- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.861
Cnm bizimde tartışmamız aynı sebeptendısanırım bir şey olmaz, ben de geçen ay böyle bir tartışma yaşadım eşimle, saçma sapan şeylerden. (onun işte çok yorulması ve üstüne bir de benim yemek yapamam sürekli yatmam vs) çok ağladım çok üzüldüm. sonra düzeldik. Allahtan bebeğe bir şey olmadı.
Sen içini ferah tut, öyle her tartışmada zarar gelmez bebeğe diye düşünüyorum. Hamilelik boyunca stres altında olup, maddi manevi bir sürü sıkıntı yaşayan annelerin çocuklarında huysuzluk oluyor birazcık sadece.
Çocuk psikiyatristi ile çalıştım, ailelere verdiğimiz formlardan böyle bir çıkarım yaptım :)
Kendine güven, Allah'a inan, bebeğin mutlu ve sağlıkla doğacak inşallah.
inşallah öyledir ya herşey yolunda dedi hepsi normal kilosu kalp atışı felan normalmiş ama ne bilim ilk bebeğim olduğundan rahat edemedim bi türlü
üstten muayene oldum hep alttan hiç olmadm 11+6 hafta oldu nasıl duyulmaz ekranda görünüyor ama duyulmaz diyo
Canım ultrasonda radyasyon yok. Ultrason sadece ses dalgalarından oluşuyor, radyasyon ise elektromanyetik dalga demek. tabi yine çok fazla gitmemekte fayda var ona katılıyorum ama radyasyon kesinlikle yok.
Cnm bizimde tartışmamız aynı sebeptendıinşallah cnm bebegım çok üzülür kalbi durur diye korkuyorum iste.
Ben çok evhamlı birisi oldum bu hamilelik sürecinde.Rabbim bebeklerımızı bize bagıslasın.Canım bu kadar korkma biz hergün iş yerinde kimlere sinirleniyoruz, bir sürü strese giriyoruz. Bu kadar kolay etkilenmez bebek Allah büyük sıkıntı vermesin...
arkadaşlar ultrasonda manyetik dalga yok. Ancak o sesleri duyurmak için doppler kullAnmaları gerekiyor. o da çok yüksek ısı veriyor. Bu da bebekte hücre anomalilerine sebebiyet veriyor diye dinletmmiyor bazı doktorlar. Yoksa bu bebeğinizin kalbinin atmadığını göstemiyor
Ben çok evhamlı birisi oldum bu hamilelik sürecinde.Rabbim bebeklerımızı bize bagıslasın.
Suda içilenlerinde tadı kötü oluyorEssek kadar olmasa su vitamin milleti nolcek sankiKizimda hic icememistim bulantim gecince suda eriyen bisey varsa ondan isterim hap yutmak igrenc
Kız çok ağladım ama ebru gundesın araftayım şarkısını dinleye dinleye kendimi aglattım bidesonra üstümü giyinip evden gitmeye kalktım esım engel oldu.sabahta annemle kavga ettim.herkesle kavga ediyorum çok duygusal alıngan oldum.acaba bebek bundan etkilenir mı
Yok canım ya olur böyle şeyler insan neler yaşıyor. Ama sen bu stresli halinden kurtulmalısın. Kendini şartlandırma duygusallık alınganlık konusunda gayet relaxm de kendine.Kız çok ağladım ama ebru gundesın araftayım şarkısını dinleye dinleye kendimi aglattım bidesonra üstümü giyinip evden gitmeye kalktım esım engel oldu.sabahta annemle kavga ettim.herkesle kavga ediyorum çok duygusal alıngan oldum.acaba bebek bundan etkilenir mı
Ah ah aynen Nutella benim hayatımdıya laselam kızlar ,,keyfiler yerindedir inşallah .. sayfalar jet hızıyla ilerliyor :)) birisi çıkıpta birgün nutelladan tiksincen dese inanmazdım ,, ben ki kavanozun dibini görmeden rahat edemeyen ,, şu an gözüm görmek istemiyor kokusu dehşet geliyorr
Aynen canım çok güzel demişinCanım bu kadar korkma biz hergün iş yerinde kimlere sinirleniyoruz, bir sürü strese giriyoruz. Bu kadar kolay etkilenmez bebek Allah büyük sıkıntı vermesin...
Olabilir canım,bende kan pıhtılaşması var iğne kullanıyorum.Coraspini doktorum kestirdi lekelenme yapabilir diye.Yok canim sadece hap aliyorum hergun bi tanee ondan mi acaba lekelenme
Şimdi biraz daha rahatladım cnm çok saol.aynı ben :))
bişey olmaz Allah!ın izniyle. Aşırı hassasız hormonlar yüzünden.
Rahat ol, hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.
Canım çok üzüldümKızlar merhaba.dun akşam eşimle siddetli bir şekilde tartıştık çok ağladım.üzüldüm.sacmasapan bir sebeptı tartışma sebebımız.hamılelıkten sonra çok duygusal ve alıngan oldum.şimdi benim korkum üzüntüden bebegıme bırsey olur mu diye
Bende sevdiğim şeylerden tiksindim ya :)selam kızlar ,,keyfiler yerindedir inşallah .. sayfalar jet hızıyla ilerliyor :)) birisi çıkıpta birgün nutelladan tiksincen dese inanmazdım ,, ben ki kavanozun dibini görmeden rahat edemeyen ,, şu an gözüm görmek istemiyor kokusu dehşet geliyorr
ne saçma başka dr git canım bir an önceultrasyon aleti daha iyi olan hastanelerde erkenden duyulurmuş öyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?