- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.881
gidicem inşallah sırf duymak için gidicem :)Doktor eksik bilgi vermiş işte, karşısındakini nsaıl etkileyeceğini bilmeden söylemiş canım. Kalp atışı var diyorsa vardır, zaten Allah korusun kalp atışı olmasa yolunda demezdi... Ama kalp atışını duymak insanı çok mutlu ediyor, git başka bir doktora dinle rahatla...
ben böyle bişey hayatımda duymadım ekrandan da göstermedimi devlet mi bu özel mievet bir saat oldu geleli kalp atışlarını duyabilirmiyim dedim 16 haftada dinlenir dedi şimdi dinlenmez dedi
devletti ekranda gördüm tabiben böyle bişey hayatımda duymadım ekrandan da göstermedimi devlet mi bu özel mi
e görmüşsün çok sükür sorun yok ozamandevletti ekranda gördüm tabi
Hayırlı olsun canım,hoşgeldin.Bence doktoruna sor öyle bırak.İlk 3 ay kullanılması gerekiyor.merhaba hanımlar ilk defa bu başlık altında yazıyorum bende Allah nasip ederse temmuz annesiyim :) Allah sağ salim bebişlerimize kavuştursun hepimizi. içinizde hamile olduğunu öğrendikten sonra folik asit kullanmaya başlayan var mı? ben öncesinde değilde hamile olduğumu öğrendikten sonra kullanmaya başladım bugün 2. kutum bitiyor. perşembe günüde 12. haftam bitecek doktorada cuma günü randevum var. sizce alıp devam edeyim mi 4 hafta daha yoksa 2 gün ara verip doktora mı sorayım? siz kaçıncı haftanıza kadar kullandınız?
Ora nere kız ay Allah yardım etsin aman dikkat et kendineBurda siddetli firtinadan tatil oldu okullar 40km hizlaymis ew sallanio sani elektrikte gitti tamamen mahrumiyet bolgesi oldu
merhaba hanımlar ilk defa bu başlık altında yazıyorum bende Allah nasip ederse temmuz annesiyim :) Allah sağ salim bebişlerimize kavuştursun hepimizi. içinizde hamile olduğunu öğrendikten sonra folik asit kullanmaya başlayan var mı? ben öncesinde değilde hamile olduğumu öğrendikten sonra kullanmaya başladım bugün 2. kutum bitiyor. perşembe günüde 12. haftam bitecek doktorada cuma günü randevum var. sizce alıp devam edeyim mi 4 hafta daha yoksa 2 gün ara verip doktora mı sorayım? siz kaçıncı haftanıza kadar kullandınız?
sağol canım hoşbuldum :) doktorun numarasıda yokkiHayırlı olsun canım,hoşgeldin.Bence doktoruna sor öyle bırak.İlk 3 ay kullanılması gerekiyor.
teşekkür ederim aslında en yararlı olanı gebelik öncesi kullanmak ama benim adet düzensizliğim olduğundan çabuk kalamam hamile 6 -7 ay belki 1 sene kendimi hapa mahkum etmeyeyim diye düşündüm biraz düşüncesizlik ettim çok şükür 2. ayımda kaldım öyle başladım numarası yok ama hastanenin numarasını bulup ulaşabilirsem sorayım ulaşamazsamda alıp devam edeyim en iyisiBebeğiniz Hayırlı Olsun.... Ben gebelik öncesi folik asit kullandığımdan gebelikte üç ay kullanmadım. Vitamin ilacına geçtik. Doktoruna sormalısın belki o da vitamine geçebilir.
merhaba hanımlar ilk defa bu başlık altında yazıyorum bende Allah nasip ederse temmuz annesiyim :) Allah sağ salim bebişlerimize kavuştursun hepimizi. içinizde hamile olduğunu öğrendikten sonra folik asit kullanmaya başlayan var mı? ben öncesinde değilde hamile olduğumu öğrendikten sonra kullanmaya başladım bugün 2. kutum bitiyor. perşembe günüde 12. haftam bitecek doktorada cuma günü randevum var. sizce alıp devam edeyim mi 4 hafta daha yoksa 2 gün ara verip doktora mı sorayım? siz kaçıncı haftanıza kadar kullandınız?
evet bende çok istiyorum öncelikle sağlıklı olsunda kız erkek farketmez. gezerken içim gidiyo bebek kıyafetlerine almak istiyorum ama cinsiyetini bilmediğimden ortaya karışık renklerde almak istemiyorum :) ama sizin 15. haftanız çok az kalmış 1-2 haftaya öğrenirsiniz inşallah :)Kızlar biranönce cinsiyetlerini öğrensek ciciler alsak
Yılbaşı çekilişi yapmıştık daireden arkadaşlarla.Kızlar biranönce cinsiyetlerini öğrensek ciciler alsak
Hoşgeldin cnm, hayırlı olsun inş :)selam bende temmuz annesiyim.
hoşbuldum:) ulaşabilirsem soracağım bugün telefonda ulaşamazsamda devam etmek daha mantıklı gibi cuma günü bırakmamı söylerse öyle bırakırımHoşgeldin, Hayırlı olsun cnm inş :)
12.haftaya kadar folik asit kullandım bende.
Ardından vitamin haplarına geçtik.
Doktoruna bir danış istersen hap konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?