2015 YILINDA DOĞUM YAPACAK İSTANBUL'LU ANNE ADAYLARININ BULUŞMA NOKTASI.. :)

Bende aynı şeyi sana soracaktım önerdiğin doktor var mı diye ? Hiç devletin kadındoğumuna gitmedim canım,bilemiyorum..
esenyurt devlet hic ilgilenmiyor bastan sagma iş yapiyorlar daha bugun geldim hstneden memnun deglm doktrdan degstricem :/

Esenyurt devlet aynen öyle bütün bölümler yoğunluktan mı ,kalabalıktan mı anlamadım..Tam karar vermedim ama sürekli gittiğim doktorum vardı önceden avcılarhospital gitsemmi die düşüyorum..

Bakalım öyle gözüküyor şuanda.. Zor safhalardan geçince insan daha da pimpiriklimi oluyor ne güvenmek istiyor...

kızlar merhaba hamıle bayanlar sıze seslenıyorm inş gusel hamılelık gecırırsınz bebişlernzı saglıkla kucanıza alırsnız canlarm.. benım 5gundur pembe lekenlenmem ve kahvrengı oluyo bn ılk adet sanmıştm ama degılmış adet acaba yerlesme kanamasnmı ben bır ay once doktra cıktm kıstlerm cıktı vıtamın folık asıt verdı adetmde duzensız ama gecıktı gelmedı bugun gebelık testı yptm evde poztf cıktı acaba bılen varmı yaşayan varmı lutfen yardmcı olun..

Evet benimde lekelenmelerim olmuştu eczaneden test aldım pozitif çıktı hemen hastaneye gidip kan verdim 2 saat sonra kesin sonucu aldım. Evet gecenin 11inde bununla uğraştım

2-3 gün adet olur gibi leke oldu sonra geçti. Akşam 8 de işten geldim gelirken test almıştım onu yapıp kenara koydum yemeğe giriştim 10dk sonra baktım pozitif azcık ağladım zırladım (beklemiyodum) sonra inanmıyorum kesin olmayabilir dedim hastaneye götürdü eşim saat 9da kan verdim 11 de sonucu aldım 7 haftalık gebeymişim. Sonra 2-3 gün ağladım işte şimdi iyiyim alıştım bu duruma

ne gusel allah saglılık kucana almayı nasıp etsın ben napcamı blmyem kıstlerm var kalamam dıyorm ve belırtm yok sadce akıntı geldı 5gun oldu pozıtıf cıktı hamılelık testıde S:

İnşallah hayırlısıyla sende bebiş sahibi olursun acele etmeye stres yapmaya gerek yok en doğru zamanda,sağlıklı sıhhatli olsun diye dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…