- 26 Ocak 2015
- 24
- 10
- 3
- 30
- Konu Sahibi tombul cilek
-
20 . daha universite okuyorum allahtan son yilimdayim :) erken evlendim birazz. Okulumu etkiler diye korkuyorum bakamam diye korkuyorum yani kisaca soru isaretlerim cok fazlaKaç yasìndasin :)
ben 19 yasima bu subatin 3 unde girdim senden farksz sayilmam ama yegenlerime cok baktgm icin tecrubeliyim biraz :)20 . daha universite okuyorum allahtan son yilimdayim :) erken evlendim birazz. Okulumu etkiler diye korkuyorum bakamam diye korkuyorum yani kisaca soru isaretlerim cok fazla
Ayy canim benim ayniyiz desene hemen hemen :)) kac haftalikti seninkiiiben 19 yasima bu subatin 3 unde girdim senden farksz sayilmam ama yegenlerime cok baktgm icin tecrubeliyim biraz :)
21 haftalik :)Ayy canim benim ayniyiz desene hemen hemen :)) kac haftalikti seninkiii
Ayy masallahh rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin :)21 haftalik :)
Butun bebek bekleyenlere isteyenlere nasip etsin inş :)Ayy masallahh rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin :)
evet hoşgeldin :) yaş kaç :)günaydın kızlar, bende yayla-bakırköy arası bir yerden bir anne adayıyım, sayfayı bu sabah gördüm tamamını okuyamadım ama çoğunu okudum yazılanların :)
2 yıllık evliyim ve ilk günden beri bebek yapmak için yapmadığım numara kalmadı ama olmuyordu
neyse ki sonunda allahım kısmet etti :)
çok mutlu ve çok heyecanlıyım :)
allahım hepimize yardımcı olsun ve bebek isteyen her kadına nasip etsin inşallah.
Sanirim ayni gun dogurcazgünaydın kızlar, bende yayla-bakırköy arası bir yerden bir anne adayıyım, sayfayı bu sabah gördüm tamamını okuyamadım ama çoğunu okudum yazılanların :)
2 yıllık evliyim ve ilk günden beri bebek yapmak için yapmadığım numara kalmadı ama olmuyordu
neyse ki sonunda allahım kısmet etti :)
çok mutlu ve çok heyecanlıyım :)
allahım hepimize yardımcı olsun ve bebek isteyen her kadına nasip etsin inşallah.
Sanada gunaydin :) benide tekmeyle uyandirdi sabahGunaydin kizlar :) nasilsinizz bebisleriniz ne alemde ? Bugun sabah mide bulantisiyla uykumdan uyandimm
Minnak simdiden uyutmuyor desene :) buyuyunce ne yapacak bakalimm. Benim daha cok kucuk olmasına ragmen mahvediyor benii. Senin cinsiyet belli oldu mu canim ?Sanada gunaydin :) benide tekmeyle uyandirdi sabahdikkat ettimde her sabah saat 10:30 da tekme atiyo uyandiriyo hic bisi anlamadm bu isten ben
Çoktaaannn belli oldu 6. Ayimizdayizz :) 15 haftalikken ogrenmistim ogluşum olucak allah izin verirse :)Minnak simdiden uyutmuyor desene :) buyuyunce ne yapacak bakalimm. Benim daha cok kucuk olmasına ragmen mahvediyor benii. Senin cinsiyet belli oldu mu canim ?
Selam cnm hospital da doktorun kim? bende oraya gitmeyi planlıyorum da.. Herşey yolundadır cnm sıkma canını bebişini görünce sıkıntın kalmaz inşallh...
Sanirim ayni gun dogurcaz
Benimde 20 eylüldü son adet tarihim gene bu sikinti olmazsa hemen hemen ayni gun veya yakin gunlerde dogurcaz :))öyle görünüyor..:)
son adet tarihim 20 eylüldü otomatik olarak 27 haziran çıkıyor doğum tarihi :)
doktor doğum tarihi falan söylemedi, henüz erken
Ben yaptircaktim dusuk tehlikem oldugu icin doktor izin vernedi zaten okdr onemli bisi olmadigini soledi ama ben genede istiyordum yaptrmak nyse bebis dogunca butun asilarini tam yaptiririm sikinti olmaztetanoz aşısı yaptıran var mı kızlar?
Ayyy :)) hadi bakalim simdi daha guzel heycanlar seni bekliyo cinsiyet icin bekliceksin :) snra tekmelesin die beklicekson snra dogsun die bekliceksin asil guzellikler yeni basliyoorrr :))bugün ilk kez kalp atışını duyduk ve gördük allahım çok güzel bir duygu gerçekten rabbim bu duyguyu her kadına tattırsın inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?