2016 Aralık Anneleri

Kızlar dünden beri cari ağrım vardı sabah okula gitmek için bu kalktım kalkamadim yani başım çok fena dönüyordu ..hastaneye gittim kadın doğum doktoru bulamadım acil tansionum u olctu 9_5 normal dedı. Acil rapor da vermiomus doktor 9 da gelcek dedi. Müdür den izin aldım yattım kendime geldim gibi biraz ama evde yalnızım kalkmaya korkuom

Kizlar bugunde gun bana aymadi malesef. Dun 8 civari baslayan hafif agrilar 9 da hala devam ediyodu. Dolanip uzanmama ragmen devam etti. 11 de yattim. Uyuyamadim dgru duzgun gece 1 de sanciyla bi uyandim sesimle esimde uyandi. Hareket edemiorum agridan dedim kasigim alt ve tam orta kismi semsert olmustu. Bole bi agri yok felaketti kalktim dolasmaya calistim gecmedi. Wc ye gittim. Gidince biraz rahatlama oldu ama gecmedi. Tekrar uzandim yavas yavas sertlik gecer gbi oldu.. biraz daha rahatlatti. Ama sancim devam edioddu simdide hafif var o asagidaki baski gecti ama tarif edilmick bseydi .. zaten agrilar sancilar derken saat en son 2.5 olmustu gece toplasan 1 saat uyummamisimdir noluyo gene. Ve o sert baskiyi hssettigimde bebek hareket ediodu tekme atiodu ama ayaklari eskisi gbi sag bobrek tarafima dayanmiodu. Farkli bi sekle girmisti sanirim. Sonra sonra ayaklarini gene ayni yerde hssertigimde acimda hafifledi. Basi kanala falan mi geldi blmiorm hc bse

İnan bende bilmiyorum. USG Makinesine yükledikleri ortalamalar neyse o sanırım. Seninle benim AYnı haftada bebişşler arasında 1 kilo fark varmış neredeyse. Yediğime içtiğime dikkat ediyordum zaten, seçmiyorum da, meyvemi, etimi, balığımı, sütümü vb. yiyorum. Benim bebişin yapısı bu heralde. Boşverdim artık, her hafta sağlıkla kilo aldığını, gelişiminin devam ettiğini göreyim, şükür edeceğim.

Bebeğin kilosu doğum tarihini değiştirmez diye biliyorum canım. Yani SAT a göre tarihi devam edecek. Sadece eğer doktor bebeğin içerde gelişemediğine kanaat getirirse erken doğurtabiliyormuş ya da çok büyük bebekse erken alabiliyormuş. AMa bizim durumumuzda çok şükür az kiloylada olsa bebekler büyümeye devam ediyor, bir sıkıntı olmaz böyle devam ederse dedi doktorum.

İçim rahatladı canım teşekkürler :) sona yaklaştıkça insanı tedirgin ediyor bu tarz konular.

Kuzenimi az önce doguma almislar. aramizda 3 hafta vardi yani benim 3 haftam mi kaldi aman allahimmmm.. ilk defa dogum heyecanı bastı bana

kızlar günaydın ya bişey soracağım ben bebeğimin hareketlerini az hissediyorum yani şuan 32. haftadayım öyle aman aman beni rahatsız edecek kadar hareketi hiç olmadı ultrasonda hareket izleniyor ama ben çok hissedemiyorum

canım dayanamazsan 37 yi bitirmene gerek yok. o yüzden zorlama kendini.

Bakalım canım zaman gösterecek
Eşimle birbirine bağlı şirketlerde çalışıyoruz ve hamile olduğumu ilk öğrendiklerinde ortalık fena karıştı.
Hamile kalıcam diye haber vermedin bile dediler düşün artık.
İşten çıkarırsınız o zaman falan dedim bende restleştik, o gün bugündür konuşmuyoruz bu konuda işverenle.
Yerime yeni birini alın, işi öğreteyim gitmeden dedim. Şu saate kadar bununla ilgili de bi girişimleri olmadı.
Bakalım neler olup bitecek, şu an için çalışabilir raporumun bitmesini bekliyorum, ona göre belli olur her şey.

Canım inşallah döner tekrardan bebeğin :) ya ben bir şey merak ettim bu pozisyonu alabilen var mı ya ben değil bu şekilde durmak sırt üstü uzanamıyorum bile ben mi çok ağırlaştım ki

Canım hamile pilatesine gidyiorum yaklaşık 1 aydır. Hoca bize bu hareketi kademeli yaptırıyor. Önce yavaşça popoyu kaldırıyoruz sonra beli, sonra omuzları. Bir süre duruyoruz. Hareketi yaparken üç aşamada nefes alıyoruz, sonra tersten yaparak hareketi 3 aşamada nefes veriyoruz. İlk hafta hiç yapamıyordum, sonra yapa yapa alıştım. Isınmadan yapma ama Allah korusun belin incinir, yavaş yavaş.

Hayırlı olsun canım gerçekten çok az kaldı. Sanki hiçbir şey yetişmeyecekmiş gibi geliyor şimdi bana. O söylenenler de insanın moralini bozmaktan başka birşeye yaramıyor. Sövesim var hepsine, felaket tellalcıları. Baltalı ilah hepsi :)

Arkadaslar merhaba bebek konusu disinda bisey sorcam simdi makyajin en buyuk trendi olan alt kipriklerim altina siyah suruluyorya o hangi urun oluyor siyah goz kalemide olurda baska bir urunmu kullaniliyor acaba alcamda

Kalem dışında dipliner da kullanılıyor canım. Eyelinerin daha kalını oluyor.

Çok geçmiş olsun canım. Aman dikkat et kendine ve bebişe.

Çok geçmiş olsun canım. Benzer bir ağrı geçen hafta oldu bana, sadece 2 saniye falandı, dedim eğer bu ağrı, doğum sancısı gibiyse, Allah yardımcımız olsun.

işte bitmesini bekleme canım çok zorlanıyorsan. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. ayrıca hamilelik istediğini özelini onlarla paylaşmak zorunda mıymışın düşüncelerine bak ya.

Başın sağolsun AzRASILAM Allah rahmet eylesin.

Selamlar herkese ,uzun zamandır bakamiyorum az biraz gecmisi okuyayim dedim ama cok birikmis,herkes cok iyidir insallah.
Ben kendimi cok agirlasmis hissediyorum,gece uykularim cok azaldi.
Disarida cok dolaşamiyorum kasilma gibi agrilarim oluyor.ilk gebeligimde hiç bunlari yasamamistim.dogumdan bir gün once gezmeye çıkmıştım hatta,bebeklerin ana karnindaki karakteristik yapıları bile farkliymis demek ki ☺
Ilk bebegim 37 de doğmuştu dr.um simdi de öyle olma ihtimali cok yuksek dedi, hakkımızda hayirlisi olsun insallah

Hamilelik foto cekimimiz oldu bugun. Yagmura denk geldi malesef, sona dogru sac bas dagildi. Guzel pozlar cikar umarim :) cok eglendik ama :)
canım ne güzel yapmışsınız ben de düşünüyorum ama karnım biraz daha büyüsün istiyorum kendiniz mi çektiniz yoksa fotoğrafçı mı çekti

Yok sn falan degil uzun uzun sevam edio suan hala

Teşekkürler tatlım. Bana da her an doğuracakmışım gibi geliyor. Bu hafta içinde Doğum şekline karar vericez doktorumla. Normalde karar kılarsak sanırım stresten zaten zor tutan uykulara elveda diyeceğim.
İnsanların yaptığı çok ayıp karşındakine moral vereceğine en kötüsünü söylüyorlar, hamile kadını korkutmaktaki amaçları ne hala anlamış değilim.

Kuzenimi az önce doguma almislar. aramizda 3 hafta vardi yani benim 3 haftam mi kaldi aman allahimmmm.. ilk defa dogum heyecanı bastı bana

hayırlısı ile gelsin bebiş, zaten 36 dan sonra her an bekleniyor ya bi de sezeryansa olabilir. insanın yakınından biri olunca daha çok stres yapıyor di mi ? Rabbim hepimize hayırlısı ile kucağımıza almak nasip etsin bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…