2015 Temmuz Anneleri

Dün gece yatarken özellikle cok hissettirdi canim kizimda 18.haftada bile hissetmemistim dusun soluma yattim sikisti mi bimem hafif yuz ustu gibi gobek deligimin sol ust kisminda cok net hissettim bugun tik yok daha
şu 2. 3. gebeliğini yaşayıp hareketleri şimdiden hissedenleri çok kıskanıyorum ne yalan söyliyim

1 düşükse şanslısın cnım çoğumuz en az 2 düşüklü ama o günleri düşünmüyoruz artık gayet pozitifiz sen de öyle ol
Kalp atisini duyup dusuk tehlikemide atlatirsam rahat olcam valla iki haftayaa kadar nasol sabredcrm ben iki hafta snra gdecem doktora

Yok canım ben hiç orda yazmadım banada herkes ikiz diyodu eşimin de benimde çok ikiz olunca ailede sizde bari ikiz olsun dediler ama tek :) çok sevindim senin için çok tatlı oluyorlar ikizler
Cok sagol canim :) Ben karistirmisim canim ordaki arkadasin profil fotosuda seninkine benziyormus :)

Acaba doktor ipucu vermeye mi calismis:) insallah kisa zamanda soyler foktorun cinsiyeti. Kizin kac yasinda canim? Benim kizim kucuk anlamiyor daha hicbirsey. Karnimi gosteriyorum bebek var icinde diyorum sonra babasi karnini gosterip burda ne var diyo o yine bebek diyo guldurdu bizi dun cok:) dogunca anlar artik:)

ben kızımda çok yelek patik vs.örmüştüm...kullanmadım pek.. busefer örmeyi düşünmüyorum..bi kaçtanesini hatıralık ayırmıştım kızım olursa giyer.erkekse şansı yok :)

benimde çok çatlıyo dudaklarım sanırım soğuk ve rüzgarında etkisi var. ama korkumdan bişey süremiyorum. yanlışlıkla yalarsam falan kremler kimyasal sonuçta. bebeğime bişey olursa diye.
Yok canim o kadardan birsey olmaz. Onu dusunursen ya sampuanlar yediginiz sebze meyvedeki hormonlar vs. onlar ne olacak? Sen rahat ol en onemlisi o bebegin icin. Dudagin aciyacagina sur kremini gecsin acidiz anne acisiz bebek:)

kızım 7 yi bitirdi..kocaman kız artık...
bizim daha önceki kaybımızda 20 aylık filandı söylemiştim ultrasonda bile görmüştü seviyordu..kayıptan sonra küçük odluğu için çabuk unuttu..bu sefer son aylarda söylemeyi düşünüyordum herhangi bir aksilik yaşarsak çok üzülür...

ben kızımda çok yelek patik vs.örmüştüm...kullanmadım pek.. busefer örmeyi düşünmüyorum..bi kaçtanesini hatıralık ayırmıştım kızım olursa giyer.erkekse şansı yok :)
Benimde hic ihtiyacim yok cunku annem ben evlenmeden torunlarinin ceyizini hazirlamisti :) Simdide sulale haril haril oruyor :) Ben heveslendimde iki tane battaniye oreyim dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…