- 11 Kasım 2014
- 97
- 60
- 53
- 35
- Konu Sahibi tombul cilek
-
merhaba hayırlı olsun benimde nisanda gelecek kızım dünyaya inşallah :))Merhaba canım istanbul küçükçekmecede oturuyorum nisan sonunda gelecek kızımız Allah'ın izniyle
bende esenyurtta oturuyorum kızımız nisanda gelecek hayırlısıyla bekliyoruz :)Merhabalar hosgeldin bende esenyurtta oturuyorum benim oğlumda haziranda gelicek ins :)
az kalms sizin.masallah :)bende esenyurtta oturuyorum kızımız nisanda gelecek hayırlısıyla bekliyoruz :)
merhaba hayırlı olsun benimde nisanda gelecek kızım dünyaya inşallah :))
ben ikili teste gırdıgımde 12 haftalıktı bebeğim cinsiyetini de kız demişti doktorkızlar ikili teste girenler ve cinsiyetini öğrenen varmı 13 haftalık
benim doktorum söylemedi canım 2 hafta sonra dedi merak ettim bendeben ikili teste gırdıgımde 12 haftalıktı bebeğim cinsiyetini de kız demişti doktor
su an 30 haftanın ıcındeyım kesın kız canım
bana da kesin kız dememişti o zaman ibre kıza dönük demişti.benim doktorum söylemedi canım 2 hafta sonra dedi merak ettim bende
benim doktorum gördü ama söylemedi kuralları var biraz 15. 16. haftalarda söylüyormuşbana da kesin kız dememişti o zaman ibre kıza dönük demişti.
bide cinsiyet erkekse de 2li test yapıldıgı dönemde gösteriyor cinsiyetini
günaydınnn güzel anne adaylarıııı bugün öğleden sonra bebişimin cinsiyetini öğrenmeye gideceğim. umraım gösterir :) çikolata yiyip öyle gideceğim.çok heyecanlııııııııı
Eeee bebiş nasil iyimi buyumusmu ? :)? noldu bişi mi oldu ?
Amin canim ins. Aglsmsmsk mumkunmufur ki bilmiyorum kalbini duydugumda bnde salya sumuk aglamstm eve gidene kadar bnce gayet normal :)2015'in güpppgüzel anneleri hepinize musmutlu günler diliyorum öncelikle. :)
Bugün 2. kontrolüm vardı. 6+4'üm şuanda. Geçen gittiğimde kesesini görmüştüm. Bugün de bilmem kaç kat zoomla pirinç tanemi gösterdi doktorum bana. :) Kalbinin yanıp söndüğünü gördüm. Hatta çok derinden duppp duppp kalp sesini duydum. O kadar mutluyum ki! Doktorun karşısında salya sümük ağlamasaydım iyi olacaktı ama oldu işte. :)
Rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin. Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Amiiin!
eee cinsiyet neeeeeee :)günaydınnn güzel anne adaylarıııı bugün öğleden sonra bebişimin cinsiyetini öğrenmeye gideceğim. umraım gösterir :) çikolata yiyip öyle gideceğim.çok heyecanlııııııııı
Amin canim ins. Aglsmsmsk mumkunmufur ki bilmiyorum kalbini duydugumda bnde salya sumuk aglamstm eve gidene kadar bnce gayet normal :)
Ahhh ahhhh daha ne guzellikler var sırada Tekmelerini hissetceksin ayri bi mutluluk ultrasonda parmaklarini emerken gorxeksin ayri bi mutliluk hickirirken gulmekten olceksin ayri bi mutluluk daha nelerrrr nelerrrr :)Yani çok başka birşey bu. Bugüne kadar, ''evet, içimde bir embriyo var, hamileliğim kesin. ama yani ne bileyim." durumu vardı hep bende fakat o kalp atışını duymak tamamen bambaşka bir hale soktu beni. Tüm düşüncelerim, tüm hislerim tepetaklak oldu.
Şuana kadar sakin, sessiz, hamileliğimi soranlara naif naif cevap veren ben; o kalp atışlarını görüp duyduktan sonra iyice bi aştım kendimi. "Anneyim ben anneeeee! Ayık olun beee!" diye bağırasım geliyor. Bir deli cesareti geldi, birşeyler oldu yani.
Ahhh ahhhh daha ne guzellikler var sırada Tekmelerini hissetceksin ayri bi mutluluk ultrasonda parmaklarini emerken gorxeksin ayri bi mutliluk hickirirken gulmekten olceksin ayri bi mutluluk daha nelerrrr nelerrrr :)
Amiiinnnnnn :) bu 20. Haftaya kadar ben zamanin nasil gectigini anlamadim ama bu haftalar zaman durdu sanki gecmiyorSen böyle dedikçe daha bi gaza geldim ben şimdi! Allah'ım zaman hemen geçsiiiin! :))))) Allah'ım sen bebeklerimizi nazarlardan koru, sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmelerini nasip et.
Nerede ne kadar bebek isteyen varsa hepsine sağlıklı bebekler ver. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?