2015 Temmuz Anneleri

unuttum sağlıklı günlerimi
unuttum hunharca yemek yediğim günleri
unuttum deliksiz uykuları
unuttum ayaklarım yorulana kadar gezip bi simit ayranla doyduğum günleri

unuttum a dostlar unuttum

:) Harika haber çoook mutlu oldum gözün aydın canım
Vallahi bende cok sevindim ama isin en garibi kocam uzulur sandim o benden sevincli kizim kizim diye dolaniyo etrafta:) cok guldum aksam noldu erkek istiyordun dedim yok kiz daha iyi aslinda diyor. Ornegi var ne kadar tatli olacak biliyorum dedi:)

Bende kullaniyorum canim,zarari olsa doktorlarimiz bile bile vermezdi.Birde ben 9 ay boyunca icecegim ikizlerde erken dogumu onlemek icin 9 ay iciliyor.
Umarim oyledir cok kafama takildi o anda doktora soramadim aklima gelmedi

bende de çok çıktı 2 aydır gören soruyor çok çirkinleştim hurafelere göre kızmız olacak bakalım ne çıkar öğrenince yazarmısın
Canim benim hic sivilcem cikmadi hatta hurafeler kiz guzelligi alir derler ben hem kizimda hem bu kizimda daha guzellestim:) karnimda sipsivriydi kizimda herkes kesin erkek demisti ama degisiyor iste :) merak ettim bakalim seninki ne olacak?

Oule yapim bencede

allah yardımcınız olsun canım o zaman ne diyim

dr um bana bugun hamileleiğin en keyifli dilimine giriyorsun,hamile olduğunu bile unutacaksın dedi
umarım hepimiz böyle hissederiz:)

banada öyle demişti 2 gün sonra sabah baş ağrılarım başladı 10 gündürde sürüyor malesef

hamileliğin ikinci 14 haftasına hamileliğin balayısı dermiş doktorlar öyle demişti :)

ben de hem kan pıhtılaşması için iğne hem progestan kullanıyorum merak etme bi sakınca olsa dr. vermezdi
Ayni durumdayiz desene ya bide bise sorcam clexane 4 u vurunca derinin altinda toplaniomu bende toplaniyor bide bu progestani fitil olaarakmi kullaniyorsun agizdanmi yoksa

Kızlar bugün geneli çok depresif gördüm merak etmeyin keyifli günler yakındır belki yarından da yakın yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az kaldı geçecek hepsi Allahın izniyle merak etmeyin.Güzel düşünelim güzel olsun bebişlerimiz de mutlu olsun

Ayni durumdayiz desene ya bide bise sorcam clexane 4 u vurunca derinin altinda toplaniomu bende toplaniyor bide bu progestani fitil olaarakmi kullaniyorsun agizdanmi yoksa
Canım ben hibor 3500 kullanıyorum beze falan olmuyo vurduktan sonra kolonyalı pamukla bastırıyorum bi süre morarmasın diye hastanede hemşireler söylemişti beze problemi hiç yaşamadım hiborda ya da dikkat etmedim ama malesef iğnenin ucu claxene göre daha kalın iğne girerken bile canımı yakıyo çünkü hastanede 2 gün claxena yaptılar bana kıyaslama şansı buldum..Ben raporluyum evde olduğumdan dolayı ağızdan alıyorum progestanı dr.uma sordum sanki ağızdan alma taraftarı gibi konuştu ben de üstelemedim ama işe devam etseydim sabahları vajinal alırdım çünkü hayattan kopuyorum 1 saat kadar evde sıkıntı olmuyo şükür gecekini de yatarken alıyorum sen de öyle yap bence

Canim benim hic sivilcem cikmadi hatta hurafeler kiz guzelligi alir derler ben hem kizimda hem bu kizimda daha guzellestim:) karnimda sipsivriydi kizimda herkes kesin erkek demisti ama degisiyor iste :) merak ettim bakalim seninki ne olacak?
evet ya bende öyle biliyordum kuzenim oğlunda çirkinleşmiş bakalım haftaya kaldı kontrolum dr hafta sonu yok söylermi ki ya 13 bitcek

Bende agizdan aliyorum ama evdeyim bende o yonden sikintim yok. Amabiste su igne derinn altinda toplanio ina canim sikildi acaba etkisini yitirimi die aklimada gelio

Dün gece yatarken özellikle cok hissettirdi canim kizimda 18.haftada bile hissetmemistim dusun soluma yattim sikisti mi bimem hafif yuz ustu gibi gobek deligimin sol ust kisminda cok net hissettim bugun tik yok daha

Bende agizdan aliyorum ama evdeyim bende o yonden sikintim yok. Amabiste su igne derinn altinda toplanio ina canim sikildi acaba etkisini yitirimi die aklimada gelio
sonradan dağılıyodur o merak etme etkisini yitirmez.önemli olan deri altına enjekte edilmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…