2015 Temmuz Anneleri

evet bir saat oldu geleli kalp atışlarını duyabilirmiyim dedim 16 haftada dinlenir dedi şimdi dinlenmez dedi
Bazi doktorlar bebek yorulmasin diye dinletmiyorlar canim ondandir doktor gorduyse atislari sorun yok. Benim doktorum 7 haftalikken dinletti bir 10 saniye falan

Yardımınıza ihtiyacım var!!!En son regl günü 15 kasım.aralıkta hiç olmadım.Doktora gittim söktürücü verdi.Kullandım tık yok.

bir hamilelik testi yapsana hatta dahada iyisi git kan testi yaptır hiç belli olmaz benimde öyle olmuştu adetim 1 hafta gecikti kan testi yaptırdım çıkmadı. doktor söktürücü verdi içtim gene yok. tekrar alttan muayene etti doktor keseyi gördük. geç döllenmiş demekki testtede ondan çıkmamış dedi kısmet. hadi haber ver bizede :)))

Âmin canım. Aynen biz uzun zamandır ablayla giriyorduk yalandan oturuyordu kalkıyordu. Bende artık vakti diye düşündüm. Bakalım bugün daha iyi başladık en azından yarısını kaçırdı ama yarısını lazımlığa yaptı söyleyerek

Kızlar merhaba.dun akşam eşimle siddetli bir şekilde tartıştık çok ağladım.üzüldüm.sacmasapan bir sebeptı tartışma sebebımız.hamılelıkten sonra çok duygusal ve alıngan oldum.şimdi benim korkum üzüntüden bebegıme bırsey olur mu diye

Olur öyle şeyler çok büyütmeyin mümkünse Odayı terk et böyle olduğu zaman.
Kııız Allah seni nolcak çocuğa bunlar ufak tefek stresler allah büyük dert sıkıntı vermesin pozitif ol accık. Hamile olup ne dert sıkıntı çekenler var dünya üzerinde. Rabbim o çocuğa nefes aldırcaksa istersen Can'ın tehlikeye girsin gene bişey olmaz.

inşallah öyledir ya herşey yolunda dedi hepsi normal kilosu kalp atışı felan normalmiş ama ne bilim ilk bebeğim olduğundan rahat edemedim bi türlü

sanırım bir şey olmaz, ben de geçen ay böyle bir tartışma yaşadım eşimle, saçma sapan şeylerden. (onun işte çok yorulması ve üstüne bir de benim yemek yapamam sürekli yatmam vs) çok ağladım çok üzüldüm. sonra düzeldik. Allahtan bebeğe bir şey olmadı.
Sen içini ferah tut, öyle her tartışmada zarar gelmez bebeğe diye düşünüyorum. Hamilelik boyunca stres altında olup, maddi manevi bir sürü sıkıntı yaşayan annelerin çocuklarında huysuzluk oluyor birazcık sadece.
Çocuk psikiyatristi ile çalıştım, ailelere verdiğimiz formlardan böyle bir çıkarım yaptım :)

Kendine güven, Allah'a inan, bebeğin mutlu ve sağlıkla doğacak inşallah.

Arkadaşım, usg makinesinde mi bir problem vardı acaba? ama doktorun duyulmaz demesi çok saçma, ben ilk kalp atışını 6 haftalıkken duymuştum.
makinada bi sorun olup olmadığını bilmiyorum bana da saçma geldi burda okuyorum herkez 6 7 haftalıkken dinliyo ben dinleyemediğim için üzülüyorum ilk bebeğim bide

Kız çok ağladım ama ebru gundesın araftayım şarkısını dinleye dinleye kendimi aglattım bide sonra üstümü giyinip evden gitmeye kalktım esım engel oldu.sabahta annemle kavga ettim.herkesle kavga ediyorum çok duygusal alıngan oldum.acaba bebek bundan etkilenir mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…