- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
Ben 35in icindeyim zaten o da 38.haftadaydi. agrisiz sızısız suyu gelmis. suni sancıyla bir saat icinde normal dogum yapmış. allahim hepimize kolay dogumlar nasip etsin insallah. ben de kalktım emzik biberonu kaynatiyim valiz hazırlıyım dedim. telaşa kapıldım biraz galiba
Hadi bakalım, güzel haberlerle dön inşallah.Off offf allahim.kahvalti ediorum birazdn hastaneye geccez esimle.
BENim 4 kilo kalmıştı. ARAda verdim aldım onları. Pek önemsemedim sanırım ondan geri geldi. Emzirme bittikten sonra tamamen verdim. Neyse sağlıklı olalımda veririzYoo ben öyle çok yediğimi hatırlamıyorum, benim kilolar 1 yıl içinde gitti zaten, sporu kızım yaptırıyordu, o yüzden ekstra birşey yapamadım bile, hala öyle, oturtmuyor bile beni.:)
Doktora gitsem mi kızlar cari ağrısı icinKızlar dünden beri cari ağrım vardı sabah okula gitmek için bu kalktım kalkamadim yani başım çok fena dönüyordu ..hastaneye gittim kadın doğum doktoru bulamadım acil tansionum u olctu 9_5 normal dedı. Acil rapor da vermiomus doktor 9 da gelcek dedi. Müdür den izin aldım yattım kendime geldim gibi biraz ama evde yalnızım kalkmaya korkuom
herkes süper anne ve süper pedagog kesiliyor başımıza. Bir tek biz bilmiyoruz insanlar her şeyi çok biliyor. Bana annelik dersi vermeye kalkışan kendini bilmezlere açıklama yapmadan, bebegim bir doğsun ihtiyacını annesi olarak ben bilirim ve ona göre planımı yaptım zaten diyorum.
Bu kadar şiddetliyse agrın gitmende fayda var canım özellikle bu haftalarda agrılara daha da dikkat etmemiz gerekiyor.Doktora gitsem mi kızlar cari ağrısı icin
İnşallah dicem de hiç sanmıyorum bunlar böyle gelmiş böyle gider. Mümkün olduğunca uzak durmak, lafı yapıştırmak lazım, varsın uyumsuz aksi desinlerAYnen öyle, bende öyle diyeyim bundan sonra. Allah akıl fikir versin hepsine.
Ben Can'ım, ayaklarımdan Ateş çıkıyor akşamları.. Normalde de hep üşür elim ayağım .. Ayrıca tuvalete sıkışık olma durumum da var ben de gebelik şekerine bağlıyorum. İstediğimizi yiyip içemiyoruz bu yetmiyormuş gibi bi de böyle belirtileri varKızlar dün akşam ayaklarımın altı resmen yanıyordu, normalde üşüyen ben yanıyorum bu aralar.
Ayaklarım yandıkça kaşınıyormuş gibi hissettim, soğuk suya tuttum biraz rahatladım.
İnternette hamilelik şekerinden kaynaklanır yazıyor.
Bu durumu yaşayan var mı?
Bir de sürekli tuvalete gidiyorum, sürekli sıkışık durumdayım, hatta bugün 1-2 damla kaçırdım gibi.
O derece sıkışık hissediyorum kendimi.
Kalp atışı 120-160 arasıysa sıkıntı yoktur cnm nstde % olarak çıkıyo makinede 70 lere çıkıyosa dığum sancısı oluyo diye biliyorumAmniyotik siviyi gsteren bi test istedi dr idrar testi ve nst istedi. Nst deyim suan idrari verdim . Bu nst de sanci ciktigini nasi anlarim ? O rakamlar kac olmali kalp atisi kac cikmali
Oturur gibi uyuyorum ben de sırtımı destekleyip. BIRAZ rahatlatıyor. Karbonat da iyi geliyor ve soğuk süt. GECE yanması çok kötüsoda ,süt ve yoğurt iyi geliyor gece yanmalarına diyorlar dene istersen
Hareket ettiği zaman geçebilir sanırım160 lari bazen gecio kaalp atisi. 170 i gorduk
Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun.Kızlar dayımı kaybettik
Dün vefat etti
İlk hamileliğimde de dayım ölmüştü.
Kader de bunda da aynısını yaşamak varmış
Kızlar dayımı kaybettik
Dün vefat etti
İlk hamileliğimde de dayım ölmüştü.
Kader de bunda da aynısını yaşamak varmış
Ben Can'ım, ayaklarımdan Ateş çıkıyor akşamları.. Normalde de hep üşür elim ayağım .. Ayrıca tuvalete sıkışık olma durumum da var ben de gebelik şekerine bağlıyorum. İstediğimizi yiyip içemiyoruz bu yetmiyormuş gibi bi de böyle belirtileri var
ben 6 kilo aldım ama göbeğim çok önde.hamilelikler bile dar geliyor
Günaydın canım. 33+1 de 1780 gram dedi bana canım. 31+1 görünüyormuş tam kilosu. 2 hafta gerideymiş yani.
İnan bende bilmiyorum. USG Makinesine yükledikleri ortalamalar neyse o sanırım. Seninle benim AYnı haftada bebişşler arasında 1 kilo fark varmış neredeyse. Yediğime içtiğime dikkat ediyordum zaten, seçmiyorum da, meyvemi, etimi, balığımı, sütümü vb. yiyorum. Benim bebişin yapısı bu heralde. Boşverdim artık, her hafta sağlıkla kilo aldığını, gelişiminin devam ettiğini göreyim, şükür edeceğim.
160 lari bazen gecio kaalp atisi. 170 i gorduk
Allah yardım etsin gerçekten çok zor oluyor :/ yaşadım ve gordumSabah 8 akşam 6 sürekli bilgisayar başındayım, öğle arası işlerden fırsat bulup yarım saat yemeğe gidebiliyorum sadece, düşün halimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?