- 19 Eylül 2014
- 1.109
- 738
- 123
- 35
- Konu Sahibi tombul cilek
-
Can sikintisiyla ve surekli hapsrmayla oturuyorum evdeannişşlerrrr napıyosnuzz bakalımmmmmm
gunde 1 bardaktan fazlasi zarar canim 1 bardak icebilirsin :)nescafe veya türk kahvesi içmek zararlı mı? ne kadar içersek bi sakıncası olmaz acaba?
Hosgeldin canim :)Merhaba arkadaşlar istanbul bahçelievlerdeyim bende rabbim kısmet ederse 2015 annesi olacağım :)
sumeyye6134 herşeyin fazlası zarar ben günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum başkada içmiyorum
gunde 1 bardaktan fazlasi zarar canim 1 bardak icebilirsin :)
Oda abartmis biraz sanki :)Merhaba arkadaşlar istanbul bahçelievlerdeyim bende rabbim kısmet ederse 2015 annesi olacağım :)
@sumeyye6134 herşeyin fazlası zarar ben günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum başkada içmiyorum
merhaba canım
kızlar ben haftada 1 içiyorum belki içmiyorum bile hamile kaldım kalalı en fazla 4 bardak içmişimdir bu 4 ayda. bugunde canım çok istedide bi arkadaş korkuttu beni hiç içme diye ondan merak ettim.
doktoruma sormuştum bende çünkü her sabah kahvemi içerek işe başlıyorum. doktorum 1 bardak içebilirsin fazlasını içme kafeinden asitten mümkün
olduğunca uzak dur doğal beslen demişti. için rahat etmiyorsa içme hiç bence
ahahahbencede abarttı :) oturmaya geldi bana dur kahve yapayımda içelim dedim aaa sakın bize yasak dedi şok oldum bende
bende tiryaki değilim ama yasak ya canım çok çekiyo :)) eşim içerken biyudum falan alıp artık idare ediyoruz :)Ben kola tirsakisi olan biri olarak hic icmedim asit daha zararli hamilelikte
yasaklar her zaman tatli oluyo :)bende tiryaki değilim ama yasak ya canım çok çekiyo :)) eşim içerken biyudum falan alıp artık idare ediyoruz :)
Bende işteyim canım çalışıyorumCan sikintisiyla ve surekli hapsrmayla oturuyorum evdesen ne yapiyorsun canim :)
Masallah ben yemek yaparken bile ayakta duruyorum yoruluyorum cekiyorum sandalyeyi oturarak yapiyorum :/ sn calisablyran bide imrendim :)Bende işteyim canım çalışıyorum
çok şükür canım iyi hissediyorum kendimi masa başında olduğum için bide o yüzdende olabilr arada kalkıp yürüyorum sonra tekrar devamMasallah ben yemek yaparken bile ayakta duruyorum yoruluyorum cekiyorum sandalyeyi oturarak yapiyorum :/ sn calisablyran bide imrendim :)
valla doktor dio gunde yarim saat bi saat yuruyus yap rahat dogum yapman icin ama nerdeeeee 10 dk ayakta dursam elim ayagim bosaliyo oturcak yer ariyorumçok şükür canım iyi hissediyorum kendimi masa başında olduğum için bide o yüzdende olabilr arada kalkıp yürüyorum sonra tekrar devam
canım bencede yapmalısın dışarı çıkmasan bile evin içinde dolaşmaya çalış. bu arada hurma ye hurma doğumu kolaylaştırırmış.valla doktor dio gunde yarim saat bi saat yuruyus yap rahat dogum yapman icin ama nerdeeeee 10 dk ayakta dursam elim ayagim bosaliyo oturcak yer ariyorum
Evin icinde otura kalka hergun aksama kadar temizlik yapiyorum zaten yeter heraldecanım bencede yapmalısın dışarı çıkmasan bile evin içinde dolaşmaya çalış. bu arada hurma ye hurma doğumu kolaylaştırırmış.
ayyy ne güzeldir şimdi o tekmeleri hissetmek canım ya. çok ağır işler yapma aman aman dikkat. bende son bi kaç gundur pıt pıt hissediyorum hafif hafif bebeğin hareketlerimidir bilmiyorumEvin icinde otura kalka hergun aksama kadar temizlik yapiyorum zaten yeter heraldeoglusta rahat birakmiyo canimi yakiyo tekmelerle bazen asaya tekme atiyo diyorum bu fazla durmaz cikar allah korudun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?