2015 YILINDA DOĞUM YAPACAK İSTANBUL'LU ANNE ADAYLARININ BULUŞMA NOKTASI.. :)

ayyy ne güzeldir şimdi o tekmeleri hissetmek canım ya. çok ağır işler yapma aman aman dikkat. bende son bi kaç gundur pıt pıt hissediyorum hafif hafif bebeğin hareketlerimidir bilmiyorum
Evet canim onlar bebeginin hareketleri :) henuz cok guclu olmadigi icin dokundugunda pit pit sekilde hissediyrsun pit pitlari hsstttsen yakinda tekmeleride hissedesn 18 19 da braz daha gclu oldklari icin artk can actcak kdr tekme hissediliyo :)

Evet canim onlar bebeginin hareketleri :) henuz cok guclu olmadigi icin dokundugunda pit pit sekilde hissediyrsun pit pitlari hsstttsen yakinda tekmeleride hissedesn 18 19 da braz daha gclu oldklari icin artk can actcak kdr tekme hissediliyo :)
yicem ben bu bebişi yaaaaa en çokda karnımı severken yada çikolata yerken atıyo hoşuna gidiyo sanırım :) ben erkek diye tahmın ediyorum ama çevrem hep kız diyo

yicem ben bu bebişi yaaaaa en çokda karnımı severken yada çikolata yerken atıyo hoşuna gidiyo sanırım :) ben erkek diye tahmın ediyorum ama çevrem hep kız diyo
kizlar bu kadar erken hissettirmez diye biliyorum genelde erkekler daha erken hareketlenio erkek olablr ama bellide olmaz tabi belkde cok yaramaz bi kizinda olablr ayy yesin teyzesii onu hihii :) annesi simdiden isim bulup konusmaya basla onunla :)

Uzulme canim ben 4 ay ugrstan snra anca hamile kalabildim kalirsin merak etme . Bnce en yakin zamanda mujdeli haberi aliriz :))[/Q
: :'( sen gene calismaara son surat devam et ozellikle adetine bi kac gun kala ve adetin biter bitmez surekli calisin ve afedersin calisma bittikten snra ayagini hemen yukari kaldir ve 5 10 dk bkle ben bole hamile kalabildim :)
hep yaptm hep denedım yanı 3aydan berı olmucak ya artk hcbsey ypmak ıstmyrm

kizlar bu kadar erken hissettirmez diye biliyorum genelde erkekler daha erken hareketlenio erkek olablr ama bellide olmaz tabi belkde cok yaramaz bi kizinda olablr ayy yesin teyzesii onu hihii :) annesi simdiden isim bulup konusmaya basla onunla :)
:) ye teyzesiii ah bi öğrensem cinsiyetini :) şimdilik fındık kurdum, yawrum, kurbağam, kelebeğim diye seviyorum. bulantıların var mı canım senin?

hep yaptm hep denedım yanı 3aydan berı olmucak ya artk hcbsey ypmak ıstmyrm
canim hemen olcak die bi kural yokki bnde 2 ay ugeastm senin gbydm snra baktm olmuyo dedim heralde bende yada onda sorun var umudumu kestm ugrasmadm 2 ay sonra adetim gecikti dedim heralde gunler karisiyo 5 gun bekledim snra hastaneye gttm bi baktm hamileyim tam umufu kesmsken aldm haberi merak etmeee :)

:) ye teyzesiii ah bi öğrensem cinsiyetini :) şimdilik fındık kurdum, yawrum, kurbağam, kelebeğim diye seviyorum. bulantıların var mı canım senin?
Benim ne bulantilarim oldu ne kusmam ne bas donmesi hic bisi yasamadm sadece 19 hftadr 3 kere istfra ettm oda yemekleri cok karistrdm die bi ondan bi bundan ondan ile oldu :) bnim gogus sizilarm agrilarm cok var hatta gecen banyoya girdgmde gogsmdr bisi vardi bune ya dedim koparttm foşş die sut bosaldi smdiden cok sutlendim agrisindan aglycak gbi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…