- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi tombul cilek
-
Evet canim onlar bebeginin hareketleri :) henuz cok guclu olmadigi icin dokundugunda pit pit sekilde hissediyrsun pit pitlari hsstttsen yakinda tekmeleride hissedesn 18 19 da braz daha gclu oldklari icin artk can actcak kdr tekme hissediliyo :)ayyy ne güzeldir şimdi o tekmeleri hissetmek canım ya. çok ağır işler yapma aman aman dikkat. bende son bi kaç gundur pıt pıt hissediyorum hafif hafif bebeğin hareketlerimidir bilmiyorum
yicem ben bu bebişi yaaaaa en çokda karnımı severken yada çikolata yerken atıyo hoşuna gidiyo sanırım :) ben erkek diye tahmın ediyorum ama çevrem hep kız diyoEvet canim onlar bebeginin hareketleri :) henuz cok guclu olmadigi icin dokundugunda pit pit sekilde hissediyrsun pit pitlari hsstttsen yakinda tekmeleride hissedesn 18 19 da braz daha gclu oldklari icin artk can actcak kdr tekme hissediliyo :)
kizlar bu kadar erken hissettirmez diye biliyorum genelde erkekler daha erken hareketlenio erkek olablr ama bellide olmaz tabi belkde cok yaramaz bi kizinda olablr ayy yesin teyzesii onu hihii :) annesi simdiden isim bulup konusmaya basla onunla :)yicem ben bu bebişi yaaaaa en çokda karnımı severken yada çikolata yerken atıyo hoşuna gidiyo sanırım :) ben erkek diye tahmın ediyorum ama çevrem hep kız diyo
degılım hamıle kanda yaptırtım of of offffffbende 19 bnde 9 aylik evliyim :)
Uzulme canim ben 4 ay ugrstan snra anca hamile kalabildim kalirsin merak etme . Bnce en yakin zamanda mujdeli haberi aliriz :))degılım hamıle kanda yaptırtım of of offffff
ayyy cok az kalmis ins sagsalim bebegini kucagina alirsin benim daha coookkkkk var yaaaSelam kizlar bizde variz uskudardan geri sayima basladik artik sabirsizlikla minigimizi bekliyoruz
aglamak ıstym ya her ay bunu yaasıyorm yaUzulme canim ben 4 ay ugrstan snra anca hamile kalabildim kalirsin merak etme . Bnce en yakin zamanda mujdeli haberi aliriz :))
canım 20. haftadasın sanırım cinsiyeti belli oldumu? kaçıncı haftada öğrendin?
Amin canim geçer merak etme sayili gün cabuk geciyor tatlimayyy cok az kalmis ins sagsalim bebegini kucagina alirsin benim daha coookkkkk var yaaa
: :'( sen gene calismaara son surat devam et ozellikle adetine bi kac gun kala ve adetin biter bitmez surekli calisin ve afedersin calisma bittikten snra ayagini hemen yukari kaldir ve 5 10 dk bkle ben bole hamile kalabildim :)aglamak ıstym ya her ay bunu yaasıyorm ya
Orasi oylede cok sabirsizim biran once kavusmak istiyorum :) ilk bebek die heralde :)Amin canim geçer merak etme sayili gün cabuk geciyor tatlim
Uzulme canim ben 4 ay ugrstan snra anca hamile kalabildim kalirsin merak etme . Bnce en yakin zamanda mujdeli haberi aliriz :))[/Q
hep yaptm hep denedım yanı 3aydan berı olmucak ya artk hcbsey ypmak ıstmyrm: :'( sen gene calismaara son surat devam et ozellikle adetine bi kac gun kala ve adetin biter bitmez surekli calisin ve afedersin calisma bittikten snra ayagini hemen yukari kaldir ve 5 10 dk bkle ben bole hamile kalabildim :)
:) ye teyzesiii ah bi öğrensem cinsiyetini :) şimdilik fındık kurdum, yawrum, kurbağam, kelebeğim diye seviyorum. bulantıların var mı canım senin?kizlar bu kadar erken hissettirmez diye biliyorum genelde erkekler daha erken hareketlenio erkek olablr ama bellide olmaz tabi belkde cok yaramaz bi kizinda olablr ayy yesin teyzesii onu hihii :) annesi simdiden isim bulup konusmaya basla onunla :)
ayy ne güzelll Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımmm16.haftamda öğrendim canım kızım olacak inşallah
canim hemen olcak die bi kural yokki bnde 2 ay ugeastm senin gbydm snra baktm olmuyo dedim heralde bende yada onda sorun var umudumu kestm ugrasmadm 2 ay sonra adetim gecikti dedim heralde gunler karisiyo 5 gun bekledim snra hastaneye gttm bi baktm hamileyim tam umufu kesmsken aldm haberi merak etmeee :)hep yaptm hep denedım yanı 3aydan berı olmucak ya artk hcbsey ypmak ıstmyrm
canım 3 ayda pes etme 8. 9. ayda hamile kalan arkadaşlarım var benim.hep yaptm hep denedım yanı 3aydan berı olmucak ya artk hcbsey ypmak ıstmyrm
aynen canm benimde ilk çocuk ama bizde babamiz daha aceleci gelsin artik diye tutturuyor bazenOrasi oylede cok sabirsizim biran once kavusmak istiyorum :) ilk bebek die heralde :)
Benim ne bulantilarim oldu ne kusmam ne bas donmesi hic bisi yasamadm sadece 19 hftadr 3 kere istfra ettm oda yemekleri cok karistrdm die bi ondan bi bundan ondan ile oldu :) bnim gogus sizilarm agrilarm cok var hatta gecen banyoya girdgmde gogsmdr bisi vardi bune ya dedim koparttm foşş die sut bosaldi smdiden cok sutlendim agrisindan aglycak gbi oluyorum:) ye teyzesiii ah bi öğrensem cinsiyetini :) şimdilik fındık kurdum, yawrum, kurbağam, kelebeğim diye seviyorum. bulantıların var mı canım senin?
Babalar bizden daha aceleci oluyor evet :)aynen canm benimde ilk çocuk ama bizde babamiz daha aceleci gelsin artik diye tutturuyor bazenRabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?