2015 YILINDA DOĞUM YAPACAK İSTANBUL'LU ANNE ADAYLARININ BULUŞMA NOKTASI.. :)

nescafe veya türk kahvesi içmek zararlı mı? ne kadar içersek bi sakıncası olmaz acaba?

Merhaba arkadaşlar istanbul bahçelievlerdeyim bende rabbim kısmet ederse 2015 annesi olacağım :)
sumeyye6134 herşeyin fazlası zarar ben günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum başkada içmiyorum

gunde 1 bardaktan fazlasi zarar canim 1 bardak icebilirsin :)

Merhaba arkadaşlar istanbul bahçelievlerdeyim bende rabbim kısmet ederse 2015 annesi olacağım :)
@sumeyye6134 herşeyin fazlası zarar ben günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum başkada içmiyorum

merhaba canım
kızlar ben haftada 1 içiyorum belki içmiyorum bile hamile kaldım kalalı en fazla 4 bardak içmişimdir bu 4 ayda. bugunde canım çok istedide bi arkadaş korkuttu beni hiç içme diye ondan merak ettim.

Oda abartmis biraz sanki :)

doktoruma sormuştum bende çünkü her sabah kahvemi içerek işe başlıyorum. doktorum 1 bardak içebilirsin fazlasını içme kafeinden asitten mümkün olduğunca uzak dur doğal beslen demişti. için rahat etmiyorsa içme hiç bence

bencede abarttı :) oturmaya geldi bana dur kahve yapayımda içelim dedim aaa sakın bize yasak dedi şok oldum bende

Ben kola tirsakisi olan biri olarak hic icmedim asit daha zararli hamilelikte

Masallah ben yemek yaparken bile ayakta duruyorum yoruluyorum cekiyorum sandalyeyi oturarak yapiyorum :/ sn calisablyran bide imrendim :)
çok şükür canım iyi hissediyorum kendimi masa başında olduğum için bide o yüzdende olabilr arada kalkıp yürüyorum sonra tekrar devam

çok şükür canım iyi hissediyorum kendimi masa başında olduğum için bide o yüzdende olabilr arada kalkıp yürüyorum sonra tekrar devam
valla doktor dio gunde yarim saat bi saat yuruyus yap rahat dogum yapman icin ama nerdeeeee 10 dk ayakta dursam elim ayagim bosaliyo oturcak yer ariyorum

valla doktor dio gunde yarim saat bi saat yuruyus yap rahat dogum yapman icin ama nerdeeeee 10 dk ayakta dursam elim ayagim bosaliyo oturcak yer ariyorum
canım bencede yapmalısın dışarı çıkmasan bile evin içinde dolaşmaya çalış. bu arada hurma ye hurma doğumu kolaylaştırırmış.

canım bencede yapmalısın dışarı çıkmasan bile evin içinde dolaşmaya çalış. bu arada hurma ye hurma doğumu kolaylaştırırmış.
Evin icinde otura kalka hergun aksama kadar temizlik yapiyorum zaten yeter heralde oglusta rahat birakmiyo canimi yakiyo tekmelerle bazen asaya tekme atiyo diyorum bu fazla durmaz cikar allah korudun

Evin icinde otura kalka hergun aksama kadar temizlik yapiyorum zaten yeter heralde oglusta rahat birakmiyo canimi yakiyo tekmelerle bazen asaya tekme atiyo diyorum bu fazla durmaz cikar allah korudun
ayyy ne güzeldir şimdi o tekmeleri hissetmek canım ya. çok ağır işler yapma aman aman dikkat. bende son bi kaç gundur pıt pıt hissediyorum hafif hafif bebeğin hareketlerimidir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…