- 24 Ocak 2015
- 437
- 1.157
- 113
- Konu Sahibi tombul cilek
-
Geçer annesi geçer. Şimdi sen onu daha çok hissediyorsun ya ondan acele ediyorsun bence. :) Eminim o da sana kavuşmak için acele ediyordur. Sesini her duyduğunda kıpır kıpır kıpırdıyordur içinde. :)))Amiiinnnnnn :) bu 20. Haftaya kadar ben zamanin nasil gectigini anlamadim ama bu haftalar zaman durdu sanki gecmiyor
Bana degilde babasina daha cok heycanlaniyo ben konusuyorum bisey yok babasi aksam isten gelio konusuyo seviyo opuyo falan basliyo tekmelere kipir kipir oynamalaraa :)Geçer annesi geçer. Şimdi sen onu daha çok hissediyorsun ya ondan acele ediyorsun bence. :) Eminim o da sana kavuşmak için acele ediyordur. Sesini her duyduğunda kıpır kıpır kıpırdıyordur içinde. :)))
Bana degilde babasina daha cok heycanlaniyo ben konusuyorum bisey yok babasi aksam isten gelio konusuyo seviyo opuyo falan basliyo tekmelere kipir kipir oynamalaraa :)
Şuan oyle gorunuyorrr :)Hiii, maşallah subhanallah ona. :) Babasının oğlu olacak desene. :)
Ayy maşallah maşallah! Rabbim oğlunu sana, babasına bağışlasın. :)kızlarrrrrr öğrendimmmm. erkek :) oğlum olacak inşallahhh . haftasına göre çok iyi dedi doktor. 16 cm 176 gr :) ilaç olarakda decavit pronatal multivitaminle devam edicemmmm. kıpır kıpırdı sıpa Aman yarabbım muhteşem bi duygu
bu sene erkek bebişler daha çok olcak desene çok sevindim oğluma arkadaş geliyoorrrrr :)kızlarrrrrr öğrendimmmm. erkek :) oğlum olacak inşallahhh . haftasına göre çok iyi dedi doktor. 16 cm 176 gr :) ilaç olarakda decavit pronatal multivitaminle devam edicemmmm. kıpır kıpırdı sıpa Aman yarabbım muhteşem bi duygu
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün şimdiden :))kızlarrrrrr öğrendimmmm. erkek :) oğlum olacak inşallahhh . haftasına göre çok iyi dedi doktor. 16 cm 176 gr :) ilaç olarakda decavit pronatal multivitaminle devam edicemmmm. kıpır kıpırdı sıpa Aman yarabbım muhteşem bi duygu
Merhaba, ben Göktürk'te oturuyorum , doktorum Avcılar Hopital'da yarın öğleden sonra detaylı ultrasona gireceğim. İlk baktığında, bebiş 12 haftalıkken yüksek ihtimalle erkek demişti doktorumuz ama 16. haftada ve 19. haftada kesin kız dedi. Ben yine kesin bir şey söylemek için yarınki kontrolü bekliyorum :) Umarım herşey yolunda ve bebeğimiz sağlıklıdır. Çok heyecanlıyım bu hafta çok zor geçti benim için, lütfen dua edin bize :)
h.g valla bebegi gissedene kadar nasil gectigini anlamiyorsn bn 18 haftaya kadar hic anlamadim ama ne zaman tekmelemeye basladi hisstmeyr basladim iste smdi hic gecmiyor zaman :)Kizlarr merabaa ben de yeni katiliyorum aranizaa beylikduzunde oturuyorumm. 4 haftalik hamileyimm zaman gecmek bilmiyor biraz buyusunde hissedeyim istiyorumm iki gun sonra keseyi gormek icin cagirdi doktorum insallah gozukur merakla bekliyorumm :)
h.g valla bebegi gissedene kadar nasil gectigini anlamiyorsn bn 18 haftaya kadar hic anlamadim ama ne zaman tekmelemeye basladi hisstmeyr basladim iste smdi hic gecmiyor zaman :)
Kakao yagımerhaba güzel anne adayları bugün ilk tetanoz aşımı oldum 2.si 10 martta olacak.karnım gerilmeye başladı yavaş yavaş çatlak kremi önerileriniz neler?
sebamed yada bepantol düşünüyorum. siz hangi kremi kullanıyorsunuz?
Buyucek annesi buyucek merak etme :)Ay hadi insallah benim kide biraz buyusee :) cok merak ediyorum nasil bir duyguu cunku daha hicbisey hissetmiyorum
Ay canim insallah :)) bu arada benim yaşım biraz küçük korkuyorum acaba yapabilecek miyim diye ama sonra diyorum herkes bir şekilde ogreniyordur.Buyucek annesi buyucek merak etme :)
Kaç yasìndasin :)Ay canim insallah :)) bu arada benim yaşım biraz küçük korkuyorum acaba yapabilecek miyim diye ama sonra diyorum herkes bir şekilde ogreniyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?