2015 Temmuz Anneleri

Çok teşekkürler :) Yavrunuzu sağlıkla büyütün inşaAllah.Darısı başımıza :)

Günaydın kizlar canim cok sikkin yone kanamam oldu kaybetmek istemiyorum melegimi Allahim yardimcim olsun cok zor aglamaktan uzulmekten yoruldum dua edin bize anneler ve melekleri
geçmiş olsun canım inşallah bişey yoktur bebeğin de.bak benim kanamam kırmızıydı hatta ama bebeğimin kalbi atmaya devam ediyodu şükür.Seninki de önemsiz bişeydir belki ama benim dr ultrasondan kanama alanına bakmıştı canım kanama alanının hangi bölgede olduğu önemli seninki kötü biyerde değil merak etme demişti dr.a gitmedin mi

Günaydın kizlar canim cok sikkin yone kanamam oldu kaybetmek istemiyorum melegimi Allahim yardimcim olsun cok zor aglamaktan uzulmekten yoruldum dua edin bize anneler ve melekleri
Canim korkma artik zor dusmesi bebeginin. Benim kizimda da cok kanamam olmustu ara ara aylarca ama kizim turp gibi dogdu. Anliyorum seni benimde aglamaktan gozlerim siserdi hep korku icindeydim ama iyi dusun bebegini kucagina alacagin gunleri dusun hep.

canım senin tahlil ne oldu ??

Koku hassasiyeti olmayanlar
tiksinme yasamayanlar
bulanti kusma derdi olmayanlar
istahi acik olup gönlünce yemek yiyenlerrrrrr

lütfen bunlar için hergün sukredin!!!!!!!!!!!!

Şükretmez miyim her şeyi yiyebiliyorum çikolata hariç :) bi tek canım onu istemiyorum bir çikolata delisi olarak nasıl bu hale geldim anlamadım :)

Şükretmez miyim her şeyi yiyebiliyorum çikolata hariç :) bi tek canım onu istemiyorum bir çikolata delisi olarak nasıl bu hale geldim anlamadım :)

İnanışa göre tatlı yersen erkek denir,sizin cinsiyetiniz belli mi? Yemediğiniz için acaba kız mı bebişiniz

canım dün okudum mesajlarını da güldüm keni kendime :) vay be bu kız da nihayet normal hamile tavırları gösterebiliyomuş demek ki dedim biraz da şaşırdım alışmışız senin hep o neşeli pozitif tavrına....Sıkma canını biraz daha beklemen gerekiyomuş demek ki tabi yaptıkları ayıp mutlaka haber vermelilerdi sana ama üzülüceğimiz şeyler bunlar olsun geç olsun güç olmasın inşallah

İnanışa göre tatlı yersen erkek denir,sizin cinsiyetiniz belli mi? Yemediğiniz için acaba kız mı bebişiniz

Malesef henüz belli değilmiş 3 hafta sonra kontrole çağırdı o zamana kesin belli olur
Ben sürekli ekşi şeyler yiyorum bol limonlu bakalım yıllardır söylenen doğru çıkacakmı ekşi yiyip ayşe olacak mı :))

benim çevremde herkeste tuttu bende de tuttu canım :)
canım sana bişi sorucm bu anglesoundsu kendi kalbime koyunca anlıyorum gibi bişi demiştin galiba biyerde.bebişin kalbi kendi kalbinden daha mı hızlı atıyo.bi de ekg jeli mi aldın ne ile kullanıyosun cihazı?

2 li test nasıl yapılıyor merak ediyorum kan mı alıyorlar ne yapıyolar :) 14ünde de ben gideceğim test için

karından ultrason ile bebeğin ense kalınlığı ölçülüyor, kalbinde parlaklık var mı birde burun kemiği oluşmuş mu diye bakılıyor (down sendromunda bebeğin ensesi kalın kalbi parlak ve burun kemiği olmazmış) ölçümün yapıldığı aynı gün kan veriyorsun yaşını kilonu soruyorlar ona göre bir oran çıkıyor.

canım sana bişi sorucm bu anglesoundsu kendi kalbime koyunca anlıyorum gibi bişi demiştin galiba biyerde.bebişin kalbi kendi kalbinden daha mı hızlı atıyo.bi de ekg jeli mi aldın ne ile kullanıyosun cihazı?

evet canım bebeklerin kalbi 120 140 atıyormuş hatta 120nin altındaysa erkek üstündeyse kız diyorlar. yetişkin insanların kalbi daha yavaş atıyor kendi nabzından da kronemetre ile dakika tutarak anlayabilirsin. hayır canım ekg jeli almadım vücuduma kullandığım bebe yağı ile baktım.

sağol canım ben de nette ebebekten vericem galiba siparişi.peki sık sık bakmadan dayana biliyo mmuusn :)

Allah razi olsun canim inşallah bisey olmayacak progestan sordum doktorum karsiydi ama bugun artik kullan ddi pes etti sanirim en azindqn bi.umit zarari yok belki keser kanamayi bende kucagima alirim inşallah korkum kalbinin durmasi ilki oyle olmustu allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…