2015 Temmuz Anneleri

selam kızlar ,,keyfiler yerindedir inşallah .. sayfalar jet hızıyla ilerliyor :)) birisi çıkıpta birgün nutelladan tiksincen dese inanmazdım ,, ben ki kavanozun dibini görmeden rahat edemeyen ,, şu an gözüm görmek istemiyor kokusu dehşet geliyorr

Cnm bizimde tartışmamız aynı sebeptendı inşallah cnm bebegım çok üzülür kalbi durur diye korkuyorum iste.

inşallah öyledir ya herşey yolunda dedi hepsi normal kilosu kalp atışı felan normalmiş ama ne bilim ilk bebeğim olduğundan rahat edemedim bi türlü

Doktor eksik bilgi vermiş işte, karşısındakini nsaıl etkileyeceğini bilmeden söylemiş canım. Kalp atışı var diyorsa vardır, zaten Allah korusun kalp atışı olmasa yolunda demezdi... Ama kalp atışını duymak insanı çok mutlu ediyor, git başka bir doktora dinle rahatla...

üstten muayene oldum hep alttan hiç olmadm 11+6 hafta oldu nasıl duyulmaz ekranda görünüyor ama duyulmaz diyo

Canım ultrasonda radyasyon yok. Ultrason sadece ses dalgalarından oluşuyor, radyasyon ise elektromanyetik dalga demek. tabi yine çok fazla gitmemekte fayda var ona katılıyorum ama radyasyon kesinlikle yok.

arkadaşlar ultrasonda manyetik dalga yok. Ancak o sesleri duyurmak için doppler kullAnmaları gerekiyor. o da çok yüksek ısı veriyor. Bu da bebekte hücre anomalilerine sebebiyet veriyor diye dinletmmiyor bazı doktorlar. Yoksa bu bebeğinizin kalbinin atmadığını göstemiyor

Bende aynı şeyi söyledim zaten cnm, ultrasonun ses dalgası olduğunu, radyasyonla (manyetik dalgayla) hiçbir alakasının olmadığını...

Essek kadar olmasa su vitamin milleti nolcek sanki Kizimda hic icememistim bulantim gecince suda eriyen bisey varsa ondan isterim hap yutmak igrenc
Suda içilenlerinde tadı kötü oluyor
Onları hiç içemiyorum.
Bebişlere faydalı olsunda, katlanacağız napalım.

aynı ben :))
bişey olmaz Allah!ın izniyle. Aşırı hassasız hormonlar yüzünden.
Rahat ol, hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.

Yok canım ya olur böyle şeyler insan neler yaşıyor. Ama sen bu stresli halinden kurtulmalısın. Kendini şartlandırma duygusallık alınganlık konusunda gayet relaxm de kendine.

Ah ah aynen Nutella benim hayatımdıya la

Canım bu kadar korkma biz hergün iş yerinde kimlere sinirleniyoruz, bir sürü strese giriyoruz. Bu kadar kolay etkilenmez bebek Allah büyük sıkıntı vermesin...
Aynen canım çok güzel demişin

[QUOTturDila86, post: 38705124, member: 583372"]Kolay geldi
kolay gelsin hepimize canım, zor işimiz cidden çok zor, çalışan bayanlara özenilebiliyor ama bizim maddi durum elvrrse çalışmazdım,sen hemşiremisin canım ,24. Haftadan sonra nöbet olmuyor diye biliyorum[/QUOTE]
Sorma cok arastirdim hepsinin sonuna dip not olarak sadece saglik calisanlari icin gereklilik olabilecegi icin kendi yoneticileriyle karar verilecektir gibi birsey eklenmis gerci 24'e gelsem hayirlisiyla bulanti gecer nobetler sorun olmaktan cikar ama su ara yiyememek cok fena yapiyor

Kızlar ben 14. Haftayı bitirmeyi bekliyorum hala cok bulantim var yiyemiyorum acliktan mi hormonlardan mi o kadar duygusallastim ki anlatamam en ufak seyde hatta bazen hicbirsey yokken hungur hungur agliyorum sonra birden gulmeye basliyorum bi tuhaf oldum ya

Biraz once oznurun gunlugune goz attim evet bnm durumla yakin benim cvs de yapilamadi bebegin pozisyondan dolayi amniyosenteze kaldik 2 hafta sonrasina doktorun dedigi burun kemiginden degil ensenin kalinligindn huylandigim icin bu islemi onerdim dedi simdi cvsyi yaparsam bebege zarar veririm 2 hafta sonra icak 20 sinde yapalim hizli sonuc isteriz 5 günde aliriz sonucu dedi ve bana ilac falanda yazmadi ne vitamin ne demir eksikligi hic birsey alamadim gitti

Canım çok üzüldüm Eşinin alttan alması lazım ama sen hamilesin,hormonların sapıtmış durumda.Sakin bir zamanında eşinle konuş,anlat canım daha anlayışlı olmasını iste.Bebişin stresten etkilendiğinide anlat.

Bende sevdiğim şeylerden tiksindim ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…