2015 Temmuz Anneleri

Annemle dertlesiyorum telefonda
-mide bulantisi, bas ağrısı, mide yanmasi offf anne off çocuğun mu var derdin var
Annemden gelen cevap
-cocuk şirin düşman kızım
ben o dusmani yirim

Bana da raf urunlerinden uzak dur dedi sadece ama ben hicbirsey yiyemiyorum tansiyonum da bayagi dusmeye basladi iki gun kaldi kontrolume bi gelse hayirlisiyla

Koku hassasiyeti olmayanlar
tiksinme yasamayanlar
bulanti kusma derdi olmayanlar
istahi acik olup gönlünce yemek yiyenlerrrrrr

lütfen bunlar için hergün sukredin!!!!!!!!!!!!
Katiliyoruum eger etrafimda bir kisinin daha cok yiyorum spora mi baslasam dedigini duyarsam ucan tekme atacagim

Benim doktorum 24. Haftada olacak dedi. Sende bendensin doktor yogunlugundan sikayetci . Hep bizimle ilgilenseler keskem

Benim doktorum 24. Haftada olacak dedi. Sende bendensin doktor yogunlugundan sikayetci . Hep bizimle ilgilenseler keskem
benim dr.um bunu söylemeye bile lüzum görmüyo.Açıkçası hastanede 4 boyutlu ultrason var mı yok mu onu bile bilmiyorum 24 çok geçmiş ya ben şu aaralar gitsem kesin cinsiyeti de öğrenirim diye heveslenmiştim

Ayy hamilelik akli diyeyim ben ayrintili ultrason sandim. 4 boyutluya hep bakiyorlarda benimki gene bakmiyor. Burdaki arkadaslari kiskaniyorum

kizlar hepinizinn iyi iyi dilekleri icin tesekkur ederim kan sonucunu aldim Allaha sukur bise cikmadi doktor organ taramasi istesdi yaptiran varmi nasil oluyor kacinci haftalarda yapilmasi gerekiyor acaba bana yardimci olur musununuz arkadaslar:)
Hangi doktora gidiyorsun canim nerde yapilacakmis tarama ban a hic oyle birsey demedi yaa (

Katiliyoruum eger etrafimda bir kisinin daha cok yiyorum spora mi baslasam dedigini duyarsam ucan tekme atacagim
Bana da az önce ark.lar geldi geçmiş olsuna.Çok durgunsuz,zayıflamışsın,rengin beyazlamış kendini bırakma fln diyolar.Aslında onlar gelmeden saat 4 te fln progestan içmiştim onun etkisi anca kendini gösterdi heralde ,mal olmuştum ilaçtan da anlat işte o ilacı içmeyen bilemez :)

Aynen öyle canim ya Rabbimin hikmeti iste...

Ayy hamilelik akli diyeyim ben ayrintili ultrason sandim. 4 boyutluya hep bakiyorlarda benimki gene bakmiyor. Burdaki arkadaslari kiskaniyorum
Benimki normal ultrasona zor bakıyo ya dün sinir oldum tmm rapor almaya gittim gitmişken 2li taram sonucum çıkmış onu da gösterdim ama ultrasoan bakıverse nolucaktı bikaç gün önce kanama yaşamışım bebeğimin kalbi atıyomu onu mrk ettim 80km yoldan gelmişim.en sona cuma baktı atıyodu sonra da olmadı bidaha kanama şükür ama işte içim rahat etmiyo bi bakmadı yaa uyuz dr!!

Yuhhh birde ozel hastanedir bazi hekimler tam dayaklik Off yaa bir daha dunyaya gelirsem kadin dogumcu olacagim. Kendi kendime bakacagim Kizimi da kadin dogumcu yapayim bari.. neden 80 km canim ilcedemisin ?nerdesin ?

Yuhhh birde ozel hastanedir bazi hekimler tam dayaklik Off yaa bir daha dunyaya gelirsem kadin dogumcu olacagim. Kendi kendime bakacagim Kizimi da kadin dogumcu yapayim bari.. neden 80 km canim ilcedemisin ?nerdesin ?
Canım ben ilçedeyim burda öğretmenlik yapıyoruz eşimle.Tıp fakültesine gidiyorum.Dr.um sabah normal hastaya öğleden sonra (3ten sonra) özel hastaya bakıyor.Gebelere özel bakıyo.2 randevuda 1 122TL ödüyorum prof. olduğu için .Yani hem devlet hem özel gibi bişi oluyo bizimkisi işte bi garip

Kocam telefonumu kırmaya karar vermis Bu kadar bakilir mi birak diyor. Başım ağıriyor diyorum okadar yazi okursan durum bu olur diyor. Acaba dogrumu diyor diye icimden geçiriyorum

Anladim canim zaten mesleginde zor Rabbim kolaylik versin insallah. Bizde merak ediyoruz haklisin. Insallah bir sorun yoktur annesi . Sen icini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…