- 19 Eylül 2014
- 1.109
- 738
- 123
- 35
- Konu Sahibi tombul cilek
-
: :'( sen gene calismaara son surat devam et ozellikle adetine bi kac gun kala ve adetin biter bitmez surekli calisin ve afedersin calisma bittikten snra ayagini hemen yukari kaldir ve 5 10 dk bkle ben bole hamile kalabildim :)
ben 3 hafta bulantı ve kusma yaşadım kabus gibiydi canım yaaa şimdide dediğin gibi göğüslerim şişmeye başladı.Benim ne bulantilarim oldu ne kusmam ne bas donmesi hic bisi yasamadm sadece 19 hftadr 3 kere istfra ettm oda yemekleri cok karistrdm die bi ondan bi bundan ondan ile oldu :) bnim gogus sizilarm agrilarm cok var hatta gecen banyoya girdgmde gogsmdr bisi vardi bune ya dedim koparttm foşş die sut bosaldi smdiden cok sutlendim agrisindan aglycak gbi oluyorum
evet baya işe yariyor :)bende öyle canım ayaklarımı yukarı kaldırdım ve hemen duş almadım 1 saat geçmesini bekledim.
İns hemen baslamaz bnim gbi agrilarin cok zor.ben 3 hafta bulantı ve kusma yaşadım kabus gibiydi canım yaaa şimdide dediğin gibi göğüslerim şişmeye başladı.
inşallah canım Allahım ağrısız sızısız geçirmesi nasip etsin hepimiz içinİns hemen baslamaz bnim gbi agrilarin cok zor.
aminnnn :) dogum seklini nasil dusunuyorsun ?inşallah canım Allahım ağrısız sızısız geçirmesi nasip etsin hepimiz için
canım ben normal doğum istiyorum. Özele gidiyorum kontrole ama devlette yapıcam doğumu büyük ihtimalle çunku özelde sürekli sezeryan yapıyorlarmış.sen nasıl düşünüyorsun canım?aminnnn :) dogum seklini nasil dusunuyorsun ?
Bende normal dogum istiyorum ama cok korkuyorum korktgmnsey dogurmak degilde kesik atiyolar ya oraya snra dikis atiyolar ondan cok korkuyorum igne fobim var benim igne vurulcagm zaman bile aklm cikiyocanım ben normal doğum istiyorum. Özele gidiyorum kontrole ama devlette yapıcam doğumu büyük ihtimalle çunku özelde sürekli sezeryan yapıyorlarmış.sen nasıl düşünüyorsun canım?
şimdiden bunları düşünüp kendinizi kasmayın. Bir şekilde dışarı çıkacak bu çocuklar :) Doktorunuza güvenin o an şartlar neyi gerektirirse onu yaparsınız. Belki de çok rahat bir normal doğumunuz olur son ana kadar belli olmaz bu işlerBende normal dogum istiyorum ama cok korkuyorum korktgmnsey dogurmak degilde kesik atiyolar ya oraya snra dikis atiyolar ondan cok korkuyorum igne fobim var benim igne vurulcagm zaman bile aklm cikiyoepidural le hic hsstmyormssn ama oda igne istw hemde sirrttan oldgu icin onada cesaret edemiyorum korkuyorum doguramycamda cock icimde kalcak sikiscak die evham yaptim
o ihtimalde var ama seni umutlandirmak istemedigim icin solemedim :/acaba cok kucukse kandada cıkmayabılırmı kı
canım kesinlikle böyle düşünüp kasma kendini merak etme hopp diye çıkacak sen sadece kendini serbest bırak yeter. korktukça daha çok acı çekersin.Bende normal dogum istiyorum ama cok korkuyorum korktgmnsey dogurmak degilde kesik atiyolar ya oraya snra dikis atiyolar ondan cok korkuyorum igne fobim var benim igne vurulcagm zaman bile aklm cikiyoepidural le hic hsstmyormssn ama oda igne istw hemde sirrttan oldgu icin onada cesaret edemiyorum korkuyorum doguramycamda cock icimde kalcak sikiscak die evham yaptim
İyi cesaret masallah bende cikamiycak die korkuyorum orda sikiscak snra amelyt olmak zrnda kalcam cocuga bsey olcak die manyak manyak syler gelio aklimaşimdiden bunları düşünüp kendinizi kasmayın. Bir şekilde dışarı çıkacak bu çocuklar :) Doktorunuza güvenin o an şartlar neyi gerektirirse onu yaparsınız. Belki de çok rahat bir normal doğumunuz olur son ana kadar belli olmaz bu işler
Benimde ilk bebişim ama nasılsa bir şekilde çıkacak diye rahatlatıyorum kendimi
İnş canım yaaa :)canım kesinlikle böyle düşünüp kasma kendini merak etme hopp diye çıkacak sen sadece kendini serbest bırak yeter. korktukça daha çok acı çekersin.
yaaa olblr belkı :So ihtimalde var ama seni umutlandirmak istemedigim icin solemedim :/
İnş öledir hayatim :/yaaa olblr belkı :S
inşallah canımmmmKızlar gecen hafta kanamam olmus olsada Rabbımın ıznıyle eylul annesıyım
Bende kanamadan dolayi 1 hafta hastanede yattim serumlar igneler cok sukur bisi olmadi ins olmazda ins hepimiz sagsaglim bebeklerimizi kicagimiza alirizKızlar gecen hafta kanamam olmus olsada Rabbımın ıznıyle eylul annesıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?