2015 Temmuz Anneleri

Hosgeldin canim iyi dusunelim iyi olsun

Hoşgeldin. Aklımıza kötü birşey getirmiyoruz, iyi düşünüyoruz iyi şeyler olsun...

Salı günü ikili tarama testımız var teyzelerı:)ikili tarama yaptıranlar tecrübelerini paylasabılırlermı?
benim de cumartesi günü ikili taramam vardı. Doktor normal ultrasonuyla baktı, ensesini, kolunu bacağını ölçtü, kafa şekline baktı, bu kadarcık bişeydi : D normal muayene gibiydi yani benimki, özele gidiyorum bu arada. Bir de kan alındı onunda sonucu pazartesi çıktı. Herşey normal görünüyor allaha şükür. Cinsiyet bu haftada yanıltıcı olabilir kontrolde bakarız dedi.

S

sagol canim. Senin gonlunden ne geciyor ikisi ayni cinsiyet mi olsun yoksa biri kiz biri erkek mi?:)
Tebrik ederim cAnım güZel ahlaklı, ağır başlı ,iyi eğitimli , ayakları üstünde duran, Kız evlatlar yetiştiririz inş, benim hayalim hep o, malım şimdi kadınlar erkek gibi olmuş, çan çan car car, bunun adı kendini ezedirmemekmiş,eskiden ağır başlı olurmuş genç kızlar mahcup, büyüklere saygılı atasına babasına, Allah nasip eder inş

İnşallah iyi olur haftaya kontrolüm var sabırsızım biraz havalardan olmasa hergün gitcem doktora

Cnm bana radyolojıden randevu verdiler ikili tarama için benim doktorum yapmıcakmıs başka doktormus yapan.bende ozel hastaneye gidiyorum.

Amin canim,olumsuz dusunmek yok.Bak burdaki arkadaslarin bende dahil dusukleri cok.Ama artik olanlari unutup karnimizdaki bebislerimize odaklanip guzel dusunuyoruz tamam mi :)

Cnm bana radyolojıden randevu verdiler ikili tarama için benim doktorum yapmıcakmıs başka doktormus yapan.bende ozel hastaneye gidiyorum.

evet canım bazı doktorlar direk radyolojiye yönlendiriyor, benim doktor kendisinin baktığını, eğer riskli bir durum görülürse detaylı ultrasona gönderdiğini söyledi. Benim normal ultrasonla bakıldı ama senin radyolojide 4 boyutluyla bakılırsa cinsiyeti net olarak görülür, öğrenirsin büyük ihtimalle.

Doktorlar pek soylemek istemiyorlar erken dönemde.inşallah bizimki söyler.sende 18. Haftadan önce git bir dahakıne :) öğrenirsin en kısa sürede inşallah cnm

randevu bulamıyorum ki doktoruma. çok yoğun sanki burdaki bütün hamileler ona gidiyor :)
daha şimdiden 7 ocakta en erken saat 11'de yer vardı. tabi bende ne kadar erken saat o kadar iyi diye hep erkene alıyorum :)

Benim doktorum radyolojıde bakılacagını söyledi.bir tek bende mı böyle.bende ozel hastaneye gidiyorum ama.

inşallah sağlıklı şekilde alırız kucağımıza tşkrler yorumlar için ..ben bebeğimi kız hissediyorum ilk haftalar biraz mide bulantısı kusma vardı ama şimdi iyiyim normalim hatta bu kadar normallik normalmi onuda bilmiyorum .. bi sorum olcak çok akıntım var normalmi bu tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Aaa çok sevindim.inşallah ogrenırımmm cnm :)

randevu bulamıyorum ki doktoruma. çok yoğun sanki burdaki bütün hamileler ona gidiyor :)
daha şimdiden 7 ocakta en erken saat 11'de yer vardı. tabi bende ne kadar erken saat o kadar iyi diye hep erkene alıyorum :)
Beni doktorum 2 haftada bir randevuya cagrıyor.senin kontrollerin ne zamanda bir cnm?

Benim doktorum radyolojıde bakılacagını söyledi.bir tek bende mı böyle.bende ozel hastaneye gidiyorum ama.

Aaa çok sevindim.inşallah ogrenırımmm cnm :)

Canım sanırım her hastane her doktor farklı şekillerde yapıyor bu ikili tarama işini. İçin rahat olsun hem ne güzel iyice detaylı görürsün bebişini

4 boyutluya giren arkadaşlar öğrendi diye biliyorum cinsiyeti

Iyi akşamlar kızlar hava buz gibi istanbulda
Aman dikkat edin hasta olmayın

Ay inşallah cnm hayırlısıyla bende ogrenırım.iyice heyecanlandım şimdi:)

cok sevındım canım gozun aydın :) kız cocuga kız kardes erkek cocuga erkek kardes iyi olur derler,arkadaş olurlar ne güzel:)

inşallah öğrenirsin canım benim doktora kalsa 16. haftada söyleyecekti cinsiyeti erkekmiş canım çin takvimi doğru bildi

benım ılk cocugumda tutmadı çin takvimi

ben ılk keseyı gordum kız hissi çöktü içime ama sonra çin ve rus takvimi erkek dedı erkek gıbı hıssedıyorum,hayırlısı ve saglıklısı olsunb inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…