- 30 Aralık 2014
- 212
- 24
- 38
- 29
- Konu Sahibi tombul cilek
-
saol canmHmmm gecmis olsun cnm
canım şuan 55.2 civarında boyum 1.53 hamile kalmadan önce 54 kg dımBoyun kaç ? Hamile kalmadan once kac kiloydun ? Simdi kac kilosun ? Bu ucununde cevabini istiyorum
benimde kapkara :) erkek hissediyorum bende bakalımKızlar dün ananem bişey dedi göğüslerin kızarırsa pembeleşirse kızın kararırsa oğlun olur dedi eski toprak doğrumu diyor dersiniz ? :)
Boyunla kilon smdlk normal gbi :) bnimde 1.65 boy hamile kalmadan once 62 kiloydum smdi 65 im :)canım şuan 55.2 civarında boyum 1.53 hamile kalmadan önce 54 kg dım
Olabilir :) aman kiz erkek fark etmez saglikli olsunlarda :)benimde kapkara :) erkek hissediyorum bende bakalım
evet canım sağlıklı olsunda kız erkek farketmezOlabilir :) aman kiz erkek fark etmez saglikli olsunlarda :)
benim göğsüm pembeydi şuan kapkara.. ve erkek .. :)Kızlar dün ananem bişey dedi göğüslerin kızarırsa pembeleşirse kızın kararırsa oğlun olur dedi eski toprak doğrumu diyor dersiniz ? :)
Aynen benimde pembeydi suan karakara ve erkek :)benim göğsüm pembeydi şuan kapkara.. ve erkek .. :)
canım kan değerin kaç çıktıacaba cok kucukse kandada cıkmayabılırmı kı
eskiler işi biliyor..Aynen benimde pembeydi suan karakara ve erkek :)
Aynen :)eskiler işi biliyor..
balık yağıda yedirmemişler.. çokta akıllıyım maşallahAynen :)
Tatlım bende esenyurt tam oturuyorum neresinde oturuyoRSun. Ben Yenikent oturuyorum evlenince Kıraç a geldim.Merhabalar hosgeldin bende esenyurtta oturuyorum benim oğlumda haziranda gelicek ins :)
ornek mah .de oturuyorum canim :)Tatlım bende esenyurt tam oturuyorum neresinde oturuyoRSun. Ben Yenikent oturuyorum evlenince Kıraç a geldim.
Sagol canım hoşgeldinBeylikduzu nden merhaba anne adaylari :)) herkese musmutlu bir hamilelik donemi diliyorum
HosbuldummSagol canım hoşgeldin
Evet canı sakin umudunu kaybetme bn 8. Ayda kaldım. Adet düzensizliği vardı 5 ay boş geçti 6. AAyda ilaç kullanmaya başladım düzensizlikleri için 3 ay kullandım. Ilan bitti ben hamile kaldım.canım 3 ayda pes etme 8. 9. ayda hamile kalan arkadaşlarım var benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?