2016 Aralık Anneleri

Ben de böyle düşündüm ama güvenemiyorum da :) Parmak hesabı yapıyorlarmış bu doğum izni meselesinde.Gün kaybetmek istemem açıkçası.Bi de benimki pazartesiye denk geliyo.
ne kadar gün gün saysalar da işte raporu aldığın gün çalışsan boşa gidecek çünkü aldığın günden itibaren işleniyo her zaman,,ileri tarihten başlatamazlar hiç bi raporun geçerliliğini

Peki o kasilmalar icin doktorun bisey dedi mi? Normal miymis olmasi bu haftalarda
Valla nst kagidina bakar bakmaz sanci yok cok iyi dedi. Onu ben kendim farkettim. Bole gerindikce esime sordum.kac oluyo suan die 2 3 deyken 16 18 20 diodu. Bende dedim demekki kasilma bnlar yukseltio orayi dedim.

kızlar ankarada doğum kursuna giden var mı hastanelerin oluyor ya ücretsiz doğum öncesi kursları netten baktım çok bişey bulamadım var mı bilgisi olan
ben memorial'ın kursuna gidiyorum yalnızca 1 günlük dersi kaldı yalnız. ama benim için çok faydalı oldu.

Ben de emin olmak için okulumuzun eski memuruna sordurcam yarın.Okuldaki çocuğu olan arkadaslar genelde hesaplayarak yaptıkları için 37.haftaları sömestr tatiline denk gelmiş :)

kızlar 32. haftada çalışabilir raporu yazmak için .doktor once muayane edip sonra mı raporu yazıyor.yanı işe devam edip edemeyeceğime neye göre karar veriyor.

Canım o yükselmeleri yaşıyorum ama bu tam sağda koltuk altımın alt kısmında yer alan bölge yani biraz yürüdüm daha azaldı gibi sanki...bundan sonra zor günler bekliyor artık bizi...
Ben gecen gun tarih etmistim. Sertlesio bi yer yukselio falan die. Bugun nstdeyken bi kac kez denk geldi o sira nst de degerlerin yukseldigini farkettik. Demekki o kasilmaymis dedm

kızlar 32. haftada çalışabilir raporu yazmak için .doktor once muayane edip sonra mı raporu yazıyor.yanı işe devam edip edemeyeceğime neye göre karar veriyor.
Riskli bi durumun yoksa doktorlar veriyor raporu. Rutin kontrolum sırasında isteyip istemediğimi sordu benimki.

kızlar ankarada doğum kursuna giden var mı hastanelerin oluyor ya ücretsiz doğum öncesi kursları netten baktım çok bişey bulamadım var mı bilgisi olan

aile hekimliğindeki ebelerde yolluyor ama benim kursun olduğu hafta çalışma arkadaşım rapor aldı ben gidemedim hiç
ama eminim faydası oluyordur bu kursların nefes egzersizi falan demişlerdi çünkü oradakiler

Herkese merhaba. Bir süredir takip ediyorum burayı. Ben de bir aralık annesi olacağım33+4teyiz. Benzer şeyler yaşayan anne adaylarının bu paylaşımları çok değerli bence. Geçtiğimiz salı günü ben de kasılma şikayetiyle hastaneye gittim. Nst sonucuma göre yatış istedi doktorum. 2 gün hastanede kaldım. Serum ve ilaç tedavisi uyguladılar. Aralıklarla da nstye bağlayıp kontrol ettiler. Verdikleri ilaçlar rahmin gevşemesine yardımcı oluyormuş. Çok şükür oldu da. Şimdi evde dinleniyorum sürekli. Perşembe kontrolüm var. Umarım hepimiz zamanında ve sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz

Merhabalar kizlar nasilsiniz telim e aonunda ulastim.ve giris yaptim safak lar daraldı hayirlisi ile 34.bitiyor dr gelisimine gore 13 aralik dedi kizim in dogum gunune herseyimi hazurladim hast.cantamida bir kac teferruat var eklenevek ana maddeler hazir cok sukur evimizde temizlendi mutfak dolaplarim.haric bakalimmoda kismet safak 43 simdi bir goz atim topige

Cati agrisi nirmal ve iyiye isaret demisti dr rahim.dogum a.hazirlik yapiyor diye kg ye gelince oglumda 13.5 kg ile.dogum giden ben suan 34.haftadayim 3.5 kg aldim hayirlisi bebek aliyor insl

Nasilsin cnm gelisime gore dogum tarihlerimiz ayni seninle evet bende ay sonu diye bakiyorum artik doguma

Kizlar bugun ilk kez agrili kasilma yasadim. Karnimda sertlikle birlikte siddetlenen adet agrisi karnin yumusamasiyla hafifleyen agri... ilk oldu tecrube etmis oldum bunuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…