2016 Aralık Anneleri

Günaydın anneler....bugün ne soğuk böyle kış gelmiş resmen kızımımgorucem bugün doktorun sezeryanı falan yoktur umarım hemen hallederiz

Günaydınn kızlar dün yazdım ama görmediniz galiba dr bebeğimin kordonunun boynuna çok yakın olduğunj söyledi dolanmış olabilir veya dolanacak olabilir takip et dedi napıcam hep diyodum bukadar hareketli bu cocuk bigün dolayacak boynuna kordonu görecek dedim dediğim gibide oldu

canım çok telaş edecek durum olmaz inş.benim kızımın iki kez dolanmıştı.mormal doğum yaptım.doktor hemen kordonu boynundan çıkardı ilk birkaç saat ağlamadı fazla sesi çıkmadı.dr.yorulduğu için sesi az çıkıyo dedi.bir sıkıntı olmadı yani.

Zaten normal doğum istemiyodum canım ama içerde birşey olacak diye ödüm kopuyor biraz araştırdım kordon yapısı gereği boğmaz felan yazıyor ama tecrübeli kişilerden bunları duymak iyi geliyor çırpınıyor gibi hissediyorum hareketlerini

Çırpınma hislerini birkac aydir ben de yasiyorum ama bu boynuna kordon dolandi demek degil. tabi suan cok hassas bi dönemdeyiz herseyi kötüye yoruyoruz. benim plesenta da asagida cok da hareketli. bende de var aynı riskler. korkmamak insanin elinde degil biliyorum. ama sen iyi ol ki bebegin de iyi olsun.

Ya bazen boşverip ne yazıldıysa onu yaşıcaz diyorum düşünüp bebeğimide kendimide üzmim diye sonra içerde boynunda kordon olup onda kurtulmak için uğraşabilceği aklıma geliyo keşke elimden bişi gelse diye harab ediyorum kendimi gerçekten son ay çok zor

Sanirim iyice anne oluyoruz. son ay telaslar düsünceler bitmiyo. ama söyle düsün icerde hava yok ve havayla bi solunum yapmadigi icin bogulma riski yok gibi bisey. sadece dogum anında önemli zaten sen de sezeryan istiyomussun. insallah saglikla sihhatle gelir bizim minnaklar. bu anne telaslari da ömür boyu sürer insallah

Ah inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım tek duam bu. şu 8 ay yağ gibi geçti 1 ay ömrümüzden 1 sene alacak gibi söz verdim gelsin poposunu ısırıcam.

çok güzel olmuş canım hangi şehirdesin ben ankaradayım ama

Günaydın güzel hanımlar,
Herkes için bol tepikli güzel bir gün olsun. Ne güzel artık sayfalarımız su gibi hızlı akıyor. Maşallah

Ben daha emzirme sutyeni-atleti alamadım. Sütyen değil de atlet almak istiyorum.göğüs kısmı çok ince penye olsun istemiyorum mümkünse kalıplı olsun. Marka tavsiyeniz var mı?

Canim cok gecmis olsun ama dolayacagini sen nerden anlayacakmissin ben orasini anlamadim? Icini ferah tut lutfen rabbim kolaylik versin

Canim cok gecmis olsun ama dolayacagini sen nerden anlayacakmissin ben orasini anlamadim? Icini ferah tut lutfen rabbim kolaylik versin
Sağol canım hareketlerini takip et dedi.ve dün akşamdan beri kafası bi yerde sabit duruyo poposunu ve bacaklarını oynatıyo sadece galiba dolandı bugünde bakıcam aynı kalırsa giderim yine

Ben de kalipli modellerden arıyorum. Bilen bulan varsa solesin. Digerleri cok ince aldim ama hic sevmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…