2015 Temmuz Anneleri

13 degil canim 12+5 de belli oldu :) evet erkekmis
Erkek bebek daha önce belli olur derler doğru demekki bende 12+1 de gitcem ama büyük ihtimal bidahaki aya kalacak cinsiyeti şimdi ikili tarama testi falan olcak inşallah sonuçlar güzel gelir sağlıklıdır hepimizin bebisleri

Mide bulantısı için taze zencefil çiğnedim ben arkadaşlar çok iyi gelmişti, tadı bayağı acı ama

Ya ben iki ayda bir gidicem doktora dusunun:) burda oyle. Bu gittigimde de zaten ultrasona girmedim sadece kalp atisini dinledi goruntusuz. Sanslisiniz orda:) sanirim iki ay sonra da ultrason yok !

Midwife fln yok mu canim gittiğin, ne bileyim kalp atışı dinleten ??? Yine bile zor olurdu heralde düşünemedim bir an

Bende anneme güveniyorum o konuda, o becerir bıraktırır erkenden umarim Ben beceremem gibime geliyo...

Cin takvimi bende de tuttu canim. Banada doktorum cok sik iliski olmasin spermler biriksin duzenli sekilde olsun dedi bizimde ayiptir soylemesi 3 gunde bir oldu bide benim yumurtam cok farkli gunlerde catliyordu ovulasyon testi aldim cift cizgiyi gordugumuz gun oldu. Butun hurafelerde tutuyor ye tatliyi cikar hakkiyi diyorlardi bide gobegim sivri yuzum ayni cirkinlesmedim bebegim erkek fikir olsun kizlar.

Erkek bebek 10. Hafta bitince belli oluyor 12. Haftada cinsiyet netlesiyor canim kiz bebeklerde 12. Haftada sak diye gozukuyor ama doktorlar soylemiyor. Eger bakilacak usg cihazi kaliteliyse 12+1 de gorursun. Benimle ayni doktora giden arkadasimiz 11 haftalik hamileydi doktor buyuk ihtimal kiz 10 gun sonra gel kesin soyleyeyim demis.

Benimde yarin randevum vardi doktor izne cikmis ikili testimiz de kaldi cok sinirliyimmmmm

Kızlar okurken dikkatinmi çekti mide bulantısı çeken arkadaşlar var... Bana da hep derlerdi bebek 3 aylık olsun geçer oynamaya başlasın geçer 4 aylık geçer 5 aylık geçer ve benim mide bulantılarım tam 8. Ayıma girerken geçmeye başlamıştı ama bu sayede sadece 6 kg aldım bütün hamileliğim boyunca bir de gebelik mantarı olmuştum aman allahım o nasıl bişeydi hiç haturlamak istemediğim bişey allah düşmana bile vermesin o kadar beter bişeydi ana herşey unutuluyor hepsi geçiyor ne bulantı ne mantar ne doğum sancısı hepsi siliniyor mucizeye insan defalarca binlerce şükrediyor... Çok şükür... Darısı başınıza inşallah... Bu arada ikili testi kötü çıkan varsa şöyle binaydınlatma getireyim benimde ikili testimde hormonel risk yüksek çıkmıştı 1000/1 gibiydi sanırım sürekli bi endişe korku içindeydim doktorum her ne kadar rahatlatsa da dr seçimi çok önemli arkadaşlar allah hayırlı doğru kişilerle karşılaştırsın inşallah

Evet canım demek doğruymuş cidden,yavrularımızı korusun allahım

Kiz doktora dedim ilac falan die yok şimdilik kullanma dedi

seninde şansına tatile denk gelmiş cnm olsun geç olsunda güç olmasın bozma moralini,,, ailenize söylemeden nasıl sabrediyorsunuz , ben olsam 10 kere söylemiştim helal valla :))) gerçi annemde şu hasta halimden çoktann anlardı :))) bulantıların dışında sıkıntım yok çok şükür cnm . bende daha kan sonucumu almadım doktor 1 hafta sonra ararım demişti , 31 ocagı bekliyoruz artık :)

Neden ayrıldın canım ? Çok mu yoruluyordun?kış evet çok müthiş! Kar yağışa uzun zaman memnun olcam
yok canım aslında cok yorulmuyodum da masa basıydı işim.calıştıgm surede iki tane düşük yaptım.eşimde stres falan etki ediyo olabilir diye işten çıkmamı ıstedi.o yüzden evdeyim.hakkımıza hayırlısı olsun inşş..

Bende anneme güveniyorum o konuda, o becerir bıraktırır erkenden umarim Ben beceremem gibime geliyo...

Ben acaip relaxtim tam 2 yasinda degildi bile kizim ama acaip guzel konusuyodu soyluyodu derdini gittim lazimlik aldim yaza denk gelmisti bayiliyodu salonda yapmaya wc de yapmiodu salonda durdu alisana kadar gidip bezini sokup kakasini yapmisti ilk seferde sok olmustumm bide anne bak kofte yaptim dedi pisluk
masallah kuzum beni hic uzmedi kardesi de oyle olur insallah...
ama nasil sevdiyse o lazimligi arada hala hasta ve mizmizsa onu istio annneee vov vo mu cikar dio adi da vov vo

Kızlar Ankara da zofran ı nasıl bulabilirim çok kötüyüm
Canım ben izmirdeyim zofran bulunmuyo yurtdışından geliyomuş deposunda olan eczanelerde var sadece ..eşim bütün izmiri dolaştı bir eczanede muadilini vermişler Onzyd diye ismi..içeriği aynı ..Ben de cok kötüyüm öğretmenim dün 7den 12ye kdr 2 tane almak zorunda kaldım cok fena oldum ..Aile hekimim kullanma dedi ama ancak bi nebze onunla durabiliyorum işe gidebiliyorum
çalışmıyorsan kullanma bence de..uyumaya çalış ..naneli şeker ye ya da muadilini de bulmaya çalış

Masallah ya ne guzel insallah kardeside benzer ablasına ) Ben birçok konudan korkuyorum hicbirsey beceremeyecekmisim gibi geliyo :/ Ama heralde annelik genleri bebek dogunda aktif hale geliyo ;p Bir anda bir tuş varmis sanki bebek dogunca ona basılacak sanki ;p

Olur canım o kadarcık tepki gösterme lüksümüz hepimizin var.Artık hoşgörüversinler
Benim kanama bitti Allah'a bin şükür sancı hemen hemen hiç olmadı zaten o da yok şükür.Ama dr her ihtimale karşı 3 hafta rapor verdi caanım ,ben anaokulu öğretmeniyim dönemi kapatıyorum yani sonrası da 2 hafta yarıyıl tatili zaten bol bol istirahat edicem inşallah.Yalnız dr.um 3 hafta sonra yolculuk yapmama da pek hoş bakmadı zaten 3 hafta full evdeyim sömestır planlarımız da suya düşerse kötü olucak en azından bursaya ailemin yanına gidebilseydim çok iyi olucaktı bakalım hayırlısı... :)

kızlar 4 boyutlu ultrasonu kaçıncı haftada önerirsiniz?Benim dr. malum tmm seviyorum bilgisine tecrübesine çok güveniyorum ama ikili taramada bile 1 dk içinde enseyi ölçtü hep çok kısa geçiyo seanslar adam yoğun olunca çabuk çabuk başından atıveriyo dün rapor almaya gittiğimde ultrasondan bakmadı bile sinir oldum.Burda özel muayenahnesinde çalışan bi bayan drun 4 boyutlu ultrasonu varmış muayene ücreti alıyomuş normal 110 TL bi gün ona görüneyim sırf ultrason için diyorum kendi dr uma ayın 23ünde gidicem tekrar..Sizce ne zaman gideyim 4 boyutluya?

Arkadaşlar bir de merak ettiğim bir konu var, bebişle birlikte miyomu olduğunu öğrenen var mı? 7.5cm lik bir miyomum var ve bariz bi şekilde hissediyorum elimle dokunduğumda olanlar ağrınız sancınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…