- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.281
şu 2. 3. gebeliğini yaşayıp hareketleri şimdiden hissedenleri çok kıskanıyorum ne yalan söyliyimDün gece yatarken özellikle cok hissettirdi canim kizimda 18.haftada bile hissetmemistim dusun soluma yattim sikisti mi bimem hafif yuz ustu gibi gobek deligimin sol ust kisminda cok net hissettim bugun tik yok daha
Evet sonra dagiliyor ama napim genede insan bi dusuk yapinca herseyden korkar oldum artiksonradan dağılıyodur o merak etme etkisini yitirmez.önemli olan deri altına enjekte edilmesi
1 düşükse şanslısın cnım çoğumuz en az 2 düşüklü ama o günleri düşünmüyoruz artık gayet pozitifiz sen de öyle olEvet sonra dagiliyor ama napim genede insan bi dusuk yapinca herseyden korkar oldum artik
Kalp atisini duyup dusuk tehlikemide atlatirsam rahat olcam valla iki haftayaa kadar nasol sabredcrm ben iki hafta snra gdecem doktora1 düşükse şanslısın cnım çoğumuz en az 2 düşüklü ama o günleri düşünmüyoruz artık gayet pozitifiz sen de öyle ol
Cok sagol canim :) Ben karistirmisim canim ordaki arkadasin profil fotosuda seninkine benziyormus :)Yok canım ben hiç orda yazmadım banada herkes ikiz diyodu eşimin de benimde çok ikiz olunca ailede sizde bari ikiz olsun dediler ama tek :) çok sevindim senin için çok tatlı oluyorlar ikizler
Benimde artik almam lazim is yeri haric hic kullanmiyorumbakıyorum bedenine karar verebilirsem alacağım :)
Netten buldum tarifini :) Yapamadigim yerde sana danisirim ama :)))ben de gördüğüm an koştum ip aldım :) düz de olur tabii, nasıl istersen öyle olur :)
şu 2. 3. gebeliğini yaşayıp hareketleri şimdiden hissedenleri çok kıskanıyorum ne yalan söyliyim
Yakin olsaydik bende senden ogrenirdimNetten buldum tarifini :) Yapamadigim yerde sana danisirim ama :)))
Banada seninki erkek olacak gibi geliyor:)Agzin ball yisinn giiinsallahh saglikla hayirli bide erkek evladim olsa Cookk mutlu olurummm
Acaba doktor ipucu vermeye mi calismis:) insallah kisa zamanda soyler foktorun cinsiyeti. Kizin kac yasinda canim? Benim kizim kucuk anlamiyor daha hicbirsey. Karnimi gosteriyorum bebek var icinde diyorum sonra babasi karnini gosterip burda ne var diyo o yine bebek diyo guldurdu bizi dun cok:) dogunca anlar artik:)merhaba..bugunde tatil
bizde dr dan geldik...tsh için endokrin uzmanına yönlendirdi..gidermiyim bilmiyorum kızımdada çok düşüktü...ilaç kullabmak sakıncalı bebeğe geçiyor...
tozplazmada şüpheli hala dedi...çiğ etten uzak duracakmışım...
ikili test için ensemiz ölçüldü binlerce kere şükürler olsun ki ii çıktı rüyamda bende hastanedeydim kabustu...
ikli testin kanınıda verdim..
okullar tatil olduğu için kızımda geldi ve kardeşi olacağını öğrendi...çok mutlu oldu çok sevindi drumuz kardeşinin resimlerini senin için çıkarttım al bunları sakla demesi hele onu nasıl mutlu etti anlatamam...
cinsiyet için henüz erken dedi...ben kız hissediyorum kızım olacak dedim niye öyle diyorsun birazda erkek hisset erkek olsun bi kızın var birde oğlun olsun dedi :)
sağlıklı olsunda gelen başımızın tacı :)
ama Allah biliyo kızımın kızkarddeşi olsun çok isterim...
Yok canim o kadardan birsey olmaz. Onu dusunursen ya sampuanlar yediginiz sebze meyvedeki hormonlar vs. onlar ne olacak? Sen rahat ol en onemlisi o bebegin icin. Dudagin aciyacagina sur kremini gecsin acidiz anne acisiz bebek:)benimde çok çatlıyo dudaklarım sanırım soğuk ve rüzgarında etkisi var. ama korkumdan bişey süremiyorum. yanlışlıkla yalarsam falan kremler kimyasal sonuçta. bebeğime bişey olursa diye.
kızım 7 yi bitirdi..kocaman kız artık...Acaba doktor ipucu vermeye mi calismis:) insallah kisa zamanda soyler foktorun cinsiyeti. Kizin kac yasinda canim? Benim kizim kucuk anlamiyor daha hicbirsey. Karnimi gosteriyorum bebek var icinde diyorum sonra babasi karnini gosterip burda ne var diyo o yine bebek diyo guldurdu bizi dun cok:) dogunca anlar artik:)
Aslinda gonlumden iki kiz geciyor ama biri kiz biri erkekte olabilir :) Biri erkege benziyor dedi doktorum.Rabbim ne verirse :)S
sagol canim. Senin gonlunden ne geciyor ikisi ayni cinsiyet mi olsun yoksa biri kiz biri erkek mi?:)
bugun pek sesin soluğun çıkmıyor...geçmedi mi bulantılar
Beraber orerdik :)Yakin olsaydik bende senden ogrenirdim
Benimde hic ihtiyacim yok cunku annem ben evlenmeden torunlarinin ceyizini hazirlamisti :) Simdide sulale haril haril oruyor :) Ben heveslendimde iki tane battaniye oreyim dedim :)ben kızımda çok yelek patik vs.örmüştüm...kullanmadım pek.. busefer örmeyi düşünmüyorum..bi kaçtanesini hatıralık ayırmıştım kızım olursa giyer.erkekse şansı yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?