2015 YILINDA DOĞUM YAPACAK İSTANBUL'LU ANNE ADAYLARININ BULUŞMA NOKTASI.. :)

20 . daha universite okuyorum allahtan son yilimdayim :) erken evlendim birazz. Okulumu etkiler diye korkuyorum bakamam diye korkuyorum yani kisaca soru isaretlerim cok fazla
ben 19 yasima bu subatin 3 unde girdim senden farksz sayilmam ama yegenlerime cok baktgm icin tecrubeliyim biraz :)

günaydın kızlar, bende yayla-bakırköy arası bir yerden bir anne adayıyım, sayfayı bu sabah gördüm tamamını okuyamadım ama çoğunu okudum yazılanların :)
2 yıllık evliyim ve ilk günden beri bebek yapmak için yapmadığım numara kalmadı ama olmuyordu
neyse ki sonunda allahım kısmet etti :)
çok mutlu ve çok heyecanlıyım :)
allahım hepimize yardımcı olsun ve bebek isteyen her kadına nasip etsin inşallah.

evet hoşgeldin :) yaş kaç :)

Sanirim ayni gun dogurcaz

Gunaydin kizlar :) nasilsinizz bebisleriniz ne alemde ? Bugun sabah mide bulantisiyla uykumdan uyandimm

Minnak simdiden uyutmuyor desene :) buyuyunce ne yapacak bakalimm. Benim daha cok kucuk olmasına ragmen mahvediyor benii. Senin cinsiyet belli oldu mu canim ?
Çoktaaannn belli oldu 6. Ayimizdayizz :) 15 haftalikken ogrenmistim ogluşum olucak allah izin verirse :)

Selam cnm hospital da doktorun kim? bende oraya gitmeyi planlıyorum da.. Herşey yolundadır cnm sıkma canını bebişini görünce sıkıntın kalmaz inşallh...

Allah'a şükürler olsun her şey yolundaymış, kızımız tam haftasında sağlıklı bir bebekmiş.
Mehmet FAruk Çekmeceli doktorumun adı, ben çok memnunum bir muayeneye git tanış derim.

öyle görünüyor..:)
son adet tarihim 20 eylüldü otomatik olarak 27 haziran çıkıyor doğum tarihi :)
doktor doğum tarihi falan söylemedi, henüz erken
Benimde 20 eylüldü son adet tarihim gene bu sikinti olmazsa hemen hemen ayni gun veya yakin gunlerde dogurcaz :))

bugün ilk kez kalp atışını duyduk ve gördük allahım çok güzel bir duygu gerçekten rabbim bu duyguyu her kadına tattırsın inşallah :)
Ayyy :)) hadi bakalim simdi daha guzel heycanlar seni bekliyo cinsiyet icin bekliceksin :) snra tekmelesin die beklicekson snra dogsun die bekliceksin asil guzellikler yeni basliyoorrr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…