- Konu Sahibi tombul cilek
-
Çok erken canım ya görmüyolar sadece tahmin etmeye çalışıyorlar bu haftalarda bana ilk 8haftalıkken kız dedi 12.haftada erkek olabilir dedi 16. Haftada kız dedi çok zor o yüzdensenin ki erkek mi desene paşa geliyor :)
sen ne zaman öğrendin cinsiyeti Şubat'ın 3 de 13+2 olucaz ozaman belli olur mu ne dersin ?
Demişim bacım
bu sabahta ruyamda hamıle oldmu gordm cok mutlu olmustm ruyama gercek gbydı o mutlulugu hıssettm ama kıstlerla kalınırmıkıİnşallah hayırlısıyla sende bebiş sahibi olursun acele etmeye stres yapmaya gerek yok en doğru zamanda,sağlıklı sıhhatli olsun diye dua et
sekerim hastaneye git bi.kan testi yaptir hamilesin derse kanamam var de ilac yazsn . İns hamilrsindir .kızlar merhaba hamıle bayanlar sıze seslenıyorm inş gusel hamılelık gecırırsınz bebişlernzı saglıkla kucanıza alırsnız canlarm.. benım 5gundur pembe lekenlenmem ve kahvrengı oluyo bn ılk adet sanmıştm ama degılmış adet acaba yerlesme kanamasnmı ben bır ay once doktra cıktm kıstlerm cıktı vıtamın folık asıt verdı adetmde duzensız ama gecıktı gelmedı bugun gebelık testı yptm evde poztf cıktı acaba bılen varmı yaşayan varmı lutfen yardmcı olun..
canım kanama degıl bu pembe renklı kanama seklınde gelıyo bugun kesıldı ama kahverengı geldı brazsekerim hastaneye git bi.kan testi yaptir hamilesin derse kanamam var de ilac yazsn . İns hamilrsindir .
yahu onun yzuunden bir hafta hastanede yattm o dusuk tehkikrsi bacim ilk bas kahve leke geldi snra pembe kan geldi hastanye gttm acilr hemen yatrdilar bi hafta gunde 3 ltre serum yedim igne yedim yapma etme bacim hamilrysen dusurebilirsn bide seninki erken git bi gorun yoksa pismn olursn bakcanım kanama degıl bu pembe renklı kanama seklınde gelıyo bugun kesıldı ama kahverengı geldı braz
yaa korkuttn bnı smdı :S ama evde yaptm bugun test cıkmadıyahu onun yzuunden bir hafta hastanede yattm o dusuk tehkikrsi bacim ilk bas kahve leke geldi snra pembe kan geldi hastanye gttm acilr hemen yatrdilar bi hafta gunde 3 ltre serum yedim igne yedim yapma etme bacim hamilrysen dusurebilirsn bide seninki erken git bi gorun yoksa pismn olursn bak
SEN NEDEN YATTN KI DUSUK TEHLIKENMI VARDI GEÇTMIyaa korkuttn bnı smdı :S ama evde yaptm bugun test cıkmadı
yahu gidip isini saglama alsan fenami olurki ya varsa ya duserse yoksada sebebini ogrenirsin bndede aynisu oldu dusuktehlikrsi ustlk bn ilk hamile kalmamda tesy yaptm ckmadi ama hastanede ckti valla bn uyarayimda bacim seni gerisi sana kalms :/yaa korkuttn bnı smdı :S ama evde yaptm bugun test cıkmadı
ALLAH RAZI OLSUN CANIM YARN GIDICEM SABAH NEKDR OLDU BEBİŞ :) YERLESME KANAMASI OLMASIN BU ACABAyahu gidip isini saglama alsan fenami olurki ya varsa ya duserse yoksada sebebini ogrenirsin bndede aynisu oldu dusuktehlikrsi ustlk bn ilk hamile kalmamda tesy yaptm ckmadi ama hastanede ckti valla bn uyarayimda bacim seni gerisi sana kalms :/
Daha 5 gun oldu cikali evet senindedgin hersy dusk tehlikesiSEN NEDEN YATTN KI DUSUK TEHLIKENMI VARDI GEÇTMI
onunda olma ihtimali var ama bnde yrlesme kanamasi falan olmadi belli olmaz o is canimALLAH RAZI OLSUN CANIM YARN GIDICEM SABAH NEKDR OLDU BEBİŞ :) YERLESME KANAMASI OLMASIN BU ACABA
ANLADM CANM YARN ÖGRENCEZ INS SENIN BEBIS KAC AYLIKonunda olma ihtimali var ama bnde yrlesme kanamasi falan olmadi belli olmaz o is canim
5. Ayin icindeyiz :)ANLADM CANM YARN ÖGRENCEZ INS SENIN BEBIS KAC AYLIK
YAA NE GUSEL BUYUMUŞSUNUZ ALLAH KUCANA ALMAYI NASIP ETSN INS5. Ayin icindeyiz :)
ins canim senin yas kac ?YAA NE GUSEL BUYUMUŞSUNUZ ALLAH KUCANA ALMAYI NASIP ETSN INS
19 CANM BEN 5 AYLIK EVLIYIM DAHAins canim senin yas kac ?
Çok erken canım ya görmüyolar sadece tahmin etmeye çalışıyorlar bu haftalarda bana ilk 8haftalıkken kız dedi 12.haftada erkek olabilir dedi 16. Haftada kız dedi çok zor o yüzden
bende 19 bnde 9 aylik evliyim :)19 CANM BEN 5 AYLIK EVLIYIM DAHA
canım 20. haftadasın sanırım cinsiyeti belli oldumu? kaçıncı haftada öğrendin?İnşallah hayırlısıyla sende bebiş sahibi olursun acele etmeye stres yapmaya gerek yok en doğru zamanda,sağlıklı sıhhatli olsun diye dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?