- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi tombul cilek
-
Bencede bebegimin neye benzedigini çooookkkkk merak ediyorumm :)mis kokulu süt kokulu bebişlerrrrrr gelsinlerrrrr
Ahh hele bennnBencede bebegimin neye benzedigini çooookkkkk merak ediyorumm :)
Ya göbüş kaçıncİ haftalarda disardan kendini belli ediyor acaba benim gobus buyudu biraz ama fazla degil yani hamile oldugumu bilmeyen bi insan hamile oldugumu dusunmezzAhh hele bennn
Canım benim baya çıktı anlaşılıyo çok. ama kişiden kişiye değişiyo sanırımYa göbüş kaçıncİ haftalarda disardan kendini belli ediyor acaba benim gobus buyudu biraz ama fazla degil yani hamile oldugumu bilmeyen bi insan hamile oldugumu dusunmezz
Senin daha erken degilmi :S entresanCanım benim baya çıktı anlaşılıyo çok. ama kişiden kişiye değişiyo sanırım
ben 8. aya giriyorum.. dışarıdan belli olmuyor desem inanırmısın ?Ya göbüş kaçıncİ haftalarda disardan kendini belli ediyor acaba benim gobus buyudu biraz ama fazla degil yani hamile oldugumu bilmeyen bi insan hamile oldugumu dusunmezz
Masallah seninki hepten enteresann :))ben 8. aya giriyorum.. dışarıdan belli olmuyor desem inanırmısın ?
Canım benim baya çıktı anlaşılıyo çok. ama kişiden kişiye değişiyo sanırım
abim bana hamile olduğuna eminmisin bizimi yiyon kız sen dedi düşün artıkMasallah seninki hepten enteresann :))
Hahaha çok guldum allah iyiligini versinnabim bana hamile olduğuna eminmisin bizimi yiyon kız sen dedi düşün artık
bende göbek varda elbise giydiğimde belli olmuyor. 8 aylık olmasına rağmen.. . 9. ayda birden mi pırtlıcak napcak bilmiyormHahaha çok guldum allah iyiligini versinnhani hafiften gobek var baya onde ama otibuse binsem kimse anlayipta yer vermiyor bende dedim daha erken mi acaba :S
belkide iç karnimiz genis olabilir :/bende göbek varda elbise giydiğimde belli olmuyor. 8 aylık olmasına rağmen.. . 9. ayda birden mi pırtlıcak napcak bilmiyorm
Ahahha hey allahimmbenım yarısı göbek ondan :)
gerçekten kızzz :) 7. 8. ayda kendimi düşünemiyorum boyumda kısa yuvarlancam topaç gibiAhahha hey allahimm
Boyun kaç ? Hamile kalmadan once kac kiloydun ? Simdi kac kilosun ? Bu ucununde cevabini istiyorumgerçekten kızzz :) 7. 8. ayda kendimi düşünemiyorum boyumda kısa yuvarlancam topaç gibi
mantar olmuşum ben ya fıtıl verdı doktrBende kanamadan dolayi 1 hafta hastanede yattim serumlar igneler cok sukur bisi olmadi ins olmazda ins hepimiz sagsaglim bebeklerimizi kicagimiza aliriz:)
Valla benim goguslerim kapkara oldu ve oğlum olucak tesadufmu yoksa dogruluk payi varmi bisey diyemiycem :)Kızlar dün ananem bişey dedi göğüslerin kızarırsa pembeleşirse kızın kararırsa oğlun olur dedi eski toprak doğrumu diyor dersiniz ? :)
Hmmm gecmis olsun cnmmantar olmuşum ben ya fıtıl verdı doktr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?