2015 YILINDA DOĞUM YAPACAK İSTANBUL'LU ANNE ADAYLARININ BULUŞMA NOKTASI.. :)

: :'( sen gene calismaara son surat devam et ozellikle adetine bi kac gun kala ve adetin biter bitmez surekli calisin ve afedersin calisma bittikten snra ayagini hemen yukari kaldir ve 5 10 dk bkle ben bole hamile kalabildim :)

bende öyle canım ayaklarımı yukarı kaldırdım ve hemen duş almadım 1 saat geçmesini bekledim.

ben 3 hafta bulantı ve kusma yaşadım kabus gibiydi canım yaaa şimdide dediğin gibi göğüslerim şişmeye başladı.

aminnnn :) dogum seklini nasil dusunuyorsun ?
canım ben normal doğum istiyorum. Özele gidiyorum kontrole ama devlette yapıcam doğumu büyük ihtimalle çunku özelde sürekli sezeryan yapıyorlarmış.sen nasıl düşünüyorsun canım?

canım ben normal doğum istiyorum. Özele gidiyorum kontrole ama devlette yapıcam doğumu büyük ihtimalle çunku özelde sürekli sezeryan yapıyorlarmış.sen nasıl düşünüyorsun canım?
Bende normal dogum istiyorum ama cok korkuyorum korktgmnsey dogurmak degilde kesik atiyolar ya oraya snra dikis atiyolar ondan cok korkuyorum igne fobim var benim igne vurulcagm zaman bile aklm cikiyo epidural le hic hsstmyormssn ama oda igne istw hemde sirrttan oldgu icin onada cesaret edemiyorum korkuyorum doguramycamda cock icimde kalcak sikiscak die evham yaptim

şimdiden bunları düşünüp kendinizi kasmayın. Bir şekilde dışarı çıkacak bu çocuklar :) Doktorunuza güvenin o an şartlar neyi gerektirirse onu yaparsınız. Belki de çok rahat bir normal doğumunuz olur son ana kadar belli olmaz bu işler
Benimde ilk bebişim ama nasılsa bir şekilde çıkacak diye rahatlatıyorum kendimi

canım kesinlikle böyle düşünüp kasma kendini merak etme hopp diye çıkacak sen sadece kendini serbest bırak yeter. korktukça daha çok acı çekersin.

İyi cesaret masallah bende cikamiycak die korkuyorum orda sikiscak snra amelyt olmak zrnda kalcam cocuga bsey olcak die manyak manyak syler gelio aklima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…