- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Bise yaptigimda yok aslinda anlamiyorum.çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen şurda bi ayımız kaldı
ne kadar gün gün saysalar da işte raporu aldığın gün çalışsan boşa gidecek çünkü aldığın günden itibaren işleniyo her zaman,,ileri tarihten başlatamazlar hiç bi raporun geçerliliğiniBen de böyle düşündüm ama güvenemiyorum da :) Parmak hesabı yapıyorlarmış bu doğum izni meselesinde.Gün kaybetmek istemem açıkçası.Bi de benimki pazartesiye denk geliyo.
Valla nst kagidina bakar bakmaz sanci yok cok iyi dedi. Onu ben kendim farkettim. Bole gerindikce esime sordum.kac oluyo suan die 2 3 deyken 16 18 20 diodu. Bende dedim demekki kasilma bnlar yukseltio orayi dedim.Peki o kasilmalar icin doktorun bisey dedi mi? Normal miymis olmasi bu haftalarda
ben memorial'ın kursuna gidiyorum yalnızca 1 günlük dersi kaldı yalnız. ama benim için çok faydalı oldu.kızlar ankarada doğum kursuna giden var mı hastanelerin oluyor ya ücretsiz doğum öncesi kursları netten baktım çok bişey bulamadım var mı bilgisi olan
Ben de emin olmak için okulumuzun eski memuruna sordurcam yarın.Okuldaki çocuğu olan arkadaslar genelde hesaplayarak yaptıkları için 37.haftaları sömestr tatiline denk gelmiş :)ne kadar gün gün saysalar da işte raporu aldığın gün çalışsan boşa gidecek çünkü aldığın günden itibaren işleniyo her zaman,,ileri tarihten başlatamazlar hiç bi raporun geçerliliğini
canım kasım ayında da var mı acaba kurs bilgin var mı ben de gitmek istiyorum mmben memorial'ın kursuna gidiyorum yalnızca 1 günlük dersi kaldı yalnız. ama benim için çok faydalı oldu.
Ben gecen gun tarih etmistim. Sertlesio bi yer yukselio falan die. Bugun nstdeyken bi kac kez denk geldi o sira nst de degerlerin yukseldigini farkettik. Demekki o kasilmaymis dedm
canım kasım ayında da var mı acaba kurs bilgin var mı ben de gitmek istiyorum mm
ne zaman başlayacaksın canım koruya bektım ama ekim ayı programı vardı internet sitesindeCanım bende koru hastanesinin Doğuma hazırlık kursuna başlayacağım...
Riskli bi durumun yoksa doktorlar veriyor raporu. Rutin kontrolum sırasında isteyip istemediğimi sordu benimki.kızlar 32. haftada çalışabilir raporu yazmak için .doktor once muayane edip sonra mı raporu yazıyor.yanı işe devam edip edemeyeceğime neye göre karar veriyor.
her ay düzenlenmiyor, senede ya bir yada 2 kezcanım kasım ayında da var mı acaba kurs bilgin var mı ben de gitmek istiyorum mm
kızlar ankarada doğum kursuna giden var mı hastanelerin oluyor ya ücretsiz doğum öncesi kursları netten baktım çok bişey bulamadım var mı bilgisi olan
Cati agrisi nirmal ve iyiye isaret demisti dr rahim.dogum a.hazirlik yapiyor diye kg ye gelince oglumda 13.5 kg ile.dogum giden ben suan 34.haftadayim 3.5 kg aldim hayirlisi bebek aliyor inslKizlar doktora gittim çatı ağrısı normal dedı dinlen dedi rapor aldım 2 gün.bebegim 1 hafta onde ydi 2 hafta one geçmiş. 31+1 deyim.3 haftada 3 kilo almışım.aşırı da yemiyorum nasıl alıyorum anlamıyorum. .Toplam 16 kilo almışım
Nasilsin cnm gelisime gore dogum tarihlerimiz ayni seninle evet bende ay sonu diye bakiyorum artik dogumaSelam kızlar burası ne kadar çok hızlı ilerliyor takip edemiyorum sabah kulağımda uğultu ve sesimi derinden duyma şikayetiyle KBB doktoruna gittim hamileliktenmiş kan basıncından dolayı dedi baktı açık bişey yok hamilelik bitince o da biter dert etme dedi yolladı ona da şükür ne diyelim açıkmış kulaklarım
Gece de en az 5 kez kalkıyorum ağırlaştık artık ağrılar çoğalmaya başladı hayırlısı ile 1 ay kaldı diye bakıyorum ben artık bi geçse şu zaman sağlıkla alsak bebişlerimizi kucağımıza hepimiz rahatlasak. ...
ay inanmıyorum ya neleri düşünüyolarBen de emin olmak için okulumuzun eski memuruna sordurcam yarın.Okuldaki çocuğu olan arkadaslar genelde hesaplayarak yaptıkları için 37.haftaları sömestr tatiline denk gelmiş :)
Aynen ole ya.Canım o yükselmeleri yaşıyorum ama bu tam sağda koltuk altımın alt kısmında yer alan bölge yanibiraz yürüdüm daha azaldı gibi sanki...bundan sonra zor günler bekliyor artık bizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?