2015 YILINDA DOĞUM YAPACAK İSTANBUL'LU ANNE ADAYLARININ BULUŞMA NOKTASI.. :)

günaydınnn güzel anne adaylarıııı bugün öğleden sonra bebişimin cinsiyetini öğrenmeye gideceğim. umraım gösterir :) çikolata yiyip öyle gideceğim. çok heyecanlııııııııı

bende bol çokokremli ekmek yiyerek doktora gittim bebişi hareketli göreyim diye.. doktor teste gönderdi.. şeker yüksek çıktı.. ::))))

2015'in güpppgüzel anneleri hepinize musmutlu günler diliyorum öncelikle. :)

Bugün 2. kontrolüm vardı. 6+4'üm şuanda. Geçen gittiğimde kesesini görmüştüm. Bugün de bilmem kaç kat zoomla pirinç tanemi gösterdi doktorum bana. :) Kalbinin yanıp söndüğünü gördüm. Hatta çok derinden duppp duppp kalp sesini duydum. O kadar mutluyum ki! Doktorun karşısında salya sümük ağlamasaydım iyi olacaktı ama oldu işte. :)

Rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin. Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Amiiin!

Amin canim ins. Aglsmsmsk mumkunmufur ki bilmiyorum kalbini duydugumda bnde salya sumuk aglamstm eve gidene kadar bnce gayet normal :)

Amin canim ins. Aglsmsmsk mumkunmufur ki bilmiyorum kalbini duydugumda bnde salya sumuk aglamstm eve gidene kadar bnce gayet normal :)

Yani çok başka birşey bu. Bugüne kadar, ''evet, içimde bir embriyo var, hamileliğim kesin. ama yani ne bileyim." durumu vardı hep bende fakat o kalp atışını duymak tamamen bambaşka bir hale soktu beni. Tüm düşüncelerim, tüm hislerim tepetaklak oldu.

Şuana kadar sakin, sessiz, hamileliğimi soranlara naif naif cevap veren ben; o kalp atışlarını görüp duyduktan sonra iyice bi aştım kendimi. "Anneyim ben anneeeee! Ayık olun beee!" diye bağırasım geliyor. Bir deli cesareti geldi, birşeyler oldu yani.

Ahhh ahhhh daha ne guzellikler var sırada Tekmelerini hissetceksin ayri bi mutluluk ultrasonda parmaklarini emerken gorxeksin ayri bi mutliluk hickirirken gulmekten olceksin ayri bi mutluluk daha nelerrrr nelerrrr :)

Ahhh ahhhh daha ne guzellikler var sırada Tekmelerini hissetceksin ayri bi mutluluk ultrasonda parmaklarini emerken gorxeksin ayri bi mutliluk hickirirken gulmekten olceksin ayri bi mutluluk daha nelerrrr nelerrrr :)

Sen böyle dedikçe daha bi gaza geldim ben şimdi! Allah'ım zaman hemen geçsiiiin! :))))) Allah'ım sen bebeklerimizi nazarlardan koru, sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmelerini nasip et.
Nerede ne kadar bebek isteyen varsa hepsine sağlıklı bebekler ver. Amin.

Amiiinnnnnn :) bu 20. Haftaya kadar ben zamanin nasil gectigini anlamadim ama bu haftalar zaman durdu sanki gecmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…