- 29 Ekim 2013
- 870
- 332
- 78
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.901
Kızlar merhaba hamılelıkte mantar yenilir mı?unlu markanın konserve mantarını aldım bir iki tane yedim ama canım çok çekiyor yesem bırsey olur mu?
Ben pazardan alıp alıp yiyorum.Kızlar merhaba hamılelıkte mantar yenilir mı?unlu markanın konserve mantarını aldım bir iki tane yedim ama canım çok çekiyor yesem bırsey olur mu?
ne güzeller dimi daha içinde kendi canımızdan parçayı bebeklerimizi görmeden cicilerine içimiz gidiyo :) bende bi ara çok rahatsızlanmıştım kardeşim hiç gülmüyorsun belki bunlar güldürür diye bebek kıyafetleri almış içim gitti görünce canlandım sanki :) Allah önce sağ salim kavuştursun bebişlerimize sonra en güzel en cici şeyler giydiririz inşallahYılbaşı çekilişi yapmıştık daireden arkadaşlarlaama .
Bebişime 2tane zıbın almışlar hediye olarak :)
Hoşgeldin,hayırlı olsun.selam bende temmuz annesiyim.
Ben pazardan alıp alıp yiyorum.Kızlar merhaba hamılelıkte mantar yenilir mı?unlu markanın konserve mantarını aldım bir iki tane yedim ama canım çok çekiyor yesem bırsey olur mu?
hosbuldum,temmuz annelerine nasıl uye olabılırım bılgılendırmeler ıcın bılen varmı .Hoşgeldin cnm, hayırlı olsun inş :)
Canim doktorum bana aslinda 10.haftada bile yeterli demişti zatemn bence iki gun biseyvolmaz sor doktoruna oyle al 3 ay olunca zaten birakiyoruz 12 desağol canım hoşbuldum :) doktorun numarasıda yokkicuma gününe kadar 2 gün ara veririm doktoru beklersem alıp devam etmek sanırım en mantıklısı
tesekkurederim,sızınde hayırlı olsunHoşgeldin,hayırlı olsun.
Bende konserve aldım.hamile olmadan önce yediğim bir marka.hanı hamıleyken maydonoz falan yemeyin diyorlar ya acaba mantarda buna gırermı diye düşünmüştüm.Ben pazardan alıp alıp yiyorum.
Fırına atıyorum ama yemeğinden ziyade.
Canım çekmişti çünkü :)
Çokta leziz geliyor bana.
Büşra merhaba bence sen bilirsin.canım felaket mantar çekiyor unlu bir markanın konserve mantarını aldım.hamıleyken mantar yenırmı bilgin varmı?Hoşgeldin,hayırlı olsun.
aradım hastaneyi 4-5 arası bakıyormuş telefonlarına o zamanda ben müsait olursam ararımCanim doktorum bana aslinda 10.haftada bile yeterli demişti zatemn bence iki gun biseyvolmaz sor doktoruna oyle al 3 ay olunca zaten birakiyoruz 12 de
,Ay valla benim içime hep erkek doğuyor. Çin takvimi kız diyor. Bakalım ne olacak. ÇAtlamak üzereyim meraktan.selam kızlar bu çin takvimi hakkında ne düşünüyorsunuz genelde doğru çıkıyormus,varmı çevrenızde veya sizde çin takvimi tutmayan,insallah bende tutmaz
o nerden bilcek canım Allah bilir ben yapmıştım ama sonra pişman oldum cinsiyetine çok fazla önem veriyormuş gibi bunlarla uğraşmayayım dedim Rabbim sağlıklı evlat versinde kızda can erkekteselam kızlar bu çin takvimi hakkında ne düşünüyorsunuz genelde doğru çıkıyormus,varmı çevrenızde veya sizde çin takvimi tutmayan,insallah bende tutmaz
çok geçmiş olsun canım inşallah bişey çıkmaz bebeğinde.Sağlıklı hayırlı bi evlat olur inşallah.Çok hikayeler duydum ben hamileliği özürlü olabilir ihtimalinden dolayı sürekli hamilelikle geçen ama bebeği sağlıklı doğan...İnşallah sen de bunlardan olursun canım.Dua ile...Biraz once oznurun gunlugune goz attim evet bnm durumla yakin benim cvs de yapilamadi bebegin pozisyondan dolayi amniyosenteze kaldik 2 hafta sonrasina doktorun dedigi burun kemiginden degil ensenin kalinligindn huylandigim icin bu islemi onerdim dedi simdi cvsyi yaparsam bebege zarar veririm 2 hafta sonra icak 20 sinde yapalim hizli sonuc isteriz 5 günde aliriz sonucu dedi ve bana ilac falanda yazmadi ne vitamin ne demir eksikligi hic birsey alamadim gitti
Teşekkür ederim :)tesekkurederim,sızınde hayırlı olsun
Canım bildiğim kadarıyla mantarın bir zararı yok.Demir ve vitamin açısından zengin ama konserve yememeliin.Onlarda katkı maddesi çok oluyor.Pazardan taze alıp ye :)Büşra merhaba bence sen bilirsin.canım felaket mantar çekiyor unlu bir markanın konserve mantarını aldım.hamıleyken mantar yenırmı bilgin varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?