- 9 Kasım 2010
- 823
- 502
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.981
kizlar hepinizinn iyi iyi dilekleri icin tesekkur ederim kan sonucunu aldim Allaha sukur bise cikmadi doktor organ taramasi istesdi yaptiran varmi nasil oluyor kacinci haftalarda yapilmasi gerekiyor acaba bana yardimci olur musununuz arkadaslar:)
Benim doktorumada soruyorum surekli su cay icilirmi su bitki yenir mi diye en son gittigimde bu saatten sonra gunde 6-7 buyuk bardak yada yiyecekleri abartmadiktan sonra hicbirsey olmaz dedi. Ben maydaniz filansa hem kizimda hem bu hamilelikte hep yiyorum. Birtek adacayi icmiyorum. Dengeli beslendikten saglikli seyler yedikten sonra biseycik olmaz artik maydanozdan dereotundan tabi bir oturusta iki kilo yemezsek:):)
Ilac derken vitamin mi demek istedin? Al bir vitamin kullan canim zarari yok faydasi var. decavit kullaniyor cogunluk galiba burada farkli vitaminler isim veremiyorum ama sende decavit al kullan. Unutmustur doktorun soylemeyi. Ilk 16 hafta zagen cok onemli degil, bebek senden herseyi aliyor merak etme.Kizlar 14 ncu haftada ilaç kullanılmaması normalmi sizce
aa 13. haftada belli olmuş cinsiyeti ne kadar güzel :) erkek mi bebeğinizaramızda 1o gün varmış canım benim dün belli oldu seninde maksimum 10 güne belli olur :)
Allah'in mucizesi iste ya biz o kadar sakiniyoruz koruyoruz kendimizi Rabbim nasip edince ona engel olmuyor. Bak sende ilaci icmissin ama Rabbim korumus. Insallah saglikli bir sekilde hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin canim. Yavrularimizi Rabbimiz korusun inşallahbenim bundan önce 3 tane düşüğüm vardı. bizde tüp bebek yapsak dahamı sağlam olur acaba diye düşündük. bide onu deneyelim dedik. araştırdık ve bir doktorda karar kıldık gidip tüp bebek yaptıracaz. aradık randevu almak için doktoru adetin 2. günü gel dedi. yumurtalarımıda muayene edecekti gitmişken. adet olmamı bekliyoruz bir türlü olmuyorum. 1 hafta geciktim gittim kan testi yaptırdım negatif çıktı. doktoru aradım ben hala adet olamadım 1 hafta gecikti kan testi yaptırdım negatif çıktı dedim. yarın gel dedi. gittik alttan baktı muayene etti bişey yok kan testide negatif çıkınca adet söktürücü verdi. 5 gün boyunca günde 3 tane iç dedi. ilaç bitince adet olcaksın dedi. 5 gün günde 3 tane içtim ilacı. ilaç bitti üstünden 1 hafta geçti gene adet olamıyorum. aradım doktoru tekrar yarın gel dedi. gittik alttan baktı tekrar kist falanmı var acaba diye ve keseyi gördük. hemen laboratuara yolladı beni kan verdim tekrar. sonucun çıkmasını 1 saat bekledik. hayatımın en uzun 1 saatiydi. derken sonuç geldi beta hcg 5000 4,5 haftalık hamilesin dedi. inanamadık şoka girdik. demekki geç döllenmiş o yüzden önceki testte çıkmamış dedi. yani böyle şeyler olabiliyor. belki seninde benimki gibi mucize bebektir. 1 hafta bekle ve tekrar kan testi yaptır. bu işler hiiiççç belli olmuyo. onlar canları istediği zaman geliyo
Neden ayrıldın canım ? Çok mu yoruluyordun?kış evet çok müthiş! Kar yağışa uzun zaman memnun olcamayyy canım rabbim kolaylık versin ınş.her insan bulunduğu ortamdan rahatsız.bende hamilelik ıcın işten ayrıldım.resmen bunalıyorum evde.sadece kışın tadını çıkarmaya çalışıyorum bol bol yatıyorum.yapacak başka bşy yok çünküyınede cok şukur
canım benim bu hafta biraz hafifledi en azından kusmuyorum artık katı gıdadan dolayı sürekli kabızlık ve karın ağrısı çekiyodum ama benim bi hafta öndeymiş bide salçalı ve soğanlı yemek hala yapamıyo ve yiyemiyorummide bulantısı çekenler kaçıncı haftadan sonra normale dönebildi? benim 6. haftam bittikten sonra bi başladı mide bulantım ve kusmalarım 9 ve 10. haftalarda ayağa kalkamadım desem yeri şu an biraz daha iyiyim ama yinede yiyemiyorum yani belirli şeyler kahvaltıda ekmek çökelek (peynir ağır geldi çökelek biraz daha iyi) gün içerisinde çikolata meyveli süt istiyo canım (tuhaf olsada midem bulanıyo ama bunları istiyo :) ) akşam yemeklerindede yoğurt. ne bir kahvaltılık ne sebze et yemeği hiç bişey yemek değil ismini dahi duymak istemiyrum
MaşaAllah bıdığa :) Hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelsin inşaAllah.Mucize bıdık o :)aynen yaa o benim mucize bebeğim onun için bu sefer içim rahat bişeycik olmayacak. çünkü o kendi istedi gelmeyi hemde çok istedi ve bunun için herşeyi yaptı çok çabaladı resmen olmazı oldurdudemekki benimle kalmak istiyor bebeğim
benim dr umda hazır paketli herşeyden uzak dur dedi canım mevsiminde ve doğal tüketmemi önerdi yoğurtdan tut turşuya tatlıya hepsi ev yapımı olmalıymışCanım bildiğim kadarıyla mantarın bir zararı yok.Demir ve vitamin açısından zengin ama konserve yememeliin.Onlarda katkı maddesi çok oluyor.Pazardan taze alıp ye :)
Sende yogunmussun canim, benimkiler ara ara geldiler devamli kalmadilar, gelen iki gün kalip gitti. bi yandan kendimi yormiyim diyorsun,bi yandan heris sana bakiyor yapmazsan olmazHosgeldin:) buradada iki haftadi tatildi bende ayni senin gibiydim Turkiye'den arkadaslar geldi kalmaya 10 gun. Musafir agirlamak yatili biraz zorladi . Simdi de onlar gidince ev sanki bir bos kaldi huzunlendimonun disinda hersey iyi simdilik!
9 ay çekmektense 20 hafta çekmeye razıyımcanım benim bu hafta biraz hafifledi en azından kusmuyorum artık katı gıdadan dolayı sürekli kabızlık ve karın ağrısı çekiyodum ama benim bi hafta öndeymiş bide salçalı ve soğanlı yemek hala yapamıyo ve yiyemiyorum16 bazen 20 de geçer diyolar önceki gebeliğimde dokuz ay kesintisiz kusmuştum her gebelik farklı yani
aa 13. haftada belli olmuş cinsiyeti ne kadar güzel :) erkek mi bebeğiniz
hayata sıkı sıkı tutunmak istiyolar adeta di mi :)
merhaba bedidiko aylar öncede aynı topikteydik,cok mutlu oldum bebişine
Çok teşekkür ederim korkulacak bişey yokmuş demek ki içim rahatladı teşekkürler tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?