- 9 Kasım 2010
- 823
- 502
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.301
biraz alışveriş yap internetten iyi geliyor :)
Bende agizdan aliyorum ama evdeyim bende o yonden sikintim yok. Amabiste su igne derinn altinda toplanio ina canim sikildi acaba etkisini yitirimi die aklimada gelio
Orgu cok guzel oluyor ya ben isterim ama bilmiyorum henuz yavruma birsey oren yok zaten cinsiyeti bellii degil . Bolll bolll beyaz olsun cocuklara en cok beyaz yakisiyorben kızımda çok yelek patik vs.örmüştüm...kullanmadım pek.. busefer örmeyi düşünmüyorum..bi kaçtanesini hatıralık ayırmıştım kızım olursa giyer.erkekse şansı yok :)
Banada seninki erkek olacak gibi geliyor:)
Kizima kiz kardes ne guzel can yoldasi olur amma esim ve ailesi cokkk erkek istioo
gebeliklerim cok zor gecio kiz olursa esim 3.ye niyetli beni dusuncesi bile komaya sokuyo o yuzden erkek olur insallah saglikli sihhatli ne diyimmm Rabbim halimi benden daha ii bilioo
eşten habersiz kordonlari baglatabilioz mu be bilen war mi
dr um t3 ve t4 normal tsh çok düşük dedi.tsh düşüklüğü hormonun çok çalışmasından dolayı oluyor, ilaçlar hormonun çalışmasını baskılıyor bu bebeği etkiliyor...ama hormon az çalışsaydı kullanılan ilaç bebeği etkilemiyor dedi...
yinede endokrin veya dahiliye uzmanına danışın dedi..
senin çok mu çalışıyor az mı?
benim sürekli takipte...hamilelik öncesi çalışması iyiydi..
bugun pek sesin soluğun çıkmıyor...geçmedi mi bulantılar
Senin oglun olacak oyle hissediyorum :)
Nasilda haril haril oruyoruz ciddiyetle.Bu hizla her gun bir battaniye biterOrerdik vallahii( biri sen biri ben )
Cik cik cik cok ayip :) Kocana solerim hain planlarini :)Kizima kiz kardes ne guzel can yoldasi olur amma esim ve ailesi cokkk erkek istioo
gebeliklerim cok zor gecio kiz olursa esim 3.ye niyetli beni dusuncesi bile komaya sokuyo o yuzden erkek olur insallah saglikli sihhatli ne diyimmm Rabbim halimi benden daha ii bilioo
eşten habersiz kordonlari baglatabilioz mu be bilen war mi
Salı günü ikili tarama testımız var teyzelerı:)ikili tarama yaptıranlar tecrübelerini paylasabılırlermı?
Ahhhha :) Deli ya kopardin beni yine :) Oglumu verin bana :)))kizlarr sokmayin beni havayaaa
Yhaa kizim gibi boncuk gozlu cok bilmis bi dilli duduk gelse yine mutlu olurum amaa totomu kurtarmak icin bi sehzade dogurmaliyim bacilarr yoksa Edirne sarayina surulcem
Gecmis olsun cnm.Doktorum saat başı bir bardak su ic demisti.gunde ictigim 2~3 bardagin icine de 3~4 damla limon damlattim.1 gune gecti cok sukur.dusuk tansiyon sıkıntı n yoksa deneyebilirsin.kizlar ben idrar yolu enfeks. oluyorum galiba.yaparken yanma yok ama cok koyu sari ve agır kokulu.karnimda şiş 2 yanlardan hafif agriyo.bugün saçım biraz islak kaldi evde üşüttüm mü acaba? ne yapmalıyım sizce?
Resimler netten olunca bende görüyorum aynı resimler :)Cok sagol canim :) Ben karistirmisim canim ordaki arkadasin profil fotosuda seninkine benziyormus :)
Hay Allah razi olsun :) ben de birseyler hissetmeye basladim ama kimseye anlatamiyordum nasil birsey oldugunu.balik cirpinmasi gibi desem degil,hafif pit pit gibi vs. Degil.tam da avuc icinde kelebek kanat cirpisi gibi. ayyyynii oyle bir sey hissetigim :))Once sanki karninda kelebek varmis kanat cirpiyormus gibi oluyor sonra daha net hissediliyor eller ve ayaklar oynadikca. Sonralarda zaten kafasini ellerini ayaklarini tutabiliyorsun bile disaridan:)tekmeler , hickiriklar neler neleeeer:):)
nasil bişeydi canım anlatırmısnDün gece yatarken özellikle cok hissettirdi canim kizimda 18.haftada bile hissetmemistim dusun soluma yattim sikisti mi bimem hafif yuz ustu gibi gobek deligimin sol ust kisminda cok net hissettim bugun tik yok daha
Cnm ikili taramada cınsıyetıne bakmadılar mı?hadi bakalım hayırlısı :)
bizim ense kalınlığı 12+4'te 1,5 cm'di. burnumuz bariz meydandaydı midesi sidik torbası eli ayağı kolu bacağı her şeyiyle tam bir bebek duruyordu kaşımızda :) sonra 2 tüp kan verdim biri tsh için diğeri 2li tarama için. TSH daha önce yüksekti tekrar bakıldı normale dönmüştü. 2li taramadan da bir şey çıkmadı. 18. haftada tekrar görüşelim dedi.
7 şubatta gidicez artık :) umarım cinsiyette öğreniriz.
Cnm ikili taramada cınsıyetıne bakmadılar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?