2016 Aralık Anneleri

maşallah hemen olmuş bebeği. darısı hepimize. bi avazda inşallah :)

Yoo ben öyle çok yediğimi hatırlamıyorum, benim kilolar 1 yıl içinde gitti zaten, sporu kızım yaptırıyordu, o yüzden ekstra birşey yapamadım bile, hala öyle, oturtmuyor bile beni. :)
BENim 4 kilo kalmıştı. ARAda verdim aldım onları. Pek önemsemedim sanırım ondan geri geldi. Emzirme bittikten sonra tamamen verdim. Neyse sağlıklı olalımda veririz

Doktora gitsem mi kızlar cari ağrısı icin

AYnen öyle, bende öyle diyeyim bundan sonra. Allah akıl fikir versin hepsine.

Amniyotik siviyi gsteren bi test istedi dr idrar testi ve nst istedi. Nst deyim suan idrari verdim . Bu nst de sanci ciktigini nasi anlarim ? O rakamlar kac olmali kalp atisi kac cikmali

Ben Can'ım, ayaklarımdan Ateş çıkıyor akşamları.. Normalde de hep üşür elim ayağım .. Ayrıca tuvalete sıkışık olma durumum da var ben de gebelik şekerine bağlıyorum. İstediğimizi yiyip içemiyoruz bu yetmiyormuş gibi bi de böyle belirtileri var

Amniyotik siviyi gsteren bi test istedi dr idrar testi ve nst istedi. Nst deyim suan idrari verdim . Bu nst de sanci ciktigini nasi anlarim ? O rakamlar kac olmali kalp atisi kac cikmali
Kalp atışı 120-160 arasıysa sıkıntı yoktur cnm nstde % olarak çıkıyo makinede 70 lere çıkıyosa dığum sancısı oluyo diye biliyorum

Off şu son 1 ay nasıl geçecek diye gün sayar oldum artık, canım hep yasak şeylerden istiyor
Bir de üstüne bu durumları yaşıyoruz.
Şimdi tokluk şekerim 83,4 çıktı.
Nasıl bi illetmiş bu şeker. Şirkette öğlen yemeğinde çorba, pilav, tavuk sote ve kavun vardı.
Çorba ve biraz tavuk sote yedim ekmeksiz. Gözüm resmen kavunda kaldı.
Dikkat ettiğimiz halde bu sıkıntıları yaşıyoruz Dikkat etmesek neler olurdu acaba ?

Merhaba guzel annisler.cok uzun zamandir ihmal ettim buralari
Evde badana temizlik bebek odasi ile ugrasiyim derken forumun ucu kacti malesef okuyamadim okuyamayinca biside yazamadim.
Biz cok sukur iyiyiz kizimla.cuma gunu kontrolumuz vardi 31+6 olduk.biraz irice bi kizim var sanirim birazda sekerin etkisiyle.bu cuma tekrar gidicem nts baglariz bi dedi ama erken gibi geldi sanki bana.oglumda 35 te felan baglanmistim ilk.

ben 6 kilo aldım ama göbeğim çok önde.hamilelikler bile dar geliyor

Benim de giyebildigim 2-3 parca bir sey var. Surda az kaldi diye de almiyorum yeni bisi, iyice pacoz oldum Allahtan esim önemsemez, sen rahat et yeter diyor. Gecen yemegi disarida yedik esofmanla gittim Cok lüks bir yer degildi tabii, ama normalde öyle yapmam

Günaydın canım. 33+1 de 1780 gram dedi bana canım. 31+1 görünüyormuş tam kilosu. 2 hafta gerideymiş yani.

Canim endise etme son haftalarda baya kilo aliyorlar. Bir de o rakamlar ortalama hep. Sonucta saglikli olarak 2.5 kg dogan da var 4 kilo dogan da. E o zaman bunlarin hangisi 33 te kac kiloydu veya kac olmasi lazimdi, neye göre yani? Yapisina bagli bebegin bence de. Saglikli olsun yeter :)

160 lari bazen gecio kaalp atisi. 170 i gorduk

Arada gecmesi önemli degilmis cnm, benim ilk nst de söylemislardi. Genel ortalamaya bakiyorlar.
Insallah her sey yolundadir, haberlerini bekliyoruz.

Kizlar bizim foto cekimimizden fotograflarimiz geldi, ay cok mutlu oldum. Yalniz o gün biraz uykusuzdum o gözlerimden belli olmus

Bu arada gecen alisveriste yasli bir kadin bana italyanca bir seyler söyledi. Sanirim italyana benzetti. Anlamadim, almanca " pardon anlayamadim" dedim. Sonra almancaya döndü "cok güzelsin" diyo göbegimi gösterip Kac ay kaldi falan diye sordu biraz. Ya cok tatli oluyo bazi yaslilar.

Bir de yine bir kac gün önce tek basima bir yerde yemek yerken yanimda oturan portekizli bir kiz konustu benimle. Cok iyi görünüyorsun diye. Onunla da yemek boyunca sohbet ettik.
Hamilelik ne güzel, herkes sempati duyuyor Yolda karsindan gelenler bile özellikle cekilip yol falan veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…