2015 Temmuz Anneleri

sağol canım ben de nette ebebekten vericem galiba siparişi.peki sık sık bakmadan dayana biliyo mmuusn :)

aa bu arada canım doktoruma sordum aynı usg cihazı gibi çalışma mantığı aynı ses dalgalarıyla çalışıyor bir zararı yok ama abartıp saat başı bakma dedi dayanıyorum canım doktor cd verdi durmadan onu takıp izliyorum :)

Canim nasil nabizdan ben olcuyorum nabzim 80 90 arasi cogunlukla

ben de dün dra rapor almaya gittim ultrasondan baksak bi de dedim bakamam gerçekten çok yoğunum bugün daha 25 hastam var sırada dedi saat 16 00 civarıydı.Cuma günü tatil olunca o günkü randevuları düne aktarmış ben de dün dr a gittiğim halde bebeğimi göremeyince içime çok dert oldu en son cuma günü iyiydi kalbi atıyodu sonra da kanama olmadı çok şükür ama işte bi de dün göreydim çok iyi olacaktı bidahai randevu 23 ocak o zamana kadar nası sabrederim?

kızlar nasılsınız?benim de haftaya 2'li testim var.13 haftalıkken yapalım dedi doktor. lütfen dua edin de sonuçlarım güzel çıksın.ben ilk bebeğimi 20 haftalıkken kaybetmiştim ve şimdi çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum

Kizlar dr gittik bugun
11+1 olmusuz biz
Folik asitim dun bitti onun yerine ferrum fort ve magnorm efervesan tablet verdi
Ferrumu bugun basla magnormu haftaya ptesi basla dedi

Haftaya pteside 2 li test icin randevu aldim
O zama 12 haftalik olucaz ins

Sizde bu ilaclari kullanan var mi bayanlar

ben sadece folik plus kullanıyorum

Cok gecmis olsun canim
Korkma allahin izni ile birsey olmax
Bol dua et
Bende haftaya test icin gidicem ama 12 haftalik olucam

Canım benimgeçen salı günü dr.gittiğimde kan testi yaptırdım çıkmadı.

benim bundan önce 3 tane düşüğüm vardı. bizde tüp bebek yapsak dahamı sağlam olur acaba diye düşündük. bide onu deneyelim dedik. araştırdık ve bir doktorda karar kıldık gidip tüp bebek yaptıracaz. aradık randevu almak için doktoru adetin 2. günü gel dedi. yumurtalarımıda muayene edecekti gitmişken. adet olmamı bekliyoruz bir türlü olmuyorum. 1 hafta geciktim gittim kan testi yaptırdım negatif çıktı. doktoru aradım ben hala adet olamadım 1 hafta gecikti kan testi yaptırdım negatif çıktı dedim. yarın gel dedi. gittik alttan baktı muayene etti bişey yok kan testide negatif çıkınca adet söktürücü verdi. 5 gün boyunca günde 3 tane iç dedi. ilaç bitince adet olcaksın dedi. 5 gün günde 3 tane içtim ilacı. ilaç bitti üstünden 1 hafta geçti gene adet olamıyorum. aradım doktoru tekrar yarın gel dedi. gittik alttan baktı tekrar kist falanmı var acaba diye ve keseyi gördük. hemen laboratuara yolladı beni kan verdim tekrar. sonucun çıkmasını 1 saat bekledik. hayatımın en uzun 1 saatiydi. derken sonuç geldi beta hcg 5000 4,5 haftalık hamilesin dedi. inanamadık şoka girdik. demekki geç döllenmiş o yüzden önceki testte çıkmamış dedi. yani böyle şeyler olabiliyor. belki seninde benimki gibi mucize bebektir. 1 hafta bekle ve tekrar kan testi yaptır. bu işler hiiiççç belli olmuyo. onlar canları istediği zaman geliyo

Cok gecmis olsun canim
Korkma allahin izni ile birsey olmax
Bol dua et
Bende haftaya test icin gidicem ama 12 haftalik olucam

inşallah ya. hep dua ediyorum zaten ama sizden de dua istiyorum. daha önce kötü şeyler yaşayınca insanın aklına hep kötü şeyler geliyo inşallah Rabbim bu defa yüzümüzü güldürür

ne güzel sizinkide sürpriz olmuş:)

hay maşallah.gerçekten bi MUCİZE hikayesiymiş..maşallah canımm ilerde amlatırsın bun çocuğuna :)

ne güzel sizinkide sürpriz olmuş:)

hemde ne sürpriz mucize resmen sende üzme kendini 1 kere oldu diye hep öyle olacak değil yaa. yıldırım bile aynı yere iki kere düşmez. allahın izniyle herşey yolunda gidecek ve bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın bu sefer. güzel düşün güzel olsun

Amin canım amin Rabbimin izniyle inşallah.

hay maşallah.gerçekten bi MUCİZE hikayesiymiş..maşallah canımm ilerde amlatırsın bun çocuğuna :)

aynen yaa o benim mucize bebeğim onun için bu sefer içim rahat bişeycik olmayacak. çünkü o kendi istedi gelmeyi hemde çok istedi ve bunun için herşeyi yaptı çok çabaladı resmen olmazı oldurdu demekki benimle kalmak istiyor bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…