Bendede erken dogum riski var daha dune kdr progestan ictim durdum dr 34.bitiminde kes dedi bende de yuruduk ce agri oluyor, dr 36 dan sonra yuruyus dedi bana sancim agrim cok oluyor cunku dunde refl agrisi gibi agrim var usume tuttu filan ama uykuya dalmak icin yogurt yemistim i geldiSağol canım çok şükür diyelim bugün birazcık rahimde acı oluyor sanki dışarı çıktım ya hemen dengim şaşıyor gövya hergün yürücem normal doğum için çok zor ya ,evet bizim de takvimde 43 gösteriyor ama 1 ay diye bakıyorum bende .sen nasılsın ?
Sıcak alma canım duşunu ılık alıp beline tut biraz suyu rahatlatırBide sol bel boslugu agrisi var o dahada fena. Yok yok yani kisaca . Carpinti bi taraftan
Bizimde 3 hafta iznimiz olcak ama sene sonu islemleri gun icinde gidip gelcek aksam bizimle inslBenim esimin dogum izni 5 is gunu+ bu sene yillik izin kullanmadi dogumda kullancam diye. Haftasonlari ile 3 hafta bizimle olcak babamiz insallah. Ben de o zamana kadar daha iyi olurum sanirim
Doguma yakin karnim da sertlesme olur yani g.hafta dr agrim.var deyince karjima bakti yumusak karnin daba ama genede nts bir git dediukur temiz ciktiKizlar bugun ilk kez agrili kasilma yasadim. Karnimda sertlikle birlikte siddetlenen adet agrisi karnin yumusamasiyla hafifleyen agri... ilk oldu tecrube etmis oldum bunuda
Denicem galiba.. aglicm yoksa... dayanamiorumSıcak alma canım duşunu ılık alıp beline tut biraz suyu rahatlatır
Bndede karnima dokundu yumusak ama genede nst alalim dedi. Bse cikmadi. Eve gelince sertlesme yasadjm. Hatta nst den cikar cikmaz kasilma.oldu bagliylen olmazsin dedimDoguma yakin karnim da sertlesme olur yani g.hafta dr agrim.var deyince karjima bakti yumusak karnin daba ama genede nts bir git dediukur temiz cikti
bi kac gundur bendede adet sancisina benziyen agri var ama ozellikle aksam oliyor...Kizlar bugun ilk kez agrili kasilma yasadim. Karnimda sertlikle birlikte siddetlenen adet agrisi karnin yumusamasiyla hafifleyen agri... ilk oldu tecrube etmis oldum bunuda
Aynen cnm bende de aynı durum varbi kac gundur bendede adet sancisina benziyen agri var ama ozellikle aksam oliyor...durulmicak gibi degil ama
Bence Ediz Enes :)Kizlar isimde degisiklige gittik daha dogrusu ekleme yaptik :) babasi edizi de ekleyelim dedi. Tamam dedim. Sizce enes ediz ölmez mi ediz enes ölmez mi:)
Esimde ole dio hani one koyulan en cok kullanilandir ya ondan sordum :)Bence Ediz Enes :)
aynen cnm sen yine 35. haftandasin ben daha 33Aynen cnm bende de aynı durum varniye böyle oluyor anlamıyorum artık oturmak bile yoruyor beni hep uzanma ihtiyacı duyuyorum
İnşallah hepimizin bebeği Zaman'ında gelir cnm. Doktorum 34. Haftadan sonra korkma doğsa da bir sıkıntı olmaz Dedi ama 2.300 gr dı daha küçücük benim kızım . O yüzden en azından 2.800 gr olsun istiyorumaynen cnm sen yine 35. haftandasin ben daha 33insallah bebislerimiz zamaninda gelir
evt cnm hepsi daha kucucukler.. Rabbim zamaninda gelmelerini nasip eylesinİnşallah hepimizin bebeği Zaman'ında gelir cnm. Doktorum 34. Haftadan sonra korkma doğsa da bir sıkıntı olmaz Dedi ama 2.300 gr dı daha küçücük benim kızım . O yüzden en azından 2.800 gr olsun istiyorum
Ben sizden daha erkenim ama belirtiler var uyku hile yok yataktan dayak yemiş gibi kalıyorum tek teselli oynamayan bebeğim iki gündür anne ben burdayım diyor da oda korkuyuo beni acaba suyu mu azaldı keskin hissediyorum diyeevt cnm hepsi daha kucucukler.. Rabbim zamaninda gelmelerini nasip eylesin
Doğum savcısının aslını bilmiyorum ama.suni sancı aynen anca ağır bir ağrı kesiciyle yada ağrı kesici iğneyle ancak geçen adet sancısı gibiydi :) zaten doğumhane kısmını hiç anlatmiyorumKıZlar adet sancısı gibi sancı bendede oluyo doktora sordum son kontrolümde bu saatten sonra ağrışar sancılar normal dedi. Sadece düzenliyse haber ver dedi. Bide doğum için belden kasıklara yayılan bir ağrı olması gerekiomuş. Eğer öyleyse yada suyun gelirse kanaman olursa önemli dedi.
bence enes ediz canım çünkü iki tane sonu z ile biten yan yana olsa söylemesi daha kolay olucak diğer türlü insanın biraz dili dolanıyoEsimde ole dio hani one koyulan en cok kullanilandir ya ondan sordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?