2016 Aralık Anneleri

Canim suyun birden gelir yani az miktarda degil anlarsin zaten cok sicak bisey
Nette damla damla bile gelcegi yazio. Suan belim ve kasiklarimda sanci var. Afedersiniz acikca anlatcm. Sabh wc girdim ben kokusuz gunluk pedlerden kullaniorum camasirm kirlenmesin devmli akinti oluyo die. Sabah ole bi aklima geldi. Pedi cikarip attim. Wc girdim sonra pecetyle kuruladim tabi ciktim. Salona geldigimde bi islaklik hssettim vamasirima baktim islanmisti jel gbi degldi akinti belirtisi yoktu yani gordugum kadariyla.

Kızlar günaydın güzel haftalarımız olsun inşallah. Bişey sorcam. 37+0 da çalışamaz raporu alacağım nasipse.Bu raporu aldığımız gün çalışacak mıyız çalışamayacak mıyız ?

AzRASILAM canim basiniz sagolsun . Rabbim geride kalanlara sabir versin.

Merhaba kizlar bir kac gundur girmiyorum umarim herkes iyidir .
Bizde bu hafta sonu dugune gitmistik cok guzel gectti ama baya yoruldum.
Ve ben bebegimi hissetmiyorum acaba yorgunluktan mi . Bide kaburgalarim cok agriyor heleki oturunca. Hayirlisiyla bi dogursaydik ozledim iyice sipayi.

Kızlar dün akşam ayaklarımın altı resmen yanıyordu, normalde üşüyen ben yanıyorum bu aralar.
Ayaklarım yandıkça kaşınıyormuş gibi hissettim, soğuk suya tuttum biraz rahatladım.
İnternette hamilelik şekerinden kaynaklanır yazıyor.
Bu durumu yaşayan var mı?
Bir de sürekli tuvalete gidiyorum, sürekli sıkışık durumdayım, hatta bugün 1-2 damla kaçırdım gibi.
O derece sıkışık hissediyorum kendimi.

Çok bilen, patavatsız bir milletiz maalesef. Karşındakinin psikolojisini düşünmeden, lafın nereye gideceğini bilmeden konuşuyorlar da konuşuyorlar. Bir sürü insan var etrafımda. Hamileliği, doğumu geçtim, Bebek doğunca şöyle hayatın kalmayacak, böyle uykuların olacak, aa bebeğine sen çalışmaya başlayınca kim bakacak diye soruyorlar bir de. Sanki kimse yok diyince kendileri bakacakmış gibi. Ailemden uzaktayım, yurtdışında. Onlar gelemezse kreşe vereceğim diyorum. Yazııık 3 aylık bebeyi kreşe mi verecen şöyle kötü olur böyle olur başlıyorlar. Herkes bebeği düşünüyor da bi ben düşünmüyorum zalim bir anne olacağım sanki. Hey Allahım ne diyeyim.

Cnm eğer doktorunjn gördüğü bi sorun yoksa ultrasonda hareket ediyosa çok takılma çünkü bazılarımızın plesantası ön duvarda oluyor ve hareketleri çok hissedemiyor ediyo ama sen hissedemiyosun

Canim o zaman bir an once hastaneye git.

Kizlar ankarada bebek kirli sepeti yada duzenleyici sepetler nerelerde bulunur varmi bole banyo aksesuarlarinin topluca satildigi bi pasaj bi yer bien varmi?internettende olabilir gerci biraz baktim pek bisi bulamadim
koçtaşta var canım ben de bu akşam bakıcam inşallah iş çıkışı

Ben 35in icindeyim zaten o da 38.haftadaydi. agrisiz sızısız suyu gelmis. suni sancıyla bir saat icinde normal dogum yapmış. allahim hepimize kolay dogumlar nasip etsin insallah. ben de kalktım emzik biberonu kaynatiyim valiz hazırlıyım dedim. telaşa kapıldım biraz galiba

herkes süper anne ve süper pedagog kesiliyor başımıza. Bir tek biz bilmiyoruz insanlar her şeyi çok biliyor. Bana annelik dersi vermeye kalkışan kendini bilmezlere açıklama yapmadan, bebegim bir doğsun ihtiyacını annesi olarak ben bilirim ve ona göre planımı yaptım zaten diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…