- 19 Eylül 2014
- 1.109
- 738
- 123
- 35
- Konu Sahibi tombul cilek
-
Ayy çok sevindimm :) ben yemek yapmakla meskulum sen nr yapiyorsun :)Selam kızlar bugün fıstıkımın ilkkalp atışını duydum.Rabbim sen ne büyüksün aynı bedende iki kalp çok güzeldi..çok şükür herşey yolunda.. siz neler yapıyorsunuz bakalım ?
Allah ağrısız sızısız doğum nasip etsin canımmmm hayırlısıyla16-20 mart arasında doğumum olacak benimde.. az kaldı. ilk çocuk çok heyecanlıyım
Allah ağrısız sızısız doğum nasip etsin canımmmm hayırlısıyla
aminn inşallahhamin.
teşekkür ederim. sanada hayırlı doğumlar.
ay cok az kalmisssss :) dogum hiksyenide anlatirsin ins :)16-20 mart arasında doğumum olacak benimde.. az kaldı. ilk çocuk çok heyecanlıyım
Merhaba arkadaşlar istanbul bahçelievlerdeyim bende rabbim kısmet ederse 2015 annesi olacağım :)
@sumeyye6134 herşeyin fazlası zarar ben günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum başkada içmiyorum
merhaba canım
kızlar ben haftada 1 içiyorum belki içmiyorum bile hamile kaldım kalalı en fazla 4 bardak içmişimdir bu 4 ayda. bugunde canım çok istedide bi arkadaş korkuttu beni hiç içme diye ondan merak ettim.
hamilelik öncesi bile başka bir hikaye benim için.ay cok az kalmisssss :) dogum hiksyenide anlatirsin ins :)
allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin inş . Allah anali babali buyutsun vatana millete hayirli bir insan sizefe hayirli bir evlat olsun inş :))hamilelik öncesi bile başka bir hikaye benim için.
5 yıllık evliyim. çocuğumuz olmadı. ilk günden beri uğraştık. doktorlar klomenler, aşılamalar, tüp bebek, koca karı ilaçları vs vs.. 3 tüp bebek denemesi sonrası rahim filminin yanlış olduğu, aslında tüplerimin ikisininde tıkalı olması nedeni ile çocuk sahibi olamadığımızı öğrendik ve tüpler alındı.. günlerce ağladım artık normal yolla çocuk sahibi olamayacağım diye.. tüpler alındıktan 6 ay sonra tüp bebek transferi oldu ve hamileyim..
bizim için çok kıymetli..
allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin inş . Allah anali babali buyutsun vatana millete hayirli bir insan sizefe hayirli bir evlat olsun inş :))
Amin canim ins :) ama dahaaa çoooookkk varinşallah. teşekkür ederim. Allah sizin evladınızı da hayırlısı ile kucağınıza alıp, büyütmeyi nasip etsin.
ahh ne çok sevilir şimdi o bebiş. Allahım korusun kollasın. Hayırlı doğumlar nasip etsin.hamilelik öncesi bile başka bir hikaye benim için.
5 yıllık evliyim. çocuğumuz olmadı. ilk günden beri uğraştık. doktorlar klomenler, aşılamalar, tüp bebek, koca karı ilaçları vs vs.. 3 tüp bebek denemesi sonrası rahim filminin yanlış olduğu, aslında tüplerimin ikisininde tıkalı olması nedeni ile çocuk sahibi olamadığımızı öğrendik ve tüpler alındı.. günlerce ağladım artık normal yolla çocuk sahibi olamayacağım diye.. tüpler alındıktan 6 ay sonra tüp bebek transferi oldu ve hamileyim..
bizim için çok kıymetli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?