2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Reflu yastigi varya ondan alsana kusardada bol.delikli kendini ku4tarir ben aldim lunanin tavsiyesiyle en azindan icinde kalmoyir kustumu diye

Duş aldırmıştım , emzirdim uyudu yatağına koymuştum
Kendim wc ye uyandım şöyle yaklaştım öpmek için alev alev yandığını fark ettim
3 defa ölçtüm 39 çıkıyor

Canım geçmiş olsun. İnsan ateşi olunca birden panikloyor. Neyseki eve doktor gelebilmesi ve her an ulaşabilmek çok iyiymiş. Bizde çıkıp arasan bile bulamazsın. Çok şükür düşmüş hemen.

tugbayhan

Geçmiş olsun hastalık çok zor

O nasıl guzel bakış ya maşallah sana :) nasıl da heyecanlanmış..

Canım uyku eğitimi için daha erken aslında. Bende yanında yatırmayı çok seviyorum ama ilk 1 ay kv yanimdaydi. Yatak odasının kapısını açık bırakıyorduk 40 kere kontrole geliyordu. Yanımda olursa başımda dikiliyor sürekli beni kurcalıyordu bende emzirip koyuyordum yatağına.
En çok alpin ihtiyacı var senin kokuna. Bırak koynunda uyusun misler gibi :)

Bazen kafaları çalışmıyor galiba
Okuyunca çok üzüldüm bende. Zaten zor zaman geçiriyorsun birde yemeğini yapmışsın üzülmem çok normal. İyi kafasından aşağı dökmemişsin..

Düzgün nefes alamadığı için soğuk terleme olur doğru burnunu sık sık temizlesen bizlerde aynı sıkıntıyı yasıyoruz Odayı nemli tutup bide odaya SOĞAN koyuyoruz iyi gelir diye inş düzelir kuzun

Valla oyle kizlar uyumaya pek niyeti yok,birde agu diyip suratima bakiyor,oyun oynayacakmisizzzzzz

Ben en başından yanıma alma taraftarı değildim o yüzden hiç almadım, gece uyandığında gülüyor sıpa ama ben neredeyse göz temesı bile kurmuyorum oyun sanmasın diye, eşim dalga geçiyor benimle gestapo diye

Paralarım ben öyle kocayı en Çokta Bebeğin ağlamasının Boşa gidişine üzüldüm ya onca emek yazık ya denileni yapmak bu kadar mı zor

Yaw soyleneni yapsa yetermis esinde emegine mi yazik bebgin aglamasina hic kiyamam zaten zor bir cocuk seninki yapma yemek falan esin kendi yapsin soyle disardan ye valla kuzum üzüldüm kiz

Çok Geçmiş olsun yavruya
Sagol canim
Valla minicik burundan bu kadar sumuk cikacagini bende hic tahmin etmiyordum saskinlikla cekiyorum sumukleri. Nasil geliyo anlatamam tek burun tikali ordan hic nefes alamiyo. Cocugun yasam kalitesi dustu ruh gibi ya
Canım çok geçmiş olsun
Gözden kaçırmışım bu yazdığını
İnş düzelir memoli yavrucak
Insallah canim
Hasta degil cok sukur burnu tikali lanet sumukler tikamis minicik bedende bu kadar sumuk nasil olabilir ya. Bu ankaraya da lanet olsun kupkuru havasi benim bile burnum kuruyo bebek napsin

Canm bilemiyorm ki ben hep ayni odada besiginde uyuttum. Ben de aksine bebegimle hic yatamam. Ters bi hareket yaparm diye aklim cikiyor. Baska odadaysa besigi tabi ayrilmaniz icin daha erken. Besigin oldugu odada sen yatamaz misin bi sure?? Ben sepet besige aogmadigi zaman ayri odaya tasiyacam mecbur buyuk besige onu bile simdiden nasil ayrilcam diye dusunuyormm...

Oyy kiyamam canm yaaa.. Yavrum nasi o kadar sumuk oldu yaaa??

Yapışıklık ben anlamadım gülüm ya
Akıntı demek istiyorsan o çok normal olur yani kız bebişlerde

Yok canm bu yapisiklik baska bi sey akinti degil.

Merhaba, kız annesi değilim ama Youtube'da şöyle bir vlog var, baya güzel bilgiler veriyor aynen de bu konuyu işlemişler

Yaaa cok tesekkur ederrimmm. Kiz annesi olmasan da benm icn bakip paylasmissin. Video da icimi rahatlatti acikcasi. Demekki tekrarlayan bi sey ve cok normal bi seyy... Allah dermansiz dert vermesn yeter ki.

Cokk gecmis olsunn... Ama cok da giydirme tabi atesi cikmasinn.. O dengeyi iyi koruman lazm yaa. Allah kolaylik versin. Hemencik gecer insallahh

Eki Görüntüle 1901948 Tipe bakarmisiniz yaa sozde uyucaz,kafa bir oraya bir buraya,bu enerji ne zaman bitcekte uyucaz ki

Ohoo uyumaz kiz buu :)

Oyyy canm benm ne kadr da haklisinnn. Ama hicc kendini bu kadr uzme yemek yapicam diye. Senin cocuklar zaten zor yeterince esin gelince ya cocuklara baksin ya da yemek yapsn. Sen kendini bh kadar hirpalama canm ya okurken ben cok uzuldm yaniii

Cnm tesekkurler. Doktor muayenede kan tahlili vb. şeyler istedimi. Ayrica bagirsak duzenleyici olarak ne verdi paylasirsan memnun olurum.
Kan tahlili istemedi.ilk 3ay bir hafta 10gune yapamamasini normal buldu.surubun adi debridat.ishalede iyi geliyomus kabizligada.bzmknn bu surupla gunu degismedi ama kakasi yumusak oluyo.aglamadan cikariyo.suruptan once kiyamet kopuyodu

Can Canım pamukla temizlemeye başladım biraz geçti gibi bakayım devam ederse bezi değişcez artık bizde prima kullanıyoruz

Ayy kıyamam kuzum ya
Buhar makinen hep açık olsun odasında

Tşk ederim canım
Ya merak ettim orda gece nöbet doktoru yokmu gerçekten ?

Ayy okurken diğer hanımlar gibi bende çok üzüldüm kıızz
Bütün emeğin boşa gitmiş , oğlanın okadar ağlaması felan yazık yaf kuzuma
Kocacığın bi zahmet 1 hafta dışardan yesin.
Yada kendi yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…