2015 Temmuz Anneleri

kizlar hepinizinn iyi iyi dilekleri icin tesekkur ederim kan sonucunu aldim Allaha sukur bise cikmadi doktor organ taramasi istesdi yaptiran varmi nasil oluyor kacinci haftalarda yapilmasi gerekiyor acaba bana yardimci olur musununuz arkadaslar:)

20. haftada perinatoloji uzmanı yapıyor. karından ultrasonla bakıyor. ama daha gelişmiş bir ultrason 4 boyutlu ve renkli. yarım saat bir saat falan sürüyormuş. bütün organlarını tek tek inceliyor. kalp ekg si falan çekiyor ritim normalmi diye.

aynen bende sordum doktoruma maydonozun düşüğe yol açması için bir kerede 2-3 demet falan yemen lazım dedi. onuda hiç kimse yiyemez o miktarda dedi. senin yediğin bir kaç dal maydonozla bişeycik olmaz dedi. herşeyin azı karar çoğu zarardır dedi. herşeyi ye bitki çayı iç ama hiçbirşeyi abartma dedi.

Kizlar 14 ncu haftada ilaç kullanılmaması normalmi sizce
Ilac derken vitamin mi demek istedin? Al bir vitamin kullan canim zarari yok faydasi var. decavit kullaniyor cogunluk galiba burada farkli vitaminler isim veremiyorum ama sende decavit al kullan. Unutmustur doktorun soylemeyi. Ilk 16 hafta zagen cok onemli degil, bebek senden herseyi aliyor merak etme.

'
Allah'in mucizesi iste ya biz o kadar sakiniyoruz koruyoruz kendimizi Rabbim nasip edince ona engel olmuyor. Bak sende ilaci icmissin ama Rabbim korumus. Insallah saglikli bir sekilde hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin canim. Yavrularimizi Rabbimiz korusun inşallah

Neden ayrıldın canım ? Çok mu yoruluyordun?kış evet çok müthiş! Kar yağışa uzun zaman memnun olcam

canım benim bu hafta biraz hafifledi en azından kusmuyorum artık katı gıdadan dolayı sürekli kabızlık ve karın ağrısı çekiyodum ama benim bi hafta öndeymiş bide salçalı ve soğanlı yemek hala yapamıyo ve yiyemiyorum16 bazen 20 de geçer diyolar önceki gebeliğimde dokuz ay kesintisiz kusmuştum her gebelik farklı yani

MaşaAllah bıdığa :) Hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelsin inşaAllah.Mucize bıdık o :)

Canım bildiğim kadarıyla mantarın bir zararı yok.Demir ve vitamin açısından zengin ama konserve yememeliin.Onlarda katkı maddesi çok oluyor.Pazardan taze alıp ye :)
benim dr umda hazır paketli herşeyden uzak dur dedi canım mevsiminde ve doğal tüketmemi önerdi yoğurtdan tut turşuya tatlıya hepsi ev yapımı olmalıymış

Hosgeldin:) buradada iki haftadi tatildi bende ayni senin gibiydim Turkiye'den arkadaslar geldi kalmaya 10 gun. Musafir agirlamak yatili biraz zorladi . Simdi de onlar gidince ev sanki bir bos kaldi huzunlendim onun disinda hersey iyi simdilik!
Sende yogunmussun canim, benimkiler ara ara geldiler devamli kalmadilar, gelen iki gün kalip gitti. bi yandan kendimi yormiyim diyorsun,bi yandan heris sana bakiyor yapmazsan olmaz. Son misafirleri yolladigim gün öglen 1 de uyudum saat 4 e kadar, bi güzel dinlenmisim ki sorma. Yarin hem is hem okul aciliyor, düzen geri geliyor cok sükür:). Cok yiyorsun herkes evde olunca, hele misafirde olunca gece yarisina kadar sürekli biseyler konuyor masaya. 1 kilo aldim bile, simdiden baslarsam oooooo...Sik sik görüsmek üzere...

kimlerin cinsiyetler belli oldu hanimlar, aydinlatin beni:).

9 ay çekmektense 20 hafta çekmeye razıyım gerçi şu an biraz daha iyiyim çok şükür 9.ve 10. haftada 1 yudum su içiyodum tuvalete koşuyodum idrar yolları enfeksiyonu çıktı o arttırmış mide bulantını dedi doktor. ilacım bitti biraz daha iyiyim 2 gün kötü 2 gün iyiyim ama yine hiç bir yemeği yemiyorum tuhaf tuhaf şeyler istiyo canım midemi daha çok bulandıracak acı turşu biber çikolata pasta falan filan kussamda istiyo hamilelik insanın midesini böyle yapıyo demek akşam yemeğinde reçelle acı turşu biber yedim :)

Maya arkadasim duy sesimi biberon alabilecegim bi site var mi? Birde trde satilmayip amerikada satilan anne bebek urunlerinden tavsiye edebileceklerin var mi cevabini bekliyorum :)

Arkadaşlar cinsiyet sayfasına da yazacağım ,emin olduğum şu , biz söylemesi ayıp olmasın, adettim bitti abdest aldım o gün başladı oldukça sık,hergün hafta sonları bir kaç defa oldu ,kız bebek için sık deniyor ya demek doğruymuş,ayrıca çin takvimi de tuttu, birde henüz hiç göbeğim yok sanırım yanlardan alacapım , hepsi tuttu yani, bir sonrakime denemek isteyenler için yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…