- 6 Kasım 2014
- 4.689
- 3.852
- 158
- 34
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.001
Erkek bebek daha önce belli olur derler doğru demekki bende 12+1 de gitcem ama büyük ihtimal bidahaki aya kalacak cinsiyeti şimdi ikili tarama testi falan olcak inşallah sonuçlar güzel gelir sağlıklıdır hepimizin bebisleri13 degil canim 12+5 de belli oldu :) evet erkekmis
Ya ben iki ayda bir gidicem doktora dusunun:) burda oyle. Bu gittigimde de zaten ultrasona girmedim sadece kalp atisini dinledi goruntusuz. Sanslisiniz orda:) sanirim iki ay sonra da ultrason yok !
Kac yasinda kizin canim. Pes etme devam et. Ben akillilik ettim kaka'ya 7 aylikken basladim hic yapmadi altina o zamandan beri komple bezi 14 aylik biraktik cok rahat ettim. Annemlerin usulu yani:) cok erken baslayinca reddetmiyor cocuk cunku baska turlusunu bilmiyor . Annemi dinledim iyi oldu. Yoksa etrafa sorsan 3 yasindan once baslanmaz diyorlar sonra cocuklar bir tuvalet travmasi geciriyor normal olarak. Biraz zorlu bir surec ama gececek!birde seninle tuvalete gotur hep gorsun seni. Acikla bak anne tuvaletini tuvalete yapiyor sende yap diye. Kolay gelsin canim
Arkadaşlar cinsiyet sayfasına da yazacağım ,emin olduğum şu , biz söylemesi ayıp olmasın, adettim bitti abdest aldım o gün başladı oldukça sık,hergün hafta sonları bir kaç defa oldu ,kız bebek için sık deniyor ya demek doğruymuş,ayrıca çin takvimi de tuttu, birde henüz hiç göbeğim yok sanırım yanlardan alacapım , hepsi tuttu yani, bir sonrakime denemek isteyenler için yazdım
Erkek bebek daha önce belli olur derler doğru demekki bende 12+1 de gitcem ama büyük ihtimal bidahaki aya kalacak cinsiyeti şimdi ikili tarama testi falan olcak inşallah sonuçlar güzel gelir sağlıklıdır hepimizin bebisleri
Benimde yarin randevum vardi doktor izne cikmis ikili testimiz de kaldi cok sinirliyimmmmmdoktoruma sordum ben bi şey diyemem dedi. bende bugün kbb'ye gittim baktı muayene etti temiz bir şey görünmüyor sadece röntgenle anlayabiliriz ama hamile olduğun için çekemeyiz dedi. hamileliğine bağlanabilir dedi bende eve geldim.
Evet canım demek doğruymuş cidden,yavrularımızı korusun allahımCin takvimi bende de tuttu canim. Banada doktorum cok sik iliski olmasin spermler biriksin duzenli sekilde olsun dedi bizimde ayiptir soylemesi 3 gunde bir oldu bide benim yumurtam cok farkli gunlerde catliyordu ovulasyon testi aldim cift cizgiyi gordugumuz gun oldu. Butun hurafelerde tutuyor ye tatliyi cikar hakkiyi diyorlardi bide gobegim sivri yuzum ayni cirkinlesmedim bebegim erkek fikir olsun kizlar.
Kiz doktora dedim ilac falan die yok şimdilik kullanma dediIlac derken vitamin mi demek istedin? Al bir vitamin kullan canim zarari yok faydasi var. decavit kullaniyor cogunluk galiba burada farkli vitaminler isim veremiyorum ama sende decavit al kullan. Unutmustur doktorun soylemeyi. Ilk 16 hafta zagen cok onemli degil, bebek senden herseyi aliyor merak etme.
seninde şansına tatile denk gelmiş cnm olsun geç olsunda güç olmasın bozma moralini,,, ailenize söylemeden nasıl sabrediyorsunuz , ben olsam 10 kere söylemiştim helal valla :))) gerçi annemde şu hasta halimden çoktann anlardı :))) bulantıların dışında sıkıntım yok çok şükür cnm . bende daha kan sonucumu almadım doktor 1 hafta sonra ararım demişti , 31 ocagı bekliyoruz artık :)Ay canim sorma sinirlerim tepeme cikti dun. Burada iki haftadir tatil var cogu gunler, normalde 1 haftada cikan sonuc bu doneme denk geldigimiz icin hala cikmadihatta dun doktora gittik 2 saat bekledik orada gelmeyince ultrasona da almadi perinatalog geri donmek zorunda kaldik. Bende uzun bir sikayet maili attim labaratuara hemen geri donduler. Yarin yada persembe sonuc cikacak cuma gunude perinatalog'a gidecegiz :) cinsiyete de iki gun kaldi yani:) ondan onemlisi test sonucu insallah iyidir. Beklemekten moralim bozuldu. Annemler bilmiyo daha test sonucunu bekliyorum. Cocuk dogacak bu gidisle biz soyleyene kadar:) sen nasilsin canim? Yok kanaman filan artik degil mi?
o ilac artık yok demişti eczane , benzerini vermişti bana , gerçi ben benzerinide kullanmadım duruyor ,Kızlar Ankara da zofran ı nasıl bulabilirim çok kötüyüm
yok canım aslında cok yorulmuyodum da masa basıydı işim.calıştıgm surede iki tane düşük yaptım.eşimde stres falan etki ediyo olabilir diye işten çıkmamı ıstedi.o yüzden evdeyim.hakkımıza hayırlısı olsun inşş..Neden ayrıldın canım ? Çok mu yoruluyordun?kış evet çok müthiş! Kar yağışa uzun zaman memnun olcam
Bende anneme güveniyorum o konuda, o becerir bıraktırır erkenden umarimBen beceremem gibime geliyo...
Canım ben izmirdeyim zofran bulunmuyo yurtdışından geliyomuş deposunda olan eczanelerde var sadece ..eşim bütün izmiri dolaştı bir eczanede muadilini vermişler Onzyd diye ismi..içeriği aynı ..Ben de cok kötüyüm öğretmenim dün 7den 12ye kdr 2 tane almak zorunda kaldım cok fena oldum ..Aile hekimim kullanma dedi ama ancak bi nebze onunla durabiliyorum işe gidebiliyorumKızlar Ankara da zofran ı nasıl bulabilirim çok kötüyüm
Ben acaip relaxtim tam 2 yasinda degildi bile kizim ama acaip guzel konusuyodu soyluyodu derdini gittim lazimlik aldim yaza denk gelmisti bayiliyodu salonda yapmaya wc de yapmiodu salonda durdu alisana kadar gidip bezini sokup kakasini yapmisti ilk seferde sok olmustumm bide anne bak kofte yaptim dedi pisluk
masallah kuzum beni hic uzmedikardesi de oyle olur insallah...
ama nasil sevdiyse o lazimligi arada hala hasta ve mizmizsa onu istio annneee vov vo mu cikar dio adi da vov vo
Olur canım o kadarcık tepki gösterme lüksümüz hepimizin var.Artık hoşgörüversinlerOooo hamile tavirlari olmaz mi hic sen birde kocacigima sor:) ya hep pozitif durmaya calisiyorum gurbette birde negatif dusunsem naparim tek basima. Kocamdan baska dert paylasacagim kimse yok onu da bunaltmak istemem zaten is gucten adamcagizin cani cikiyor. Ama dun artik 2 saat o ofiste bekleyip tiris tiris geri donunce elimiz bos artik bende de atti sigortalar:) sen nasilsin? Agrin kanaman var mi hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?