2015 YILINDA DOĞUM YAPACAK İSTANBUL'LU ANNE ADAYLARININ BULUŞMA NOKTASI.. :)

senin ki erkek mi desene paşa geliyor :)
sen ne zaman öğrendin cinsiyeti Şubat'ın 3 de 13+2 olucaz ozaman belli olur mu ne dersin ?
Demişim bacım
Çok erken canım ya görmüyolar sadece tahmin etmeye çalışıyorlar bu haftalarda bana ilk 8haftalıkken kız dedi 12.haftada erkek olabilir dedi 16. Haftada kız dedi çok zor o yüzden

İnşallah hayırlısıyla sende bebiş sahibi olursun acele etmeye stres yapmaya gerek yok en doğru zamanda,sağlıklı sıhhatli olsun diye dua et
bu sabahta ruyamda hamıle oldmu gordm cok mutlu olmustm ruyama gercek gbydı o mutlulugu hıssettm ama kıstlerla kalınırmıkı

sekerim hastaneye git bi.kan testi yaptir hamilesin derse kanamam var de ilac yazsn . İns hamilrsindir .

canım kanama degıl bu pembe renklı kanama seklınde gelıyo bugun kesıldı ama kahverengı geldı braz
yahu onun yzuunden bir hafta hastanede yattm o dusuk tehkikrsi bacim ilk bas kahve leke geldi snra pembe kan geldi hastanye gttm acilr hemen yatrdilar bi hafta gunde 3 ltre serum yedim igne yedim yapma etme bacim hamilrysen dusurebilirsn bide seninki erken git bi gorun yoksa pismn olursn bak

yaa korkuttn bnı smdı :S ama evde yaptm bugun test cıkmadı

yaa korkuttn bnı smdı :S ama evde yaptm bugun test cıkmadı
yahu gidip isini saglama alsan fenami olurki ya varsa ya duserse yoksada sebebini ogrenirsin bndede aynisu oldu dusuktehlikrsi ustlk bn ilk hamile kalmamda tesy yaptm ckmadi ama hastanede ckti valla bn uyarayimda bacim seni gerisi sana kalms :/

yahu gidip isini saglama alsan fenami olurki ya varsa ya duserse yoksada sebebini ogrenirsin bndede aynisu oldu dusuktehlikrsi ustlk bn ilk hamile kalmamda tesy yaptm ckmadi ama hastanede ckti valla bn uyarayimda bacim seni gerisi sana kalms :/
ALLAH RAZI OLSUN CANIM YARN GIDICEM SABAH NEKDR OLDU BEBİŞ :) YERLESME KANAMASI OLMASIN BU ACABA

Çok erken canım ya görmüyolar sadece tahmin etmeye çalışıyorlar bu haftalarda bana ilk 8haftalıkken kız dedi 12.haftada erkek olabilir dedi 16. Haftada kız dedi çok zor o yüzden

olsun tahmin mahmin bulunsunda biz heyecanla bekliyoruzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…