2016 Aralık Anneleri

Bendede erken dogum riski var daha dune kdr progestan ictim durdum dr 34.bitiminde kes dedi bende de yuruduk ce agri oluyor, dr 36 dan sonra yuruyus dedi bana sancim agrim cok oluyor cunku dunde refl agrisi gibi agrim var usume tuttu filan ama uykuya dalmak icin yogurt yemistim i geldi

Benim esimin dogum izni 5 is gunu+ bu sene yillik izin kullanmadi dogumda kullancam diye. Haftasonlari ile 3 hafta bizimle olcak babamiz insallah. Ben de o zamana kadar daha iyi olurum sanirim
Bizimde 3 hafta iznimiz olcak ama sene sonu islemleri gun icinde gidip gelcek aksam bizimle insl

Kizlar bugun ilk kez agrili kasilma yasadim. Karnimda sertlikle birlikte siddetlenen adet agrisi karnin yumusamasiyla hafifleyen agri... ilk oldu tecrube etmis oldum bunuda
Doguma yakin karnim da sertlesme olur yani g.hafta dr agrim.var deyince karjima bakti yumusak karnin daba ama genede nts bir git dediukur temiz cikti

Doguma yakin karnim da sertlesme olur yani g.hafta dr agrim.var deyince karjima bakti yumusak karnin daba ama genede nts bir git dediukur temiz cikti
Bndede karnima dokundu yumusak ama genede nst alalim dedi. Bse cikmadi. Eve gelince sertlesme yasadjm. Hatta nst den cikar cikmaz kasilma.oldu bagliylen olmazsin dedim

Kizlar bugun ilk kez agrili kasilma yasadim. Karnimda sertlikle birlikte siddetlenen adet agrisi karnin yumusamasiyla hafifleyen agri... ilk oldu tecrube etmis oldum bunuda
bi kac gundur bendede adet sancisina benziyen agri var ama ozellikle aksam oliyor... durulmicak gibi degil ama

aynen cnm sen yine 35. haftandasin ben daha 33 insallah bebislerimiz zamaninda gelir
İnşallah hepimizin bebeği Zaman'ında gelir cnm. Doktorum 34. Haftadan sonra korkma doğsa da bir sıkıntı olmaz Dedi ama 2.300 gr dı daha küçücük benim kızım . O yüzden en azından 2.800 gr olsun istiyorum

evt cnm hepsi daha kucucukler.. Rabbim zamaninda gelmelerini nasip eylesin

KıZlar adet sancısı gibi sancı bendede oluyo doktora sordum son kontrolümde bu saatten sonra ağrışar sancılar normal dedi. Sadece düzenliyse haber ver dedi. Bide doğum için belden kasıklara yayılan bir ağrı olması gerekiomuş. Eğer öyleyse yada suyun gelirse kanaman olursa önemli dedi.

evt cnm hepsi daha kucucukler.. Rabbim zamaninda gelmelerini nasip eylesin
Ben sizden daha erkenim ama belirtiler var uyku hile yok yataktan dayak yemiş gibi kalıyorum tek teselli oynamayan bebeğim iki gündür anne ben burdayım diyor da oda korkuyuo beni acaba suyu mu azaldı keskin hissediyorum diye

Doğum savcısının aslını bilmiyorum ama.suni sancı aynen anca ağır bir ağrı kesiciyle yada ağrı kesici iğneyle ancak geçen adet sancısı gibiydi :) zaten doğumhane kısmını hiç anlatmiyorum

Iyi aksamlar kizlar cok sukur hersey yolunda sanci flan yok bebegin hareketlerinede baktik ulturasonda cok guzel hareket ediyor ben yorulmustum ondan oldu galiba . Suyu flan iyi cok sukur. Tansiyonum 9/5 normal hamile tansiyonu. Bi dogursaydik şu sipalari hayirlisiyla. boyle iste kizlar cok sukur iyiyiz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…