2015 Temmuz Anneleri

o zaman bu cihazdan al canım en azından evde dinler göremezsende kalbinin attığını duyarsın

Kac yasinda kizin canim. Pes etme devam et. Ben akillilik ettim kaka'ya 7 aylikken basladim hic yapmadi altina o zamandan beri komple bezi 14 aylik biraktik cok rahat ettim. Annemlerin usulu yani:) cok erken baslayinca reddetmiyor cocuk cunku baska turlusunu bilmiyor . Annemi dinledim iyi oldu. Yoksa etrafa sorsan 3 yasindan once baslanmaz diyorlar sonra cocuklar bir tuvalet travmasi geciriyor normal olarak. Biraz zorlu bir surec ama gececek!birde seninle tuvalete gotur hep gorsun seni. Acikla bak anne tuvaletini tuvalete yapiyor sende yap diye. Kolay gelsin canim

Canim benim de bu bir haftadir surekli basim agriyor dun mide bulantim gecti yarin kontrolum var doktora danisacam bu bas agrilarimi ilac da almiyorum esim patates soyup basima bagliyor ama ise yaramiyor Allah yardimcimiz olsun

doktoruma sordum ben bi şey diyemem dedi. bende bugün kbb'ye gittim baktı muayene etti temiz bir şey görünmüyor sadece röntgenle anlayabiliriz ama hamile olduğun için çekemeyiz dedi. hamileliğine bağlanabilir dedi bende eve geldim.

Ya ben iki ayda bir gidicem doktora dusunun:) burda oyle. Bu gittigimde de zaten ultrasona girmedim sadece kalp atisini dinledi goruntusuz. Sanslisiniz orda:) sanirim iki ay sonra da ultrason yok !

kizlar hepinizinn iyi iyi dilekleri icin tesekkur ederim kan sonucunu aldim Allaha sukur bise cikmadi doktor organ taramasi istesdi yaptiran varmi nasil oluyor kacinci haftalarda yapilmasi gerekiyor acaba bana yardimci olur musununuz arkadaslar:)

Bende seni merak ediyordum canim. Her iste bir hayir vardir. Cvs'nin dusuk orani amniyosenteze gore daha yuksek diye biliyorum belki en iyisi amniyosentezdir. Insallah yolunda gider hersey .

Çok teşekkür ederim korkulacak bişey yokmuş demek ki içim rahatladı teşekkürler tekrardan

Benim doktorumada soruyorum surekli su cay icilirmi su bitki yenir mi diye en son gittigimde bu saatten sonra gunde 6-7 buyuk bardak yada yiyecekleri abartmadiktan sonra hicbirsey olmaz dedi. Ben maydaniz filansa hem kizimda hem bu hamilelikte hep yiyorum. Birtek adacayi icmiyorum. Dengeli beslendikten saglikli seyler yedikten sonra biseycik olmaz artik maydanozdan dereotundan tabi bir oturusta iki kilo yemezsek:):)

Bende seni merak ediyordum canim. Her iste bir hayir vardir. Cvs'nin dusuk orani amniyosenteze gore daha yuksek diye biliyorum belki en iyisi amniyosentezdir. Insallah yolunda gider hersey .
Valla doktor dedi cvp olmadi yapamadik bundada vardir bi hayir dedi ama ilac yazmadi

Hosgeldin:) buradada iki haftadi tatildi bende ayni senin gibiydim Turkiye'den arkadaslar geldi kalmaya 10 gun. Musafir agirlamak yatili biraz zorladi . Simdi de onlar gidince ev sanki bir bos kaldi huzunlendim onun disinda hersey iyi simdilik!

ben de maydonoz yemiyorum ama dereotunu bilmiyordum o da mı zararlıymış pifff :S

canım senin tahlil ne oldu ??
Ay canim sorma sinirlerim tepeme cikti dun. Burada iki haftadir tatil var cogu gunler, normalde 1 haftada cikan sonuc bu doneme denk geldigimiz icin hala cikmadi hatta dun doktora gittik 2 saat bekledik orada gelmeyince ultrasona da almadi perinatalog geri donmek zorunda kaldik. Bende uzun bir sikayet maili attim labaratuara hemen geri donduler. Yarin yada persembe sonuc cikacak cuma gunude perinatalog'a gidecegiz :) cinsiyete de iki gun kaldi yani:) ondan onemlisi test sonucu insallah iyidir. Beklemekten moralim bozuldu. Annemler bilmiyo daha test sonucunu bekliyorum. Cocuk dogacak bu gidisle biz soyleyene kadar:) sen nasilsin canim? Yok kanaman filan artik degil mi?

Oooo hamile tavirlari olmaz mi hic sen birde kocacigima sor:) ya hep pozitif durmaya calisiyorum gurbette birde negatif dusunsem naparim tek basima. Kocamdan baska dert paylasacagim kimse yok onu da bunaltmak istemem zaten is gucten adamcagizin cani cikiyor. Ama dun artik 2 saat o ofiste bekleyip tiris tiris geri donunce elimiz bos artik bende de atti sigortalar:) sen nasilsin? Agrin kanaman var mi hala?

ayyy canım rabbim kolaylık versin ınş.her insan bulunduğu ortamdan rahatsız.bende hamilelik ıcın işten ayrıldım.resmen bunalıyorum evde.sadece kışın tadını çıkarmaya çalışıyorum bol bol yatıyorum.yapacak başka bşy yok çünkü yınede cok şukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…