• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
normal doğum mu sezeryan mi? hangisini seçdiniz?
ben normal istiyorum Allah izin verirse inşAllah...
Keyfi Sezaryen benimkisi. İlk bebek çatı muayenesi bile olmadım. Benim vucudum bnm bebeğim benim kararım :) :) :)

Bizde umutluyuz tabi ama bakalım bizim veletlerin Can'ı isticek mi merakla beklemekteyim :) karnım daha fazla gerilime dayanır mı bilmiyorum doğursam iyiydi sankim :)
Valla kızlar 10 gün erken geldi topikte hiç normal erkek doğuran olmadı kız bekliyosanız gelir de erkek için bişi diyemicem. Ben de bütün hafta ağrı sancı çwktim kesin geliyo dedim doktora gittik hiç bişi yok dedi ya :) sancı bile çıkmadı nst'de
tamam duygusalliğa bağlamayim :halay:aşiri stress ve duygusallik var da üstümde :KK43: bir de şuan 2gundur nezle gibiyim gripe doğru baş agrim var bir de burnum akiyor.:KK43: :110:
Aman dikkat et kendine hasta olma sırası değil simdi fırsatın varsa yat dinlen seni meyvelerle beslesinler.

Gunaydin kizlar bugün nst' ye baglanicam. Doktor bundan sonra bi kontrol ve bi nts diye devam edelim dedi. Pazartesi tekrar kontrol olacak. Bugün doğum yapacak arkadaşlara da kolaylıklar diliyorum. Hepinizi öptüm :KK15:
Kuzucum hayırlı haberlerle gel :) öpüyorum ben de :*

Günaydınlar :) ben acıkarak uyananlardanım. Gece uyku tutmuyor rahatsızlıktan değil de yeteri kadar yorulmuyorum ondan heralde sonra bir uyuyorum sabahın bu saatine kadar. Kocama kahvaltı hazırlıyorum adam tırtıklıyo o gidince bi kahvaltı yapıyorum ohh keyf :) simdi de vurcam kafayı bi yatcam sa 12de uyanırım :) çocugum aimdiden alışssın dünya uyunan yer gibi algılasın :) gelince emsin uyusun emsin uyusun

Anladığım kadarıyla çoğumuz uyumamışız gece ben o kadar çok kalkıyorum ki bi nefessizlik Bi wc molası Bi bir sey atıştırma bir kasık Ağrı'sı derken yine koltukta uyuya kalmışım ..hepinize uykusuz bir gecenin ardından Kocaman günaydın annecikler
Günaydın canım :anne: bende uyuyakalmışım güya 7de yola çıkacaktık şimdi uyandım. :bicak:

HERKESE İYİ AKŞAMLAR ANNELER :) :KK15: YARDIMINIZA İHTİYACIM VAAAR :KK1: KIZIMIZ YAKINDA DOĞUCAK VE İSİMDE ZORLANDIK... :KK43: VE BİR KAÇ İSİM VAR ÜSTÜNDE DURDUĞUMUZ AMA HANGİSİ DİYE OYLAMAK İSTİYORUM BURDA.LÜTFEN KATILIN BU OYLAMAYA.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLEEEER
1.ASENA
2.FERİDE
3.GÖKÇE
4.UMAY
5.ALMİRA
SİZCE HANGİSİ? :KK37:
Gökçe

Anladığım kadarıyla çoğumuz uyumamışız gece ben o kadar çok kalkıyorum ki bi nefessizlik Bi wc molası Bi bir sey atıştırma bir kasık Ağrı'sı derken yine koltukta uyuya kalmışım ..hepinize uykusuz bir gecenin ardından Kocaman günaydın annecikler
Ayni ayni ayni.. Artik uyumuyoruz bayiliyoruz bence :(

Günaydın kızlar geçmişi okuya okuya geldim gececi çokmuş bu gece de :) ben de tuvalet molalarında uyudum diyebilirim :) artık uykudan tuvalete kalkmıyorum resmen tuvaletten yatağa kalkıyorum :uykucu: bu arada günlerdir bende bi tık yok diye diye bi hal oldum ama bu sabah hafif bi bel ağrısıyla birlikte kasık sancısıyla uyandım. Belim çok değil ama kasıklarım çok ağrıyor yaa regl ağrısı gibi. Kocam da diyor ki "senin kızlara bi sor bakalım normal miymiş?" :KK70::KK70::KK70: o da alıştı artık size. Elimden telefon düşmüyor "yine mi forumdasın sen?" Diye diye alıştı artık o da

Oh sukur dolaplar camlar koltuklar silindi :temizlik:
Evde yaramaz bi oglus olunca mecbur bu saatte temizlik oluyo :KK67:
Kalanida yarin yaparim cuma gunu de kontrol gunumuz, ve cati muayenesi:KK57: cati muayenesinden asiri asiri stres oluyorum ya karnima agrilar giriyo midem bulaniyo stresten. Kendimi nasi sakinlestirebilirim acaba:110:
Ooo gece temizliği he? Maaşallah var ya enerjiye gel :) çatı muayenesi ben de olmadım daha pazartesi kontrol var o zaman yapar herhalde ama çok stres yapma canım tecrübeliler hep yazdı öyle korktuğumuz gibi acı falan olmuyormuş hadi güzel haberlerle gel inşallah

Bu kadar bulantı ya baya sırma saçlı olması lazım ya bakalım. :halay: benim de saçlarım gür belki öyle gelir kızım da. Çok merak ediyorum kendisini muhtemelen o da annem nasıl birşey acaba diyordur.:işsiz:
Etmez mi canım yaa kim bilir neler düşünüyorlardır içerde? :KK70:bu arada cidden düşünüyorlardır dimi ya? Onlar da bizim kadar heyecanlıdır inşallah. Yoksa hiç sallamıyorlar mıdır bizi? :KK70:

Gunaydin kizlar bugün nst' ye baglanicam. Doktor bundan sonra bi kontrol ve bi nts diye devam edelim dedi. Pazartesi tekrar kontrol olacak. Bugün doğum yapacak arkadaşlara da kolaylıklar diliyorum. Hepinizi öptüm :KK15:
Hadi bakalım sen de güzel haberlerle gel canım

Kızlar dün kontrolüm vardı 3400 olmuş kilosu. Haftaya salıya kadar gün verdi normal doguramazsam sezaryen e alacakmis bekletme taraftarı değil yani...ne yapsam da gelse bilemedim....
Kalk kalk kalk hemen bir yürüyüş sonra az dinlen başla egzersizlere çömel kalk çömel kalk falak sonra bi ılık duş ohh mis. Evi temizle sil süpür :temizlik::temizlik: valla burdaki kızlardan öğrendim ben de bunları hep :KK73::KK73:

:KK39:

Evet burda sancı anında hastanede yatakta bu dediğin hareketi yaptırıyorlar kanala iyice insinde açılma olsun diye.
Bak sen deyince hatırladım
Bide bugün popo sallıyalım bakalım :):KK48::KK48:

Kızımda bulantımda olmuştu, miğde yanması ekşimesi ( reflü) den öldüm öldüm doğuma kadar
Ama bildiğin kel doğdu :KK48: ben o tezide çürütmüştüm ozaman .
Bunda pek yaşamadım onları bakalım bu Nasıl olucak :)

Ayy canım yaaa :KK43: Bende bildiğin bunalımdayım doğuramadım diye :KK43:
Sana bakınca bi tuhaf oldum ,Allah yardımcımız olsun.
Nasıl durdurmuşlarsa artık iyi durdurmuşlar senin kızçeyi :KK48:
Sezeryan olmak istemiyormusun???

Hepimiz aynı durumdayız geceleri canım.
Sonlara doğru Bebek aşağı inince, biraz daha rahat nefes alınıyor evet
Az daha sabret :KK56:

Yok canim ya hiç istemiyorum sezeryan fln ısrarla normal istiyorum dr umda destekliyor ama günüm. Yarın doluyor ve en fazla 1 hafta daha bekleyebiliriz dedi sonra ne olaxak inan bende bilmiyorum :(

Kizlar ptesi tahmini 25 gunum kaliyor..
Yapacaklarimi anlatayim size gerceklestirmem lazim bunlari cetrina cetrina ile beraber :D
Sabah kahvalti ogleden sonra supurge.
Yerleri egilerek silme. ( zaten temiz olcagi icin hergun silindiginden oylesine maksat egilme olcak yani )
Sabah kahvaltidan sonra bi ada cayi
Aksam yemekten sonra ada cayi
Saat 8gibi yuruyus . Yarim saat 1 saat arasi

Bunlari duzenli yapicam eger 38 de dogurursam aklinizda bu hareketler kalsin eger doguramassam lanet olsun artik :D :D yaptigima degmedi derim :D

Kızlar dün kontrolüm vardı 3400 olmuş kilosu. Haftaya salıya kadar gün verdi normal doguramazsam sezaryen e alacakmis bekletme taraftarı değil yani...ne yapsam da gelse bilemedim....
Benimde kanala yerleşmemiş daha doktor oturarak doğum olmaz dedi akşamları yuruyuş yapıyordum yetmez dedi evdeki hareketliliğide saymıyorum dedi şimdi sabah akşam yuruyorum canım birde apartmanın merdivenlerini inip çıkıyorum merdiven inip çık dedi kısaca yoracaksın kendini dedi.

Yapacaklarimi anlatayim size gerceklestirmem lazim bunlari cetrina cetrina ile beraber :KK70:
Yerleri egilerek silme. ( zaten temiz olcagi icin hergun silindiginden oylesine maksat egilme olcak yani )

Bunlari duzenli yapicam eger 38 de dogurursam aklinizda bu hareketler kalsin eger doguramassam lanet olsun artik :KK70: :KK70: yaptigima degmedi derim :KK70:
Seninle gunlerimiz ayni sanırım bende yürüyüşe baslicam bakalım ne olacak dogurcammi yoksa 40 beklicemmi

Ay sorma valla iyi konustum kesin ben 41 i gorurum :KK70:
Ah bu analar :KK70:

Aman herseyide onlar bilir zaten :KK70:
Dogurucaz ulen var mi :KK70:

İmm sey doguramassam cok sey yapmayin olur mu ben bisi yapmadim ellerim gaza geliyor :KK70: :KK70:

Kuzun insallah gelicek birkac gune durdugu kabahat zaten tembelin :)

Ben boyle konusuyorumda benim oglan pek bi inada benziyor kesin beni rezil edicek bak gor :KK70:

Yok canm saglikli olsnlr da ne zman isterlerse gelsinler bosver buyuk konusma :KK70: yani ben hareketleri yapiyorm ama o zman bile oyle dua ediyorm Rabbim nasip ettiginde gelir insallah kizim da hazir oldugunda insallah diye...

Kizlar uykusuz sabaha merhaba..
40 kere kalk nefessizlikten dolan, cise git dkka basi vs vs vs. Aha bu saat oldu toplasaniz 1bucuk saat uyumusumdur. Esimi rahTsiz etmiyim diye salonda yattigimda oluyor geri yatagima gelip ayak ucunda yattigimda. Ama nefes alamadim tum gece ne zaman ayaklansam gecer gibi oldu...
Hayalet gibi evde dolaniyorum tum gece. Bebis Asagi inince rahatlarmi akciger acaba :KK43:

Canm benm o baya devam edebilir ya benm gobek asagi indi mi bilmem ama bu aralr biraz rahatim, benm bebek kendi hareketlerinden uyutmazdi, 3 gundur ben ilk uyuyabiliyorm uzunnn zamanlardan sonra. Benmle uyuyor bebegim de sanirm arrk doguma hazirlaniyor enerji topluyor yavrumm :KK68:

Sirf dogsun diye hareket ediyorum valla hergün yürüyorum

Et canm daha cok hareket et insallah hayirlisiyla dogururzzz..

Gunaydinnn cetrinacimmm... Ay ben ilk defa 3 gundur uyuyorm yaaa.. Kizim benle uyuyor sabah 7 gibi kalkiyor yerim ben onu annesini de kendisini de enerji toplayalm diye uyutuyor insallahhh :KK68:

Günaydın kızlar geçmişi okuya okuya geldim gececi çokmuş bu gece de :) ben de tuvalet molalarında uyudum diyebilirim :) artık uykudan tuvalete kalkmıyorum resmen tuvaletten yatağa kalkıyorum :uykucu: bu arada günlerdir bende bi tık yok diye diye bi hal oldum ama bu sabah hafif bi bel ağrısıyla birlikte kasık sancısıyla uyandım. Belim çok değil ama kasıklarım çok ağrıyor yaa regl ağrısı gibi. Kocam da diyor ki "senin kızlara bi sor bakalım normal miymiş?" :KK70::KK70::KK70: o da alıştı artık size. Elimden telefon düşmüyor "yine mi forumdasın sen?" Diye diye alıştı artık o da

Gayet normal canm inceden sizilarimiz basladi devami da gelir insallahhh bende de var kasik bel ama ince ince boyle sanci olarak degil henuzz..

Yapacaklarimi anlatayim size gerceklestirmem lazim bunlari cetrina cetrina ile beraber :KK70:

Bunlari duzenli yapicam eger 38 de dogurursam aklinizda bu hareketler kalsin eger doguramassam lanet olsun artik :KK70: :KK70: yaptigima degmedi derim :KK70:

Yap tabi hareket guzeldir kankaa :KK19: ben ornek olcam zaten ozenceksiniz merak etme.. :sus: Amaaa lanet falan deme bakk kizarm haa :KK20:

Bu arada Aksamlar Aksamlar nen Almira diyorummm :KK68:

Seninle gunlerimiz ayni sanırım bende yürüyüşe baslicam bakalım ne olacak dogurcammi yoksa 40 beklicemmi
Takil bana hayatini yasa :D dediklerimi yap haftaya kucaginda :P :D
Yok canm saglikli olsnlr da ne zman isterlerse gelsinler bosver buyuk konusma :KK70: yani ben hareketleri yapiyorm ama o zman bile oyle dua ediyorm Rabbim nasip ettiginde gelir insallah kizim da hazir oldugunda insallah diye...

Canm benm o baya devam edebilir ya benm gobek asagi indi mi bilmem ama bu aralr biraz rahatim, benm bebek kendi hareketlerinden uyutmazdi, 3 gundur ben ilk uyuyabiliyorm uzunnn zamanlardan sonra. Benmle uyuyor bebegim de sanirm arrk doguma hazirlaniyor enerji topluyor yavrumm :KK68:

Et canm daha cok hareket et insallah hayirlisiyla dogururzzz..

Gunaydinnn cetrinacimmm... Ay ben ilk defa 3 gundur uyuyorm yaaa.. Kizim benle uyuyor sabah 7 gibi kalkiyor yerim ben onu annesini de kendisini de enerji toplayalm diye uyutuyor insallahhh :KK68:

Gayet normal canm inceden sizilarimiz basladi devami da gelir insallahhh bende de var kasik bel ama ince ince boyle sanci olarak degil henuzz..

Yap tabi hareket guzeldir kankaa :KK19: ben ornek olcam zaten ozenceksiniz merak etme.. :sus: Amaaa lanet falan deme bakk kizarm haa :KK20:

Bu arada Aksamlar Aksamlar nen Almira diyorummm :KK68:
Valla canim onlarin keyfine birakmamak lazim artik uykusuzluktan sikildim. Nefes alamayinca olecekmis gibi hissediyorum bildigin tikaniyorum.
Benim oglan anasi gibi tembel ona birakamam gider 42 de zorla dogar o :D
Senin inmis o zaman gobus nefes rahat almana cok sevindim. Uyu guzelce firsattan istifade :)

Bu dedigim hareketleri yapicam duzenli kanka sen bana azim veriyorsun yapilabilir diye ogretiyorsun:KK19:

Bu kadar bulantı ya baya sırma saçlı olması lazım ya bakalım. :halay: benim de saçlarım gür belki öyle gelir kızım da. Çok merak ediyorum kendisini muhtemelen o da annem nasıl birşey acaba diyordur.:işsiz:
Canım bu tezi oğlumda çürüttüm keltoş bir oğlum oldu şimdi de kızım da çürüteceğimi düşünüyorum zira biz saçlı doğmuyoruz sonra gürleşiyor bizim şafak 2 ve derler ya doğurana kadar kustu, midesi yandı diye heh işte hala öyleyimm...

Yok canim ya hiç istemiyorum sezeryan fln ısrarla normal istiyorum dr umda destekliyor ama günüm. Yarın doluyor ve en fazla 1 hafta daha bekleyebiliriz dedi sonra ne olaxak inan bende bilmiyorum :KK43:
Sıkma canını ben oğlumu 40+4 de doğurdum o gün suni verilcekti şükür kend sancımla gittm açılma 10 cm oldu ama bebek iri olduğu için sezeryana alındım yani günün dolduktan sonra doktorunun 1 hafta daha bekletiyor olması güzel umarım kendi sancınla gider şıp diye doğurursun

Back
X