- 14 Ekim 2009
- 677
- 157
- 123
- Konu Sahibi tombul cilek
-
bende sana yakinim bu arada esenyurt :)
bende hastaneeye avcilar devlete gelmeyi dusunuyordum doktorlar nasil ilgileniyormu bilgin varmi ? :)Aaa esenyurt mu ? benim orda doğdum büyüdüm evlenince avcılara geldim ailem hala orda .. negüzell
bende hastaneeye avcilar devlete gelmeyi dusunuyordum doktorlar nasil ilgileniyormu bilgin varmi ? :)
esenyurt devlet hic ilgilenmiyor bastan sagma iş yapiyorlar daha bugun geldim hstneden memnun deglm doktrdan degstricem :/Bende aynı şeyi sana soracaktım önerdiğin doktor var mı diye ? Hiç devletin kadındoğumuna gitmedim canım,bilemiyorum..
İlgileniyorsa git bence .Esenyurt devlet aynen öyle bütün bölümler yoğunluktan mı ,kalabalıktan mı anlamadım..Tam karar vermedim ama sürekli gittiğim doktorum vardı önceden avcılarhospital gitsemmi die düşüyorum..
maşallahhhhh çıtır annee :)ben daha 19luk anne adayiyim
Hhaha tesekkurler :)maşallahhhhh çıtır annee :)
Aynen oyle canimBakalım öyle gözüküyor şuanda.. Zor safhalardan geçince insan daha da pimpiriklimi oluyor ne güvenmek istiyor...
nekadr surdu lekenlenmem hamılelık cıktmıEvet benimde lekelenmelerim olmuştu eczaneden test aldım pozitif çıktı hemen hastaneye gidip kan verdim 2 saat sonra kesin sonucu aldım. Evet gecenin 11inde bununla uğraştım
nasl yanı gecenın 11 derken :) :)nekadr surdu lekenlenmem hamılelık cıktmı
ne gusel allah saglılık kucana almayı nasıp etsın ben napcamı blmyem kıstlerm var kalamam dıyorm ve belırtm yok sadce akıntı geldı 5gun oldu pozıtıf cıktı hamılelık testıde S:2-3 gün adet olur gibi leke oldu sonra geçti. Akşam 8 de işten geldim gelirken test almıştım onu yapıp kenara koydum yemeğe giriştim 10dk sonra baktım pozitif azcık ağladım zırladım (beklemiyodum) sonra inanmıyorum kesin olmayabilir dedim hastaneye götürdü eşim saat 9da kan verdim 11 de sonucu aldım 7 haftalık gebeymişim. Sonra 2-3 gün ağladım işte şimdi iyiyim alıştım bu duruma
çok ıstyrm cunku :) ama kıstlerım cıktı geçen ayGidip kan testi yaptır emin ol bizede haber verneden kendi kendini yiyosun ki
doktra gtmıstm adetm duzensız dıe kıstım var yanı :S :Sçok ıstyrm cunku :) ama kıstlerım cıktı geçen ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?