2016 Aralık Anneleri

Ediz Enesin Annesi geçmiş olsun canım, Allah hepimize vaktinde sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah :)

Bugün bende annemle beraber bebişin eşyalarını yıkadım yarın da ütü yapacağız, bebeğe değil oda yapmak bir dolap koyacak yerimiz bile olmadığından bizim giysi dolabından yer açtım, zaten artık kendimin giyebildiği kıyafet o kadar azalmış ki, hiç zor olmadı :)

Yarın ütüleri de bitirince hastane çantasını hazırlayacağız inşallah :)

Hazirlayin hazirlayin. Valla nolcgi belli degil benm 1 aydir hazir duruyo bebegnde benmde

Nasilsin cnm gelisime gore dogum tarihlerimiz ayni seninle evet bende ay sonu diye bakiyorum artik doguma
Sağol canım çok şükür diyelim bugün birazcık rahimde acı oluyor sanki dışarı çıktım ya hemen dengim şaşıyor gövya hergün yürücem normal doğum için çok zor ya ,evet bizim de takvimde 43 gösteriyor ama 1 ay diye bakıyorum bende .sen nasılsın ?

Iyi aksamlar kizlar bende acile geldim dimdi nstye bagladilar . Bebegim bir kac gundur hareketleri cok azalmisti bakalim ne diyecekler aslinda icim ferah ama yinede emin olmak icin geldik. Cok sukur simdi kalbini dinliyorum
Nasilsin canm. Iyimi sonucclar haber ver

canım ne güzel yapmışsınız ben de düşünüyorum ama karnım biraz daha büyüsün istiyorum kendiniz mi çektiniz yoksa fotoğrafçı mı çekti

Fotografciya cektirdik canim. Ben 35. haftamin icindeyim simdi, karnim cok asiri buyuk degil ama artik hem hava sogumaya basladi hemde agirlastim. Bir hafta daha beklemek istemedim. Yagmurlu gune denk geldik ama yinede guzel resimler cikmis :) Once parkta cekildik, sonra bir kafede cekim yapildi. Guzel ani olacak... Kizimiz dogunca da bir seans onunla olucak insallah

Off agrim hala devam edio. Ne bu ya. Delircem artik hastanede bise cikmiyo devam edio. Evdede siddetlenio ya deliriyorum yalanci durumuna ddusuyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…