- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
aynı şey mi bilmiyorum ama son günlerde kulaklarım kapanıyor, uçakla giderken basınç olur ya aynı o şekilde. konuşurken çok rahatsız ediyor. senin de mi öyleydi?Selam kızlar burası ne kadar çok hızlı ilerliyor takip edemiyorum sabah kulağımda uğultu ve sesimi derinden duyma şikayetiyle KBB doktoruna gittim hamileliktenmiş kan basıncından dolayı dedi baktı açık bişey yok hamilelik bitince o da biter dert etme dedi yolladı ona da şükür ne diyelim açıkmış kulaklarım
Gece de en az 5 kez kalkıyorum ağırlaştık artık ağrılar çoğalmaya başladı hayırlısı ile 1 ay kaldı diye bakıyorum ben artık bi geçse şu zaman sağlıkla alsak bebişlerimizi kucağımıza hepimiz rahatlasak. ...
Ben şekerimi endokrin doktoru ile takip ediyorum ve üst sınır 140 . Sizin doktorunuz hangi kaynaklara dayanarak bunu söylüyor çok merak ettim. Benim 120 lerde olduğu halde tokluk ( bu benim için iyi bi değer) bebeğim haftası ile uyumlu gidiyor. O zaman bende de şeker yok mu demek ki bu sizin doktorun bakış açısına göreBence de iyi 83 ama doktor hep yüksek diyor.
0-140 aralığında olması gerekiyor dedim.
İnternetten öğrendiklerinizi bana anlatmayın magazinsel bilgiler bunlar dedi geçen bana.
Dediğim gibi benim artık psikolojimi bozdu bu doktor. Kafayı yemek üzereyim gerizekalı doktor yüzünden.
Şekerin yüksek olmasa bebek 2700 kg olmaz diyo, 2 hafta önde gidiyor kilosu diyo sürekli.
Çözemedim ben bu doktoru dediğim gibi.
Ben şekerimi endokrin doktoru ile takip ediyorum ve üst sınır 140 . Sizin doktorunuz hangi kaynaklara dayanarak bunu söylüyor çok merak ettim. Benim 120 lerde olduğu halde tokluk ( bu benim için iyi bi değer) bebeğim haftası ile uyumlu gidiyor. O zaman bende de şeker yok mu demek ki bu sizin doktorun bakış açısına göre
Selamun Aleykum kızlar. 31 haftalik hamileyim. Midem çok fazla yanıyor hic birsey yiyemiyorum. Yersem cok fazla yanıyor. Uykulardan uyandiriyor :/ napcam böyle. Hic uyuyamaz oldum.
canım bebeğin sıvısı akıntıyla azalabiliyo ama senin suyunun gelmesi demek birden olan bişy bol bol diye ben biliyorumNette damla damla bile gelcegi yazio. Suan belim ve kasiklarimda sanci var. Afedersiniz acikca anlatcm. Sabh wc girdim ben kokusuz gunluk pedlerden kullaniorum camasirm kirlenmesin devmli akinti oluyo die. Sabah ole bi aklima geldi. Pedi cikarip attim. Wc girdim sonra pecetyle kuruladim tabi ciktim. Salona geldigimde bi islaklik hssettim vamasirima baktim islanmisti jel gbi degldi akinti belirtisi yoktu yani gordugum kadariyla.
Bence de iyi 83 ama doktor hep yüksek diyor.
İnternetten öğrendiklerinizi bana anlatmayın magazinsel bilgiler bunlar dedi geçen bana.
Dediğim gibi benim artık psikolojimi bozdu bu doktor. Kafayı yemek üzereyim gerizekalı doktor yüzünden.
Şekerin yüksek olmasa bebek 2700 kg olmaz diyo, 2 hafta önde gidiyor kilosu diyo sürekli.
canım ben de bunu düşündüm geçen günKızlar günaydın güzel haftalarımız olsun inşallah. Bişey sorcam. 37+0 da çalışamaz raporu alacağım nasipse.Bu raporu aldığımız gün çalışacak mıyız çalışamayacak mıyız ?
Anladim canm. Gebelik testi gbi bi test yapti suyu olcen negatif cikti. Iyi suyu azalma yok dedi.canım bebeğin sıvısı akıntıyla azalabiliyo ama senin suyunun gelmesi demek birden olan bişy bol bol diye ben biliyorum
Ben gecen gun tarih etmistim. Sertlesio bi yer yukselio falan die. Bugun nstdeyken bi kac kez denk geldi o sira nst de degerlerin yukseldigini farkettik. Demekki o kasilmaymis dedmArkadaşları herkese merhaba yaklaşık 2 saattir karnımın sağ tarafı inanılmaz geriliyor Bebek göbeğimin üstünde hareket ediyor alakasız bir yer gerildikçe geriliyornefes almakta bile güçlük çekiyorum bu kasılma mıdır acaba?
çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen şurda bi ayımız kaldıAnladim canm. Gebelik testi gbi bi test yapti suyu olcen negatif cikti. Iyi suyu azalma yok dedi.
Peki o kasilmalar icin doktorun bisey dedi mi? Normal miymis olmasi bu haftalardaBen gecen gun tarih etmistim. Sertlesio bi yer yukselio falan die. Bugun nstdeyken bi kac kez denk geldi o sira nst de degerlerin yukseldigini farkettik. Demekki o kasilmaymis dedm
Ben de böyle düşündüm ama güvenemiyorum da :) Parmak hesabı yapıyorlarmış bu doğum izni meselesinde.Gün kaybetmek istemem açıkçası.Bi de benimki pazartesiye denk geliyo.canım ben de bunu düşündüm geçen güninsan çalışıp çalışıp tüm gün sonra da çalışamaz raporu almaya gider mi dedim kendi kendime,, sonuçta rapor alınan günden itibaren geçerli sabahtan alıp götürmeyi düşünüyorum okula
Bence de iyi 83 ama doktor hep yüksek diyor.
Canim sen bencede baska bi dr git.benimde bebegim 2 hafta onde cikiyo cuma gunu 31+6 da 2500 du seker olan gebelerde olabiliyo dedi ama boyuda uzun dedi.oglumda ayni sekildeydi 4000 53 cm dogdu.endokrine cerrahpasaya gidiyorum acliklarim 100 un 1. Saat tokluklarm 140 in altinda ise cok iyi boyle devam diyolar.ki arada kacamagimda oluyo benim dayanamiyorum.senin dr cok cok abartmis.Bence de iyi 83 ama doktor hep yüksek diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?