2015 Temmuz Anneleri

gidicem inşallah sırf duymak için gidicem :)

merhaba hanımlar ilk defa bu başlık altında yazıyorum bende Allah nasip ederse temmuz annesiyim :) Allah sağ salim bebişlerimize kavuştursun hepimizi. içinizde hamile olduğunu öğrendikten sonra folik asit kullanmaya başlayan var mı? ben öncesinde değilde hamile olduğumu öğrendikten sonra kullanmaya başladım bugün 2. kutum bitiyor. perşembe günüde 12. haftam bitecek doktorada cuma günü randevum var. sizce alıp devam edeyim mi 4 hafta daha yoksa 2 gün ara verip doktora mı sorayım? siz kaçıncı haftanıza kadar kullandınız?

Hayırlı olsun canım,hoşgeldin.Bence doktoruna sor öyle bırak.İlk 3 ay kullanılması gerekiyor.

Burda siddetli firtinadan tatil oldu okullar 40km hizlaymis ew sallanio sani elektrikte gitti tamamen mahrumiyet bolgesi oldu

Kar yagiyor eriyor sonra hava cokk soguk ev de isinmiyor.bugun oglusumu okula gondermedim bu sogukta sabah sabah cikmasin dedim sarilip uyuduk kuzumla 10 a kadar ohh:) pamugum benimm.cok duskun bana baktikca bal akiyo sanki kuzumdan yavrular cokkk tatli yaa.allah isteyen herkeslerre versin.

Bebeğiniz Hayırlı Olsun.... Ben gebelik öncesi folik asit kullandığımdan gebelikte üç ay kullanmadım. Vitamin ilacına geçtik. Doktoruna sormalısın belki o da vitamine geçebilir.

Hayırlı olsun canım,hoşgeldin.Bence doktoruna sor öyle bırak.İlk 3 ay kullanılması gerekiyor.
sağol canım hoşbuldum :) doktorun numarasıda yokki cuma gününe kadar 2 gün ara veririm doktoru beklersem alıp devam etmek sanırım en mantıklısı

Bebeğiniz Hayırlı Olsun.... Ben gebelik öncesi folik asit kullandığımdan gebelikte üç ay kullanmadım. Vitamin ilacına geçtik. Doktoruna sormalısın belki o da vitamine geçebilir.
teşekkür ederim aslında en yararlı olanı gebelik öncesi kullanmak ama benim adet düzensizliğim olduğundan çabuk kalamam hamile 6 -7 ay belki 1 sene kendimi hapa mahkum etmeyeyim diye düşündüm biraz düşüncesizlik ettim çok şükür 2. ayımda kaldım öyle başladım numarası yok ama hastanenin numarasını bulup ulaşabilirsem sorayım ulaşamazsamda alıp devam edeyim en iyisi

Hoşgeldin, Hayırlı olsun cnm inş :)
12.haftaya kadar folik asit kullandım bende.
Ardından vitamin haplarına geçtik.
Doktoruna bir danış istersen hap konusunda.

Kızlar biranönce cinsiyetlerini öğrensek ciciler alsak
evet bende çok istiyorum öncelikle sağlıklı olsunda kız erkek farketmez. gezerken içim gidiyo bebek kıyafetlerine almak istiyorum ama cinsiyetini bilmediğimden ortaya karışık renklerde almak istemiyorum :) ama sizin 15. haftanız çok az kalmış 1-2 haftaya öğrenirsiniz inşallah :)

Hoşgeldin, Hayırlı olsun cnm inş :)
12.haftaya kadar folik asit kullandım bende.
Ardından vitamin haplarına geçtik.
Doktoruna bir danış istersen hap konusunda.
hoşbuldum:) ulaşabilirsem soracağım bugün telefonda ulaşamazsamda devam etmek daha mantıklı gibi cuma günü bırakmamı söylerse öyle bırakırım

Kızlar merhaba hamılelıkte mantar yenilir mı?unlu markanın konserve mantarını aldım bir iki tane yedim ama canım çok çekiyor yesem bırsey olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…