2015 YILINDA DOĞUM YAPACAK İSTANBUL'LU ANNE ADAYLARININ BULUŞMA NOKTASI.. :)

Selam kızlar bugün fıstıkımın ilkkalp atışını duydum.Rabbim sen ne büyüksün aynı bedende iki kalp çok güzeldi..çok şükür herşey yolunda.. siz neler yapıyorsunuz bakalım ?
Ayy çok sevindimm :) ben yemek yapmakla meskulum sen nr yapiyorsun :)

Selam canım ben çok araştırdım zararının dokunması için günde 20fincan falan içmelisin ki onu hamile olmayan bile içse mide sorunu yaşar zaten o yüzden günde 1tane türk kahvesi içmen zararlı değil ama bence nescafe hiç içme ona gerek yok.

ay cok az kalmisssss :) dogum hiksyenide anlatirsin ins :)
hamilelik öncesi bile başka bir hikaye benim için.
5 yıllık evliyim. çocuğumuz olmadı. ilk günden beri uğraştık. doktorlar klomenler, aşılamalar, tüp bebek, koca karı ilaçları vs vs.. 3 tüp bebek denemesi sonrası rahim filminin yanlış olduğu, aslında tüplerimin ikisininde tıkalı olması nedeni ile çocuk sahibi olamadığımızı öğrendik ve tüpler alındı.. günlerce ağladım artık normal yolla çocuk sahibi olamayacağım diye.. tüpler alındıktan 6 ay sonra tüp bebek transferi oldu ve hamileyim..
bizim için çok kıymetli..

allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin inş . Allah anali babali buyutsun vatana millete hayirli bir insan sizefe hayirli bir evlat olsun inş :))

ahh ne çok sevilir şimdi o bebiş. Allahım korusun kollasın. Hayırlı doğumlar nasip etsin.

kızlar sağ kasığımda yürürken hafif hafif sancı var neden olabilir? normal mi?

sipariş üzerine yaptıklarımdan bazıları :)
Hamile anneler bebeklerinize yaptırmak isterseniz yapıyorum
kendi beğendikleriniz varsa yine yapılır.

sahibine ulaştı

kızlar sağ kasığımda yürürken hafif hafif sancı var neden olabilir? normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…