- 7 Mayıs 2011
- 502
- 264
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.021
Bana da raf urunlerinden uzak dur dedi sadece ama ben hicbirsey yiyemiyorumBana doktorumun da diyetisyenimin de tek söylediği şey kimyasal olan herşeyden uzak durmaya çalışın. Diğer herşeyi yiyin herşeyden bebeğinizde faydalansın. Bende Allah' ın yarattığı kötü olmaz mantığıyla yasak kelimesini kullanmıyorum.
Katiliyoruum eger etrafimda bir kisinin daha cok yiyorum spora mi baslasam dedigini duyarsam ucan tekme atacagimKoku hassasiyeti olmayanlar
tiksinme yasamayanlar
bulanti kusma derdi olmayanlar
istahi acik olup gönlünce yemek yiyenlerrrrrr
lütfen bunlar için hergün sukredin!!!!!!!!!!!!
Benim doktorum 24. Haftada olacak dedi. Sende bendensin doktor yogunlugundan sikayetci . Hep bizimle ilgilenseler keskemkızlar 4 boyutlu ultrasonu kaçıncı haftada önerirsiniz?Benim dr. malum tmm seviyorum bilgisine tecrübesine çok güveniyorum ama ikili taramada bile 1 dk içinde enseyi ölçtü hep çok kısa geçiyo seanslar adam yoğun olunca çabuk çabuk başından atıveriyo dün rapor almaya gittiğimde ultrasondan bakmadı bile sinir oldum.Burda özel muayenahnesinde çalışan bi bayan drun 4 boyutlu ultrasonu varmış muayene ücreti alıyomuş normal 110 TL bi gün ona görüneyim sırf ultrason için diyorum kendi dr uma ayın 23ünde gidicem tekrar..Sizce ne zaman gideyim 4 boyutluya?
Sen gene o tekmeyi atma yazik hem sana hem ona hemde bebislereKatiliyoruum eger etrafimda bir kisinin daha cok yiyorum spora mi baslasam dedigini duyarsam ucan tekme atacagim
benim dr.um bunu söylemeye bile lüzum görmüyo.Açıkçası hastanede 4 boyutlu ultrason var mı yok mu onu bile bilmiyorum 24 çok geçmiş ya ben şu aaralar gitsem kesin cinsiyeti de öğrenirim diye heveslenmiştimBenim doktorum 24. Haftada olacak dedi. Sende bendensin doktor yogunlugundan sikayetci . Hep bizimle ilgilenseler keskem
Ayy hamilelik akli diyeyim ben ayrintili ultrason sandim. 4 boyutluya hep bakiyorlarda benimki gene bakmiyor. Burdaki arkadaslari kiskaniyorumbenim dr.um bunu söylemeye bile lüzum görmüyo.Açıkçası hastanede 4 boyutlu ultrason var mı yok mu onu bile bilmiyorum 24 çok geçmiş ya ben şu aaralar gitsem kesin cinsiyeti de öğrenirim diye heveslenmiştim
Hangi doktora gidiyorsun canim nerde yapilacakmis tarama ban a hic oyle birsey demedi yaakizlar hepinizinn iyi iyi dilekleri icin tesekkur ederim kan sonucunu aldim Allaha sukur bise cikmadi doktor organ taramasi istesdi yaptiran varmi nasil oluyor kacinci haftalarda yapilmasi gerekiyor acaba bana yardimci olur musununuz arkadaslar:)
Bana da az önce ark.lar geldi geçmiş olsuna.Çok durgunsuz,zayıflamışsın,rengin beyazlamış kendini bırakma fln diyolar.Aslında onlar gelmeden saat 4 te fln progestan içmiştim onun etkisi anca kendini gösterdi heralde ,mal olmuştum ilaçtan da anlat işte o ilacı içmeyen bilemez :)Katiliyoruum eger etrafimda bir kisinin daha cok yiyorum spora mi baslasam dedigini duyarsam ucan tekme atacagim
Masallah ya ne guzel insallah kardeside benzer ablasına) Ben birçok konudan korkuyorum hicbirsey beceremeyecekmisim gibi geliyo :/ Ama heralde annelik genleri bebek dogunda aktif hale geliyo ;p Bir anda bir tuş varmis sanki bebek dogunca ona basılacak sanki ;p
Benimki normal ultrasona zor bakıyo ya dün sinir oldum tmm rapor almaya gittim gitmişken 2li taram sonucum çıkmış onu da gösterdim ama ultrasoan bakıverse nolucaktı bikaç gün önce kanama yaşamışım bebeğimin kalbi atıyomu onu mrk ettim 80km yoldan gelmişim.en sona cuma baktı atıyodu sonra da olmadı bidaha kanama şükür ama işte içim rahat etmiyo bi bakmadı yaa uyuz dr!!Ayy hamilelik akli diyeyim ben ayrintili ultrason sandim. 4 boyutluya hep bakiyorlarda benimki gene bakmiyor. Burdaki arkadaslari kiskaniyorum
Annemle dertlesiyorum telefonda
-mide bulantisi, bas ağrısı, mide yanmasi offf anne off çocuğun mu var derdin var
Annemden gelen cevap
-cocuk şirin düşman kızım
ben o dusmani yirim
Katiliyoruum eger etrafimda bir kisinin daha cok yiyorum spora mi baslasam dedigini duyarsam ucan tekme atacagim
Yuhhh birde ozel hastanedir bazi hekimler tam dayaklikBenimki normal ultrasona zor bakıyo ya dün sinir oldum tmm rapor almaya gittim gitmişken 2li taram sonucum çıkmış onu da gösterdim ama ultrasoan bakıverse nolucaktı bikaç gün önce kanama yaşamışım bebeğimin kalbi atıyomu onu mrk ettim 80km yoldan gelmişim.en sona cuma baktı atıyodu sonra da olmadı bidaha kanama şükür ama işte içim rahat etmiyo bi bakmadı yaa uyuz dr!!
Hasta yatagimdanHihihi
Canım ben ilçedeyim burda öğretmenlik yapıyoruz eşimle.Tıp fakültesine gidiyorum.Dr.um sabah normal hastaya öğleden sonra (3ten sonra) özel hastaya bakıyor.Gebelere özel bakıyo.2 randevuda 1 122TL ödüyorum prof. olduğu için .Yani hem devlet hem özel gibi bişi oluyo bizimkisi işte bi garipYuhhh birde ozel hastanedir bazi hekimler tam dayaklikOff yaa bir daha dunyaya gelirsem kadin dogumcu olacagim. Kendi kendime bakacagim Kizimi da kadin dogumcu yapayim bari.. neden 80 km canim ilcedemisin ?nerdesin ?
Anladim canim zaten mesleginde zor Rabbim kolaylik versin insallah. Bizde merak ediyoruz haklisin. Insallah bir sorun yoktur annesi . Sen icini ferah tutCanım ben ilçedeyim burda öğretmenlik yapıyoruz eşimle.Tıp fakültesine gidiyorum.Dr.um sabah normal hastaya öğleden sonra (3ten sonra) özel hastaya bakıyor.Gebelere özel bakıyo.2 randevuda 1 122TL ödüyorum prof. olduğu için .Yani hem devlet hem özel gibi bişi oluyo bizimkisi işte bi garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?