2016 Aralık Anneleri

Selam kızlar burası ne kadar çok hızlı ilerliyor takip edemiyorum sabah kulağımda uğultu ve sesimi derinden duyma şikayetiyle KBB doktoruna gittim hamileliktenmiş kan basıncından dolayı dedi baktı açık bişey yok hamilelik bitince o da biter dert etme dedi yolladı ona da şükür ne diyelim açıkmış kulaklarım
Gece de en az 5 kez kalkıyorum ağırlaştık artık ağrılar çoğalmaya başladı hayırlısı ile 1 ay kaldı diye bakıyorum ben artık bi geçse şu zaman sağlıkla alsak bebişlerimizi kucağımıza hepimiz rahatlasak. ...

aynı şey mi bilmiyorum ama son günlerde kulaklarım kapanıyor, uçakla giderken basınç olur ya aynı o şekilde. konuşurken çok rahatsız ediyor. senin de mi öyleydi?

Ben şekerimi endokrin doktoru ile takip ediyorum ve üst sınır 140 . Sizin doktorunuz hangi kaynaklara dayanarak bunu söylüyor çok merak ettim. Benim 120 lerde olduğu halde tokluk ( bu benim için iyi bi değer) bebeğim haftası ile uyumlu gidiyor. O zaman bende de şeker yok mu demek ki bu sizin doktorun bakış açısına göre

Çıktık bizde kontrolden 33+0 yız bugün 2300 olmuşuz suyumuzda yetecek kadar varmış. Yanlız kordonu boynuna çok yakım biyerde gördüğüm kadarıyla çok hareketli Allah korusun dolanmasın günde 10 hareketini takip et dedi ben şimdi az hareket etmese paniklicem .

Ben bu hafta başka bi doktordan randevu alıp gidicem canım, sırf doktorun bu saçma sapan konuşmalarından dolayı.
Çünkü adamı artık anlamıyorum ve yüksek egosu, verdiği saçma sapan cevaplar beni yıldırdı son 2 aydır.

Selamun Aleykum kızlar. 31 haftalik hamileyim. Midem çok fazla yanıyor hic birsey yiyemiyorum. Yersem cok fazla yanıyor. Uykulardan uyandiriyor :/ napcam böyle. Hic uyuyamaz oldum.

Gece yatmadan önce 1 bardak soğuk süt tavsiye ederim. Magnezyum da almalısın bence. Ama bebiş Büyüdükçe ne yapsak da yanıyor mide, baskı yapıyor.

Kizlar isimde degisiklige gittik daha dogrusu ekleme yaptik :) babasi edizi de ekleyelim dedi. Tamam dedim. Sizce enes ediz ölmez mi ediz enes ölmez mi:)

Arkadaşları herkese merhaba yaklaşık 2 saattir karnımın sağ tarafı inanılmaz geriliyor Bebek göbeğimin üstünde hareket ediyor alakasız bir yer gerildikçe geriliyor nefes almakta bile güçlük çekiyorum bu kasılma mıdır acaba?

canım bebeğin sıvısı akıntıyla azalabiliyo ama senin suyunun gelmesi demek birden olan bişy bol bol diye ben biliyorum

Canım bende doktoruma haftalık gönderiyorum benim tokluk 127 134 bu rakamları görüyorum ve doktorum çok iyi diyor endokrinoloji normal kabul ediyor ama kadın doğumcular çok meraklı felaket senaryosu yazmaya...enerjini düşürme bence gayet normal o kadar iyi anlıyorum ki seni herşey de resmen gözüm kalıyor ama ben ara ara minik parçalarla yiyorum..

canım ben de bunu düşündüm geçen gün insan çalışıp çalışıp tüm gün sonra da çalışamaz raporu almaya gider mi dedim kendi kendime,, sonuçta rapor alınan günden itibaren geçerli sabahtan alıp götürmeyi düşünüyorum okula

Ben gecen gun tarih etmistim. Sertlesio bi yer yukselio falan die. Bugun nstdeyken bi kac kez denk geldi o sira nst de degerlerin yukseldigini farkettik. Demekki o kasilmaymis dedm

kızlar ankarada doğum kursuna giden var mı hastanelerin oluyor ya ücretsiz doğum öncesi kursları netten baktım çok bişey bulamadım var mı bilgisi olan

Ben de böyle düşündüm ama güvenemiyorum da :) Parmak hesabı yapıyorlarmış bu doğum izni meselesinde.Gün kaybetmek istemem açıkçası.Bi de benimki pazartesiye denk geliyo.

Ya ne alaka. Boyle doktor insanin moralini alt ust eder. Benim tokluk 92 cikti. Doktorum gayet iyi dedi, seninkode cocugun kilosu sekerden diyecegine baska bir nedeni varmi onu arastirsin. Senin toklugun gayet iyi bence

Kizlar doktora gittim çatı ağrısı normal dedı dinlen dedi rapor aldım 2 gün.bebegim 1 hafta onde ydi 2 hafta one geçmiş. 31+1 deyim.3 haftada 3 kilo almışım.aşırı da yemiyorum nasıl alıyorum anlamıyorum. .Toplam 16 kilo almışım

Canim sen bencede baska bi dr git.benimde bebegim 2 hafta onde cikiyo cuma gunu 31+6 da 2500 du seker olan gebelerde olabiliyo dedi ama boyuda uzun dedi.oglumda ayni sekildeydi 4000 53 cm dogdu.endokrine cerrahpasaya gidiyorum acliklarim 100 un 1. Saat tokluklarm 140 in altinda ise cok iyi boyle devam diyolar.ki arada kacamagimda oluyo benim dayanamiyorum.senin dr cok cok abartmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…