evet canım o
Ne kadar keyfim olmasada bi nebze mutlu oldum gorunce. Oglusumla benim cicilerim hazirmiss :)
canım çok telaş edecek durum olmaz inş.benim kızımın iki kez dolanmıştı.mormal doğum yaptım.doktor hemen kordonu boynundan çıkardı ilk birkaç saat ağlamadı fazla sesi çıkmadı.dr.yorulduğu için sesi az çıkıyo dedi.bir sıkıntı olmadı yani.Günaydınn kızlar dün yazdım ama görmediniz galibadr bebeğimin kordonunun boynuna çok yakın olduğunj söyledi dolanmış olabilir veya dolanacak olabilir takip et dedi napıcam hep diyodu kadar hareketli bu cocuk bigün dolayacak boynuna kordonu görecek dedim dediğim gibide oldu
Zaten normal doğum istemiyodum canım ama içerde birşey olacak diye ödüm kopuyor biraz araştırdım kordon yapısı gereği boğmaz felan yazıyor ama tecrübeli kişilerden bunları duymak iyi geliyorcanım çok telaş edecek durum olmaz inş.benim kızımın iki kez dolanmıştı.mormal doğum yaptım.doktor hemen kordonu boynundan çıkardı ilk birkaç saat ağlamadı fazla sesi çıkmadı.dr.yorulduğu için sesi az çıkıyo dedi.bir sıkıntı olmadı yani.
Zaten normal doğum istemiyodum canım ama içerde birşey olacak diye ödüm kopuyor biraz araştırdım kordon yapısı gereği boğmaz felan yazıyor ama tecrübeli kişilerden bunları duymak iyi geliyorçırpınıyor gibi hissediyorum hareketlerini
Ya bazen boşverip ne yazıldıysa onu yaşıcaz diyorum düşünüp bebeğimide kendimide üzmim diye sonra içerde boynunda kordon olup onda kurtulmak için uğraşabilceği aklıma geliyo keşke elimden bişi gelse diye harab ediyorum kendimi gerçekten son ay çok zorÇırpınma hislerini birkac aydir ben de yasiyorum ama bu boynuna kordon dolandi demek degil. tabi suan cok hassas bi dönemdeyiz herseyi kötüye yoruyoruz. benim plesenta da asagida cok da hareketli. bende de var aynı riskler. korkmamak insanin elinde degil biliyorum. ama sen iyi ol ki bebegin de iyi olsun.
Ya bazen boşverip ne yazıldıysa onu yaşıcaz diyorum düşünüp bebeğimide kendimide üzmim diye sonra içerde boynunda kordon olup onda kurtulmak için uğraşabilceği aklıma geliyo keşke elimden bişi gelse diye harab ediyorum kendimi gerçekten son ay çok zor
hadi ya üzüldüm başka hastanelerde de göremedimher ay düzenlenmiyor, senede ya bir yada 2 kez
Ah inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım tek duam bu. şu 8 ay yağ gibi geçti 1 ay ömrümüzden 1 sene alacak gibi söz verdim gelsin poposunu ısırıcam.Sanirim iyice anne oluyoruz. son ay telaslar düsünceler bitmiyo. ama söyle düsün icerde hava yok ve havayla bi solunum yapmadigi icin bogulma riski yok gibi bisey. sadece dogum anında önemli zaten sen de sezeryan istiyomussun. insallah saglikla sihhatle gelir bizim minnaklar. bu anne telaslari da ömür boyu sürer insallah
walla çok iyi olur canım haber beklicem o zaman senden :)Canım Çarşamba günü kontrolüm var bilgi edinince etiketlerim seni de...
çok güzel olmuş canım hangi şehirdesin ben ankaradayım amaFotografciya cektirdik canim. Ben 35. haftamin icindeyim simdi, karnim cok asiri buyuk degil ama artik hem hava sogumaya basladi hemde agirlastim. Bir hafta daha beklemek istemedim. Yagmurlu gune denk geldik ama yinede guzel resimler cikmis :) Once parkta cekildik, sonra bir kafede cekim yapildi. Guzel ani olacak... Kizimiz dogunca da bir seans onunla olucak insallah
Günaydınn kızlar dün yazdım ama görmediniz galibadr bebeğimin kordonunun boynuna çok yakın olduğunj söyledi dolanmış olabilir veya dolanacak olabilir takip et dedi napıcam hep diyodum bukadar hareketli bu cocuk bigün dolayacak boynuna kordonu görecek dedim dediğim gibide oldu
Sağol canım hareketlerini takip et dedi.ve dün akşamdan beri kafası bi yerde sabit duruyo poposunu ve bacaklarını oynatıyo sadece galiba dolandı bugünde bakıcam aynı kalırsa giderim yineCanim cok gecmis olsun ama dolayacagini sen nerden anlayacakmissin ben orasini anlamadim? Icini ferah tut lutfen rabbim kolaylik versin
Günaydın güzel hanımlar,
Herkes için bol tepikli güzel bir gün olsun. Ne güzel artık sayfalarımız su gibi hızlı akıyor. Maşallah
Ben daha emzirme sutyeni-atleti alamadım. Sütyen değil de atlet almak istiyorum.göğüs kısmı çok ince penye olsun istemiyorum mümkünse kalıplı olsun. Marka tavsiyeniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?