2015 Temmuz Anneleri

Yılbaşı çekilişi yapmıştık daireden arkadaşlarlaama .
Bebişime 2tane zıbın almışlar hediye olarak :)
ne güzeller dimi daha içinde kendi canımızdan parçayı bebeklerimizi görmeden cicilerine içimiz gidiyo :) bende bi ara çok rahatsızlanmıştım kardeşim hiç gülmüyorsun belki bunlar güldürür diye bebek kıyafetleri almış içim gitti görünce canlandım sanki :) Allah önce sağ salim kavuştursun bebişlerimize sonra en güzel en cici şeyler giydiririz inşallah

sağol canım hoşbuldum :) doktorun numarasıda yokki cuma gününe kadar 2 gün ara veririm doktoru beklersem alıp devam etmek sanırım en mantıklısı
Canim doktorum bana aslinda 10.haftada bile yeterli demişti zatemn bence iki gun biseyvolmaz sor doktoruna oyle al 3 ay olunca zaten birakiyoruz 12 de

mide bulantısı çekenler kaçıncı haftadan sonra normale dönebildi? benim 6. haftam bittikten sonra bi başladı mide bulantım ve kusmalarım 9 ve 10. haftalarda ayağa kalkamadım desem yeri şu an biraz daha iyiyim ama yinede yiyemiyorum yani belirli şeyler kahvaltıda ekmek çökelek (peynir ağır geldi çökelek biraz daha iyi) gün içerisinde çikolata meyveli süt istiyo canım (tuhaf olsada midem bulanıyo ama bunları istiyo :) ) akşam yemeklerindede yoğurt. ne bir kahvaltılık ne sebze et yemeği hiç bişey yemek değil ismini dahi duymak istemiyrum

Ben pazardan alıp alıp yiyorum.
Fırına atıyorum ama yemeğinden ziyade.
Canım çekmişti çünkü :)
Çokta leziz geliyor bana.
Bende konserve aldım.hamile olmadan önce yediğim bir marka.hanı hamıleyken maydonoz falan yemeyin diyorlar ya acaba mantarda buna gırermı diye düşünmüştüm.

selam kızlar bu çin takvimi hakkında ne düşünüyorsunuz genelde doğru çıkıyormus,varmı çevrenızde veya sizde çin takvimi tutmayan,

Son düzenleme:
Bana doktorumun da diyetisyenimin de tek söylediği şey kimyasal olan herşeyden uzak durmaya çalışın. Diğer herşeyi yiyin herşeyden bebeğinizde faydalansın. Bende Allah' ın yarattığı kötü olmaz mantığıyla yasak kelimesini kullanmıyorum.

Canim doktorum bana aslinda 10.haftada bile yeterli demişti zatemn bence iki gun biseyvolmaz sor doktoruna oyle al 3 ay olunca zaten birakiyoruz 12 de
aradım hastaneyi 4-5 arası bakıyormuş telefonlarına o zamanda ben müsait olursam ararım yani hafta hesabına göre 12 hafta ama daha tam 90 gün olmuyo ya bi tek o düşündüryo acaba 90 günü doldurmalı mıyım diye neyse bakalım 4-5 arası ararım ulaşabilirsem sorarım banada yeterli dicek gibi geliyo ama yinede sorayım içim rahat bırakayım

selam kızlar bu çin takvimi hakkında ne düşünüyorsunuz genelde doğru çıkıyormus,varmı çevrenızde veya sizde çin takvimi tutmayan,insallah bende tutmaz
,Ay valla benim içime hep erkek doğuyor. Çin takvimi kız diyor. Bakalım ne olacak. ÇAtlamak üzereyim meraktan.

selam kızlar bu çin takvimi hakkında ne düşünüyorsunuz genelde doğru çıkıyormus,varmı çevrenızde veya sizde çin takvimi tutmayan,insallah bende tutmaz
o nerden bilcek canım Allah bilir ben yapmıştım ama sonra pişman oldum cinsiyetine çok fazla önem veriyormuş gibi bunlarla uğraşmayayım dedim Rabbim sağlıklı evlat versinde kızda can erkekte

çok geçmiş olsun canım inşallah bişey çıkmaz bebeğinde.Sağlıklı hayırlı bi evlat olur inşallah.Çok hikayeler duydum ben hamileliği özürlü olabilir ihtimalinden dolayı sürekli hamilelikle geçen ama bebeği sağlıklı doğan...İnşallah sen de bunlardan olursun canım.Dua ile...

Merhaba hanimlar , yaklasik iki haftadir giremedim siteye, neler yaptiniz yoklugumda bakalim. doktora gidenler oldumu? bebisler iyi mi bakalim, bulantilar ne alemde? Benim zaten cok asiri bi bulantim yoktu ama olanda gecti, sadece bel ve kalca agrisi devam ediyor, ee o kadari da normaldir artik.Bu yilbasi tatili (Almanya da ikibucuk haftaydi), cokca misafir agirladim, yatili yemekli, biraz zor gecti yani. Bol bol pisirip yedim, hamur isini de biraz fazla kacirdim ve +1 kilo ile tatili kapattik.Ayin 19 unda randevum var o zamana kadar dikkat edeyim de daha cok almiyim.Eeee anlatin kizlar geriye dönük okuyamadim yaklasik 200 sayfa gecmis, neler kaynattiniz bakalim

Büşra merhaba bence sen bilirsin.canım felaket mantar çekiyor unlu bir markanın konserve mantarını aldım.hamıleyken mantar yenırmı bilgin varmı?
Canım bildiğim kadarıyla mantarın bir zararı yok.Demir ve vitamin açısından zengin ama konserve yememeliin.Onlarda katkı maddesi çok oluyor.Pazardan taze alıp ye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…