- 25 Eylül 2014
- 195
- 91
- 43
- 38
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #11.261
sagol canim. Senin gonlunden ne geciyor ikisi ayni cinsiyet mi olsun yoksa biri kiz biri erkek mi?:)Gozun aydin canim hayirli olsun minik kizin :)
Vallahi bende cok sevindim ama isin en garibi kocam uzulur sandim o benden sevincli kizim kizim diye dolaniyo etrafta:) cok guldum aksam noldu erkek istiyordun dedim yok kiz daha iyi aslinda diyor. Ornegi var ne kadar tatli olacak biliyorum dedi:):) Harika haber çoook mutlu oldum gözün aydın canım
Umarim oyledir cok kafama takildi o anda doktora soramadim aklima gelmediBende kullaniyorum canim,zarari olsa doktorlarimiz bile bile vermezdi.Birde ben 9 ay boyunca icecegim ikizlerde erken dogumu onlemek icin 9 ay iciliyor.
Canim benim hic sivilcem cikmadi hatta hurafeler kiz guzelligi alir derler ben hem kizimda hem bu kizimda daha guzellestim:) karnimda sipsivriydi kizimda herkes kesin erkek demisti ama degisiyor iste :) merak ettim bakalim seninki ne olacak?bende de çok çıktı 2 aydır gören soruyor çok çirkinleştim hurafelere göre kızmız olacak bakalım ne çıkar öğrenince yazarmısın
Oule yapim bencedeevet canım ani ve şiddetli baskı oluyo yaa kasılıyosun ama sonra hemen geçiyo uzun sürmüyo. elinden geldiğince hapşırcanı anladığında ayaktaysan hemen otur yatıyosan doğrul yine otur. karnının alt kısmını tut. daha az kasılma oluyo otururken.
babamız yok malesef zaten babası kan pıhtılaşmasından, dedesi kalp krizinden vefat ettiği için bu kadar korktuk.
2 ay önce kuzenimde anjiyo oldu o da 42 yaşında 2 damarı tıkalıymış. kaç damar olduğu da ameliyatta belli olmuştu.
belki çok basit bir ameliyat ama benim eşim bide epilepsi hastası ilaç kullanıyor sabah akşam. bunların hepsini düşününce daha çok strese giriyorum.
biraz alışveriş yap internetten iyi geliyor :)Ayyyy daraldimmm bogulcam simdi
dr um bana bugun hamileleiğin en keyifli dilimine giriyorsun,hamile olduğunu bile unutacaksın dedi
umarım hepimiz böyle hissederiz:)
ben de hem kan pıhtılaşması için iğne hem progestan kullanıyorum merak etme bi sakınca olsa dr. vermezdiUmarim oyledir cok kafama takildi o anda doktora soramadim aklima gelmedi
Ayni durumdayiz desene ya bide bise sorcam clexane 4 u vurunca derinin altinda toplaniomu bende toplaniyor bide bu progestani fitil olaarakmi kullaniyorsun agizdanmi yoksaben de hem kan pıhtılaşması için iğne hem progestan kullanıyorum merak etme bi sakınca olsa dr. vermezdi
Canım ben hibor 3500 kullanıyorum beze falan olmuyo vurduktan sonra kolonyalı pamukla bastırıyorum bi süre morarmasın diye hastanede hemşireler söylemişti beze problemi hiç yaşamadım hiborda ya da dikkat etmedim ama malesef iğnenin ucu claxene göre daha kalın iğne girerken bile canımı yakıyo çünkü hastanede 2 gün claxena yaptılar bana kıyaslama şansı buldum..Ben raporluyum evde olduğumdan dolayı ağızdan alıyorum progestanı dr.uma sordum sanki ağızdan alma taraftarı gibi konuştu ben de üstelemedim ama işe devam etseydim sabahları vajinal alırdım çünkü hayattan kopuyorum 1 saat kadar evde sıkıntı olmuyo şükür gecekini de yatarken alıyorum sen de öyle yap benceAyni durumdayiz desene ya bide bise sorcam clexane 4 u vurunca derinin altinda toplaniomu bende toplaniyor bide bu progestani fitil olaarakmi kullaniyorsun agizdanmi yoksa
evet ya bende öyle biliyordum kuzenim oğlunda çirkinleşmiş bakalım haftaya kaldı kontrolum dr hafta sonu yok söylermi ki ya 13 bitcekCanim benim hic sivilcem cikmadi hatta hurafeler kiz guzelligi alir derler ben hem kizimda hem bu kizimda daha guzellestim:) karnimda sipsivriydi kizimda herkes kesin erkek demisti ama degisiyor iste :) merak ettim bakalim seninki ne olacak?
Bende agizdan aliyorum ama evdeyim bende o yonden sikintim yok. Amabiste su igne derinn altinda toplanio ina canim sikildi acaba etkisini yitirimi die aklimada gelioCanım ben hibor 3500 kullanıyorum beze falan olmuyokla bastırıyorum bi süre morarmasın diye hastanede hemşireler söylemişti beze problemi hiç yaşamadım hiborda ya da dikkat etmedim ama malesef iğnenin ucu claxene göre daha kalın iğne girerken bile canımı yakıyo çünkü hastanede 2 gün claxena yaptılar bana kıyaslama şansı buldum..Ben raporluyum evde olduğumdan dolayı ağızdan alıyorum progestanı dr.uma sordum sanki ağızdan alma taraftarı gibi konuştu ben de üstelemedim ama işe devam etseydim sabahları vajinal alırdım çünkü hayattan kopuyorum 1 saat kadar evde sıkıntı olmuyo şükür gecekini de yatarken alıyorum sen de öyle yap bence
hareketlerini hissedebiliyomusun canım.ben 14.haftadayım hala bşy hissetmiyorum.dr da sordum o da 16.haftadan sonra cok hafif hissedersin dedi.hemde ınternette araştırdım 16.haftada bile hissetmek cok az diyo..sen nasıl hissediyosun???
sonradan dağılıyodur o merak etme etkisini yitirmez.önemli olan deri altına enjekte edilmesiBende agizdan aliyorum ama evdeyim bende o yonden sikintim yok. Amabiste su igne derinn altinda toplanio ina canim sikildi acaba etkisini yitirimi die aklimada gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?