2016 Aralık Anneleri

Bizde milletce oyle. Bi haftasonu dugune gittim 34 haftalik olmusum. Goren diyorki bu iyi gunlerin, yok dogunca daha zor, yok ilerleyen haftalar daha zor. Hamilelik basindada diyorlardi bu iyi gunlerin son haftalar daha zor vs vs. Hayir tmm zor olabilirde bi moral verin kardesim. Noye herseyin kotusu? Sonra dugunde bi 2 dk oynayim dedim canim istedi, bi oturdum tum kadinlar basimda niye oynadin niye ellerini kaldirdin vs vs. Dedim hafif elimi kaldirsam ne olcak dedim, evimde tabak bardak almak icinde illa kolumuzu uzatiyoruz. Dedim sizmi yapiyorsunuz evdeki islerimi? Ben oyle deyince sustular

Cnm eğer doktorunjn gördüğü bi sorun yoksa ultrasonda hareket ediyosa çok takılma çünkü bazılarımızın plesantası ön duvarda oluyor ve hareketleri çok hissedemiyor ediyo ama sen hissedemiyosun

Evet mesela benim plesenta on duvardymis. Hareket hissediyorum ama oyle asiri bir hareket yok, can yakmayacak kipirtilar

canim tokluk sekerin iyi degilmik? Benimde yemekten 2 saat sonra toklugum 92 cikmisti. Doktorum gayet iyi demisti

Kizlar bugunde bizim kontrolumuz vardi. Hersey yolundaymis cok sukur. Bebegin boyu kilosu, benim suyum hersey iyiymis. Aclik sekerim sinir cikiyor gene 108 cikti, doktor diKkat et yediklerine dedi. 15 gunde ben 1 kg almisim, bebisim 600 gr almis :) bugun ilk kez nstye baglandik, sancim cikmadi, kalp atislarimiz en cok 160 gordu ama genelde 130 140 civariydi 15 gun sonra randevumuz var

AzRASILAM Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.

AzRASILAM başınız sağolsun. Rabbim mekanını cennet eylesin kalanlara da sabır versin

Hayırlı haftalar hepinize

Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.

Canım başınız sağolsun. Allah sabırlar versin size. Mekanı cennet olur inşallah.

Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun.

Basiniz sagolsun canim.Allah rahmet eylesin.

Çok saolun kızlar ALLAH razı olsun
bir an düşündüm hamileyken Anne Baba Eş Çocuk kaybeden varsa
Nasıl bir sabr veriyor Acaba rabbim onlara çok zor çünkü

Bitmez arkadaşım bitmez bu çok bilenler. Aynen dediğin gibi hep de en kötü senaryo. Moral bozmayı ne çok seven bir milletiz. Hamileliği çok zor ve ağır geçenler elbette vardır Allah yardımcıları olsun ama çok şükür hamileyiz diye bütün gün kıpırdamadan duracak halimiz yok ya. Evde şıkır şıkır göbek atıyorum ben arada müziği açıp da. Beni görse o teyzeler kalp krizi geçirir

canim tokluk sekerin iyi degilmik? Benimde yemekten 2 saat sonra toklugum 92 cikmisti. Doktorum gayet iyi demisti

Gayet iyi aslında canım. Ama ben artık doktorumu inandıramıyorum.
Ne yiyorsun sen diyor bana sürekli, yemediğim halde vicdan azabı çekmeye başladım resmen.
Psikolojim bozuldu, bebek iri, 2 hafta önde gidiyor gelişimi.
Bu sefer ne yedin bakayım sütlaç mı dondurma mı demeye başladı kontrollerde.
Bebek iriyse ben ne yapabilirim bilmiyorum artık.
Bu hafta başka bi doktordan randevu alıp, gitmeyi düşünüyorum o derece

Tokluk 83 normal cnm 140 a kadar normal hatta . İzne ayrılmadan önce ben de zorluk yaşıyordum çok şükür şimdi evde sadece yiyebileceğiö şeyleri alıyorum ve aklım da kalmıyor . Allah sabır versin bize

Geldim hastaneden. Idrarim temiz rahim 3.3 suyu iyi cikti yapilan testte. Sanci cikmadi . Benm kg 61. Bebek 2.229 .
Peki bu basladimi gecmek bilmeyen agrilar nedir anlamadim gitti valla bu iki oldu telasa kapildigim. Neyseki biseyimiz yokms.
Çok şükür canım bende herşeye hastaneye gittiğimden artık suyum gelmeden gitmicem diye söz verdim kendime hep gidiyorum bişi yok diyolar inanmıcaklar bana artık Alıştırma kasılmaları galiba senin biraz şiddetli geçiyor . Bende şuanda nstdeyim bakalım ne çıkacak kontrolmüşş

sorms aynen oyle. Hem derlerki bol hareket et dogumun rahat olsun, hem derlerki oooo daha bu iyi gunlerin, hem derlerki hamilesin oynama etme. Bende anlamadim bu isten bisey. Tek bildigim felaket tellallari yani

Yolundaymis hersey canim..

Gecmis olsun sanada canm. Valla bende anlamadim gitti bi basliyo bu adet agrisi gbi 2 gun 3 gun suruyo e insan korkuyo tabi yatinca gecmio kalkinca gecmio. Bnde bi daha gtmicem. Diorm ya bu seferde dogurursam :) gidersin bse cikmaz gtmezsin bse olur iste. Su 1 ay gecseydi valla bise istiorum. 2 hafta sonra cagirdi tekrar

Geldim hastaneden. Idrarim temiz rahim 3.3 suyu iyi cikti yapilan testte. Sanci cikmadi . Benm kg 61. Bebek 2.229 .
Peki bu basladimi gecmek bilmeyen agrilar nedir anlamadim gitti valla bu iki oldu telasa kapildigim. Neyseki biseyimiz yokms.

Gecmis olsun canim baya stresli bir gun ve gece olmus evde yat dinlen neyseki sikintili bir durumun yokmus, allah hepimize yardim etsin de atlatalim bu zorlu gunleri de zamaninda saglikla alalim yavrularimizi
kucaklarimiza

Gecmis olsun canim baya stresli bir gun ve gece olmus evde yat dinlen neyseki sikintili bir durumun yokmus, allah hepimize yardim etsin de atlatalim bu zorlu gunleri de zamaninda saglikla alalim yavrularimizi
kucaklarimiza
Amin cnm. Suan bile agrim var anlamiyorum valla. Bse yok diolarsa yoktur.

seni çok iyi anlıyorum, artık misafirliğe bile gitmeye çekiniyorum, ikram edecekleri herşey yasak tokluk şekerinin 83 çıkması iyi değil mi tatlım? bende de gebelik şekeri var ara ara kendimi ölçüyorum

seni çok iyi anlıyorum, artık misafirliğe bile gitmeye çekiniyorum, ikram edecekleri herşey yasak tokluk şekerinin 83 çıkması iyi değil mi tatlım? bende de gebelik şekeri var ara ara kendimi ölçüyorum

Bence de iyi 83 ama doktor hep yüksek diyor.
0-140 aralığında olması gerekiyor dedim.
İnternetten öğrendiklerinizi bana anlatmayın magazinsel bilgiler bunlar dedi geçen bana.
Dediğim gibi benim artık psikolojimi bozdu bu doktor. Kafayı yemek üzereyim gerizekalı doktor yüzünden.
Şekerin yüksek olmasa bebek 2700 kg olmaz diyo, 2 hafta önde gidiyor kilosu diyo sürekli.
Çözemedim ben bu doktoru dediğim gibi.

ben haftada bir ölçüp gönderiyorum
Öğlen açlık 86
Öğlen 1 saat sonra 93
Öğlen 2 saat sonra 92
benim doktor bu sonuçlara iyi demişti, seninki de iyi bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…