim ilk bebeğim olduğundan rahat edemedim bi türlücanım duyulmazdan kastı dinletmemdir bence, bazı doktorlar kalp sesini dışarı vermenin zararlı olduğuna inanıyor ve dolayısı ile dinletmiyor. Bu duyulmadığı anlamına gelmiyor, ekranda kalp atışını gösterdiyse sana için rahat olsun... Ama duyduğun zaman rahatlayacaksan başka bir doktora git, duy ve rahatla =)
eşimle konuşup haftaya başka bi doktora gitmeyi düşünüyorumBazi doktorlar bebek yorulmasin diye dinletmiyorlar canim ondandir doktor gorduyse atislari sorun yok. Benim doktorum 7 haftalikken dinletti bir 10 saniye falan
Ayyy canımmm keşke öyle birşey olsaaaaaa bir mucize....bendede kan testinde çıkmadı önce. geç döllenmiş dedi doktor. 1 hafta geçtiyse testin üstünden bir daha yaptır.
Kızlar merhaba.dun akşam eşimle siddetli bir şekilde tartıştık çok ağladım.üzüldüm.sacmasapan bir sebeptı tartışma sebebımız.hamılelıkten sonra çok duygusal ve alıngan oldum.şimdi benim korkum üzüntüden bebegıme bırsey olur mu diye
makinada bi sorun olup olmadığını bilmiyorum bana da saçma geldi burda okuyorum herkez 6 7 haftalıkken dinliyo ben dinleyemediğim için üzülüyorum ilk bebeğim bideArkadaşım, usg makinesinde mi bir problem vardı acaba? ama doktorun duyulmaz demesi çok saçma, ben ilk kalp atışını 6 haftalıkken duymuştum.
Kız çok ağladım ama ebru gundesın araftayım şarkısını dinleye dinleye kendimi aglattım bideOlur öyle şeyler çok büyütmeyin mümkünse Odayı terk et böyle olduğu zaman.
Kııız Allah seni nolcak çocuğa bunlar ufak tefek stresler allah büyük dert sıkıntı vermesinpozitif ol accık. Hamile olup ne dert sıkıntı çekenler var dünya üzerinde. Rabbim o çocuğa nefes aldırcaksa istersen Can'ın tehlikeye girsin gene bişey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?